0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι..για ποιο λόγο να κάνει ΑΣΕΠ???......Μιας και τα σχολεία άδεια τα αφήνει......
«Θα υπάρξει Υπουργική Απόφαση για παράταση του χρόνου διορισμού όσων έχουν πετύχει στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Εξαντλούμε τους πίνακες των βασικών ειδικοτήτων (φιλόλογοι, μαθηματικοί, φυσικοί, χημικοί, δάσκαλοι). Οι υπόλοιπες ειδικότητες, με κανονιστική πράξη, έχουν δικαίωμα διορισμού την επόμενη σχολική χρονιά», υπογράμμισε η Υπουργός Παιδείας. να υποθέσω ΑΣΕΠ οι υπόλοιποι
Παράθεση από: GILDA στις Αυγούστου 18, 2011, 02:31:58 pm«Θα υπάρξει Υπουργική Απόφαση για παράταση του χρόνου διορισμού όσων έχουν πετύχει στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Εξαντλούμε τους πίνακες των βασικών ειδικοτήτων (φιλόλογοι, μαθηματικοί, φυσικοί, χημικοί, δάσκαλοι). Οι υπόλοιπες ειδικότητες, με κανονιστική πράξη, έχουν δικαίωμα διορισμού την επόμενη σχολική χρονιά», υπογράμμισε η Υπουργός Παιδείας. να υποθέσω ΑΣΕΠ οι υπόλοιποιποια ειναι η δικη σας ερμηνεία??? εγω μπερδευτικα τι εννοει η ποιητρια υπουργος??
Παράθεση από: mpesg στις Αυγούστου 18, 2011, 02:34:59 pmΠαράθεση από: GILDA στις Αυγούστου 18, 2011, 02:31:58 pm«Θα υπάρξει Υπουργική Απόφαση για παράταση του χρόνου διορισμού όσων έχουν πετύχει στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Εξαντλούμε τους πίνακες των βασικών ειδικοτήτων (φιλόλογοι, μαθηματικοί, φυσικοί, χημικοί, δάσκαλοι). Οι υπόλοιπες ειδικότητες, με κανονιστική πράξη, έχουν δικαίωμα διορισμού την επόμενη σχολική χρονιά», υπογράμμισε η Υπουργός Παιδείας. να υποθέσω ΑΣΕΠ οι υπόλοιποιποια ειναι η δικη σας ερμηνεία??? εγω μπερδευτικα τι εννοει η ποιητρια υπουργος??ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΠΟΥ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΣΕΠΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ 100% ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑ
Παράθεση από: A06 στις Αυγούστου 18, 2011, 01:33:40 pmΣυνάδελφοι..για ποιο λόγο να κάνει ΑΣΕΠ???......Μιας και τα σχολεία άδεια τα αφήνει......Mπορεί να κάνει ΑΣΕΠ για να είναι μέσα στο πνεύμα του νόμου 3848 που θέλει όλους τους διορισμούς (έστω κι αυτούς τους ελάχιστους) μέσω ΑΣΕΠ!Όσο κι αν φαίνεται εμπαιγμός...(γιατί θα γίνει μια καινούρια επετηρίδα με προυπόθεση όμως τον διόλου "αναίμακτο" ΑΣΕΠ) κατ'εμέ είναι καλό και χρήσιμο να γίνει κάτι τέτοιο!! Όταν μιλάμε για ελάχιστους διορισμούς...τουλάχιστον να γίνονται όλοι με τα ίδια κριτήρια!!
Παράθεση από: s93060 στις Αυγούστου 18, 2011, 02:41:16 pmΠαράθεση από: mpesg στις Αυγούστου 18, 2011, 02:34:59 pmΠαράθεση από: GILDA στις Αυγούστου 18, 2011, 02:31:58 pm«Θα υπάρξει Υπουργική Απόφαση για παράταση του χρόνου διορισμού όσων έχουν πετύχει στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Εξαντλούμε τους πίνακες των βασικών ειδικοτήτων (φιλόλογοι, μαθηματικοί, φυσικοί, χημικοί, δάσκαλοι). Οι υπόλοιπες ειδικότητες, με κανονιστική πράξη, έχουν δικαίωμα διορισμού την επόμενη σχολική χρονιά», υπογράμμισε η Υπουργός Παιδείας. να υποθέσω ΑΣΕΠ οι υπόλοιποιποια ειναι η δικη σας ερμηνεία??? εγω μπερδευτικα τι εννοει η ποιητρια υπουργος??ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΠΟΥ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΣΕΠΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ 100% ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑ
Παράθεση από: mpesg στις Αυγούστου 18, 2011, 02:34:59 pmΠαράθεση από: GILDA στις Αυγούστου 18, 2011, 02:31:58 pm«Θα υπάρξει Υπουργική Απόφαση για παράταση του χρόνου διορισμού όσων έχουν πετύχει στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Εξαντλούμε τους πίνακες των βασικών ειδικοτήτων (φιλόλογοι, μαθηματικοί, φυσικοί, χημικοί, δάσκαλοι). Οι υπόλοιπες ειδικότητες, με κανονιστική πράξη, έχουν δικαίωμα διορισμού την επόμενη σχολική χρονιά», υπογράμμισε η Υπουργός Παιδείας. να υποθέσω ΑΣΕΠ οι υπόλοιποιποια ειναι η δικη σας ερμηνεία??? εγω μπερδευτικα τι εννοει η ποιητρια υπουργος??Εγώ κατάλαβα ότι, στις ειδικότητες που εξαντλήθηκαν τα 60-40, του χρόνου θα διορίσει από τον πίνακα του 24μηνου και σε όσες ειδικότητες δεν έχουν εξαντληθεί τα 60-40 θα συνεχίσει να παίρνει από εκεί.
