0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η χαιρεκακια απλως αυξανει τα κομπλεξ....
Στον νέο νόμο φαινόταν πολύ καθαρά από την πρώτη στιγμή ότι στην μεταβατική περίοδο θα διορίζονταν μόνο όσοι είχαν θεμελιώσει δικαίωμα διορισμού, ούτε καν για τους 24μηνίτες δεν δεσμευόταν. Δεν καταλαβαίνω γιατί τώρα πέφτουν κάποιοι από τα σύννεφα.
Παράθεση από: Green στις Αυγούστου 22, 2011, 06:37:40 pmΣτον νέο νόμο φαινόταν πολύ καθαρά από την πρώτη στιγμή ότι στην μεταβατική περίοδο θα διορίζονταν μόνο όσοι είχαν θεμελιώσει δικαίωμα διορισμού, ούτε καν για τους 24μηνίτες δεν δεσμευόταν. Δεν καταλαβαίνω γιατί τώρα πέφτουν κάποιοι από τα σύννεφα.Εντάξει δεν φαινόταν και καθαρά, είχε καλλιεργήσει προσδοκίες.Αυτό που ήταν καθαρό, ήταν για τη μεταβατική μέχρι και το 2011.Άφησε όμως και μία πρόβλεψη ότι η μεταβατική θα μπορεί να παραταθεί με απόφαση του υπ. Παιδείας, επειδή είχε στο μυαλό της την περίπτωση να μη διοριστούν οι διοριστέοι.Επομένως γνώριζε ότι οι διορισμοί θα ήταν ελάχιστοι.Θα μπορούσε να το κάνει σαφές και να περιλάβει στο νόμο, ποια θα ήταν η προυπόθεση παράτασής της, αλλά δεν το έκανε, υποθέτω εσκεμμένα. Επίσης, ούτε στη
Συγνώμμη που θα βγω λίγο εκτός θέματος, αλλά μόλις μου έκανε κάτι αρνητική εντύπωση, και θέλω να γράψω εναντίον του νέου ΑΣΕΠ.Σήμερα διάβαζα για τον ΑΣΕΠ μια συγκεκριμένη ενότητα (ανευ σημασίας που δεν τα είχα διαβάσει στους προηγούμενους διαγωνισμούς) και δοκίμασα πολλά τεστ για να δω αν τα κατάλαβα. Τα απάντησα σχεδόν όλα με μία μόλις μέρα μελέτης. Συνήθως από αυτήν την ενότητα πέφτουν 2-3 ερωτήσεις, δηλαδή 2,5 -3,25 μόρια που δεν έπιασα πριν. Δηλαδή όσο 2-3 χρόνια αναπλήρωσης.Μία μέρα μελέτης=2 χρόνια αναπλήρωσης για την Διαμαντοπούλου. Αυτό και αν είναι αραλίκι και βυσματάρα. Από τον καναπέ του σπιτιού. Και φαντάσου αν σου δίνουν και τα θέματα από τα φροντιστήρια.....Μην μου αρχίσετε με "δεν ξέρεις αν θα τα απαντήσεις, είναι αβέβαιο, είναι πιο δύσκολα, ψυχολογία κλπ." τα ξερω... έχω δώσει 3 φορές. Το ίδιο αβέβαιο είναι αν θα καταφέρεις τίποτα αν πας αναπληρωτής, αν θα μετρήσουν τα μόρια προυπηρεσίας αφού δεν απαντήσεις σε 2-3 ερωτήσεις.Νομίζω ότι καταλαβαίνω ποιούς εξυπηρετεί το νέο σύστημα και γιατί έγινε έτσι. Ελπίζω να την πατήσουνε από την ίδια τους την κομπίνα. Μες την κουτοπονηριά τους, δεν κατάλαβαν με ποιούς τα έχουν βάλει. Αυτό που θα γίνει στο τέλος θα είναι πολύ κοντά σε αυτό που προβλέπει ο joap.