0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: flux στις Αυγούστου 19, 2011, 11:46:34 amΠαράθεση από: κων/νος Αντωνοπουλος στις Αυγούστου 19, 2011, 11:34:00 amΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΕΠ.ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΩ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΣΕΠ?Η
Παράθεση από: κων/νος Αντωνοπουλος στις Αυγούστου 19, 2011, 11:34:00 amΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΕΠ.ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΩ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΣΕΠ?Η
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΕΠ.ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΩ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΣΕΠ?Η
Παράθεση από: glianna στις Αυγούστου 19, 2011, 12:11:03 pmΠαράθεση από: flux στις Αυγούστου 19, 2011, 11:46:34 amΠαράθεση από: κων/νος Αντωνοπουλος στις Αυγούστου 19, 2011, 11:34:00 amΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΕΠ.ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΩ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΣΕΠ?Η
Να έχουμε ελπίδες για φέτος;
Ποιος δε μας λέει ότι προωθεί συμφέροντα φροντιστηρίων του ΑΣΕΠ? τι να πει δε θα κάνω? θα βγουν τώρα όλα κ με σημαία τη δήλωση χριστοφιλοπουλου θα αρχίσουν τμήματα. Όπως έγινε με την ειδικη που ακόμα γίνεται....2012-13 ΑΣΕΠ αν είναι κυβερνηση
Δηλαδή το υπουργείο παιδείας προτίθεται να κάνει διαγωνισμό για κάποιες ειδικότητες. Αν όμως το υπουργείο εσωτερικών δεν το εγκρίνει, τότε δεν γίνεται διαγωνισμός και η μεταβατική περίοδος παρατείνεται υποχρεωτικά.