Παράθεση από: syrrahm στις Αυγούστου 18, 2011, 02:53:55 pmΠαράθεση από: mpesg στις Αυγούστου 18, 2011, 02:34:59 pmΠαράθεση από: GILDA στις Αυγούστου 18, 2011, 02:31:58 pm«Θα υπάρξει Υπουργική Απόφαση για παράταση του χρόνου διορισμού όσων έχουν πετύχει στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Εξαντλούμε τους πίνακες των βασικών ειδικοτήτων (φιλόλογοι, μαθηματικοί, φυσικοί, χημικοί, δάσκαλοι). Οι υπόλοιπες ειδικότητες, με κανονιστική πράξη, έχουν δικαίωμα διορισμού την επόμενη σχολική χρονιά», υπογράμμισε η Υπουργός Παιδείας. να υποθέσω ΑΣΕΠ οι υπόλοιποιποια ειναι η δικη σας ερμηνεία??? εγω μπερδευτικα τι εννοει η ποιητρια υπουργος??Εγώ κατάλαβα ότι, στις ειδικότητες που εξαντλήθηκαν τα 60-40, του χρόνου θα διορίσει από τον πίνακα του 24μηνου και σε όσες ειδικότητες δεν έχουν εξαντληθεί τα 60-40 θα συνεχίσει να παίρνει από εκεί.
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Αυγούστου 18, 2011, 02:24:32 pmΠαράθεση από: A06 στις Αυγούστου 18, 2011, 01:33:40 pmΣυνάδελφοι..για ποιο λόγο να κάνει ΑΣΕΠ???......Μιας και τα σχολεία άδεια τα αφήνει......Mπορεί να κάνει ΑΣΕΠ για να είναι μέσα στο πνεύμα του νόμου 3848 που θέλει όλους τους διορισμούς (έστω κι αυτούς τους ελάχιστους) μέσω ΑΣΕΠ!Όσο κι αν φαίνεται εμπαιγμός...(γιατί θα γίνει μια καινούρια επετηρίδα με προυπόθεση όμως τον διόλου "αναίμακτο" ΑΣΕΠ) κατ'εμέ είναι καλό και χρήσιμο να γίνει κάτι τέτοιο!! Όταν μιλάμε για ελάχιστους διορισμούς...τουλάχιστον να γίνονται όλοι με τα ίδια κριτήρια!!και όμως δε θα είναι δίκαιο το νέο συστημα παρα το γεγονός ότι όλοι θα διορίζονται με ασεπ. είναι απλά τα πραγματα οι θέσεις θα είναι ελαχιστες και πείτε μου εσεις κάποιος που μόλις βγαινει από τη σχολή ποσο καλά πρέπει να γραψει για να συναγωνιστει αυτόυς που θα πάιρνουν +10 μόρια από πολυτεκνία, +5 από τριτεκνία, +πόσα από 30, 40, 50 μήνες προυπηρεσία, +2 από μεταπτυχιακο, +4 απο διδακτορικό, γλώσσες, ΗΥ ..... μέχρι τώρα ήταν 60% οι θέσεις για ασεπ ΄αλλά τουλάχιστον όλοι συναγωνίζονταν σχεδόν επί ίσοις όροις γι' αυτό το 60% των θεσεων. τώρα πόσο πρεπει να γραψει κάποιος για να φτασει αυτόν με τους 50 μηνες? επίσης περναμε στα ψιλά γραμματα ότι οι αναπληρωτες θα είναι από τους επιλαχόντες του ασεπ αρα πρέπει καθε φορα να δίνουμε για να εχουμε 1 καλή θεση και επομένως ελπίδα για αναπλήρωση... ποιος μπορεί να το αντέξει για πολύ αυτό?όσοι δωσατε ασεπ ξέρετε πολύ καλά πόσο ψυχοφθόρο είναι.... βαρεθηκα και σιχαθηκα το καθε βύσμα (οαεδ, κτλ ) να διορίζεται και όσοι προσπαθούμε με δίκαιους τρόπους να μένουμε πάντα στο παρα πέντε εκτός... δεν είναι κρατος αυτό!!!!τρώει τα παιδιά του και σε κανει να αηδιάζεις....με τι κουραγιο θα πάνε στη βραχονησίδα να δουλέψουν οι αναπληρωτες όταν ξέρουν πως αυτό δε θα τους βοηθήσει σε τίποτα και όταν αισθάνονται πως όλα αυτα τα χρόνια αδικήθηκαν και η μεταβατική που δόθηκε δεν ήταν παρα μια κοροιδία αφού δεν έγινα διορισμοι.
Παράθεση από: kaitoula στις Αυγούστου 18, 2011, 02:51:16 pmΠαράθεση από: ΛΩΡΑ στις Αυγούστου 18, 2011, 02:24:32 pmΠαράθεση από: A06 στις Αυγούστου 18, 2011, 01:33:40 pmΣυνάδελφοι..για ποιο λόγο να κάνει ΑΣΕΠ???......Μιας και τα σχολεία άδεια τα αφήνει......Mπορεί να κάνει ΑΣΕΠ για να είναι μέσα στο πνεύμα του νόμου 3848 που θέλει όλους τους διορισμούς (έστω κι αυτούς τους ελάχιστους) μέσω ΑΣΕΠ!Όσο κι αν φαίνεται εμπαιγμός...(γιατί θα γίνει μια καινούρια επετηρίδα με προυπόθεση όμως τον διόλου "αναίμακτο" ΑΣΕΠ) κατ'εμέ είναι καλό και χρήσιμο να γίνει κάτι τέτοιο!! Όταν μιλάμε για ελάχιστους διορισμούς...τουλάχιστον να γίνονται όλοι με τα ίδια κριτήρια!!και όμως δε θα είναι δίκαιο το νέο συστημα παρα το γεγονός ότι όλοι θα διορίζονται με ασεπ. είναι απλά τα πραγματα οι θέσεις θα είναι ελαχιστες και πείτε μου εσεις κάποιος που μόλις βγαινει από τη σχολή ποσο καλά πρέπει να γραψει για να συναγωνιστει αυτόυς που θα πάιρνουν +10 μόρια από πολυτεκνία, +5 από τριτεκνία, +πόσα από 30, 40, 50 μήνες προυπηρεσία, +2 από μεταπτυχιακο, +4 απο διδακτορικό, γλώσσες, ΗΥ ..... μέχρι τώρα ήταν 60% οι θέσεις για ασεπ ΄αλλά τουλάχιστον όλοι συναγωνίζονταν σχεδόν επί ίσοις όροις γι' αυτό το 60% των θεσεων. τώρα πόσο πρεπει να γραψει κάποιος για να φτασει αυτόν με τους 50 μηνες? επίσης περναμε στα ψιλά γραμματα ότι οι αναπληρωτες θα είναι από τους επιλαχόντες του ασεπ αρα πρέπει καθε φορα να δίνουμε για να εχουμε 1 καλή θεση και επομένως ελπίδα για αναπλήρωση... ποιος μπορεί να το αντέξει για πολύ αυτό?όσοι δωσατε ασεπ ξέρετε πολύ καλά πόσο ψυχοφθόρο είναι.... βαρεθηκα και σιχαθηκα το καθε βύσμα (οαεδ, κτλ ) να διορίζεται και όσοι προσπαθούμε με δίκαιους τρόπους να μένουμε πάντα στο παρα πέντε εκτός... δεν είναι κρατος αυτό!!!!τρώει τα παιδιά του και σε κανει να αηδιάζεις....με τι κουραγιο θα πάνε στη βραχονησίδα να δουλέψουν οι αναπληρωτες όταν ξέρουν πως αυτό δε θα τους βοηθήσει σε τίποτα και όταν αισθάνονται πως όλα αυτα τα χρόνια αδικήθηκαν και η μεταβατική που δόθηκε δεν ήταν παρα μια κοροιδία αφού δεν έγινα διορισμοι.Πολλά +++++++++Η πιό αντικειμενική άποψη για τον επικείμενο Ασεπ, που ευχομαι να μην πραγματοποιηθεί ποτέ. Η αδικία σε όλο της το μεγαλείο, όσο και αν καποιοι κόπτονται για το αντίθετο.