0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kkre1827 στις Αύγουστος 23, 2011, 06:46:52 μμ΄Σήμερα πάντως στο ένθετο του "Έθνους" αναφέρει δηλώσεις του Βέη σύμφωνα με τις οποίες απομακρύνεται το ενδεχόμενο διενέργειας ΑΣΕΠ για τους εκπαιδευτικούς το τρέχον έτος αλλά και το '12 και αναφέρει ως πιθανό χρόνο πραγματοποιήσης του το 2013...πήγα και αγόρασα το έθνος και στο ένθετο δεν είδα πουθενά συνέντευξη του Βέη... αντιθέτως στην δεύτερη σελίδα βρίσκονται οι γνωστές δηλώσεις της υπουργού καθώς και οι διάφορες προσφερόμενες θέσεις πχ " θέσεις για μασέρ και κομμώτριες στην Πάφο"
΄Σήμερα πάντως στο ένθετο του "Έθνους" αναφέρει δηλώσεις του Βέη σύμφωνα με τις οποίες απομακρύνεται το ενδεχόμενο διενέργειας ΑΣΕΠ για τους εκπαιδευτικούς το τρέχον έτος αλλά και το '12 και αναφέρει ως πιθανό χρόνο πραγματοποιήσης του το 2013...
Δεν ξέρω αν το ακούσατε αλλά η Χριστοφιλοπούλου νωρίτερα στην εκπομπή του ΣΚΑΙ είπε ότι ανοίγει ο δρόμος για διεξαγωγή νέου ΑΣΕΠ στις βασικές ειδικότητες όπου εξαντλήθηκαν οι διοριστέοι!!!Με τις υγείες μας..
Αν το τηρήσει και κάνει διαγωνισμό, είμαι να με κλαίνε ... οι ρέγγες.ΠΕ 02 είμαι και αν πάρει και τους 6 επιλαχόντες τώρα, με τρελαίνει το γεγονός ότι θα πρέπει να ξαναδώσω ΑΣΕΠ για 15 περίπου θέσεις......
Παράθεση από: joap στις Αύγουστος 23, 2011, 09:42:49 μμΠαράθεση από: kkre1827 στις Αύγουστος 23, 2011, 06:46:52 μμ΄Σήμερα πάντως στο ένθετο του "Έθνους" αναφέρει δηλώσεις του Βέη σύμφωνα με τις οποίες απομακρύνεται το ενδεχόμενο διενέργειας ΑΣΕΠ για τους εκπαιδευτικούς το τρέχον έτος αλλά και το '12 και αναφέρει ως πιθανό χρόνο πραγματοποιήσης του το 2013...πήγα και αγόρασα το έθνος και στο ένθετο δεν είδα πουθενά συνέντευξη του Βέη... αντιθέτως στην δεύτερη σελίδα βρίσκονται οι γνωστές δηλώσεις της υπουργού καθώς και οι διάφορες προσφερόμενες θέσεις πχ " θέσεις για μασέρ και κομμώτριες στην Πάφο" Έχεις απόλυτο δίκιο..κακώς έγραψα στο"ΈΘΝΟΣ"..το διάβασα στον "Ελεύθερο Τύπο"..Ιδού και το link για του λόγου το αληθές:http://www.e-typos.com/entheta/5/ergasia20110823pp.pdf..
Παράθεση από: viviantz στις Αύγουστος 24, 2011, 02:48:31 μμΔεν ξέρω αν το ακούσατε αλλά η Χριστοφιλοπούλου νωρίτερα στην εκπομπή του ΣΚΑΙ είπε ότι ανοίγει ο δρόμος για διεξαγωγή νέου ΑΣΕΠ στις βασικές ειδικότητες όπου εξαντλήθηκαν οι διοριστέοι!!!Με τις υγείες μας..απο το στομα αυτης να πιστευει κανεις λιγα γιατι δεν τα τηρει ολα αλλα γραμμα
Και ψέματα να μην είναι, η ευθιξία και μόνη θα έπρεπε να οδηγεί στην παραίτηση...
Μα είναι πια τόσο δύσκολο για αυτούς να βγει κάποιος και να πει ξεκάθαρα, με απλά λόγια, εάν θα γίνει τελικά ΑΣΕΠ, πότε και για ποιες ειδικότητες;Γιατί σε κάθε τους αναφορά, να ναι σαν να λύνουμε γρίφο;!Ούτε το κυπριακό να ήταν τόση συζήτηση..επίτηδες το κάνουν για να μας βασανίζουν;!Δεν καταλαβαίνουν πόσοι άνθρωποι στηρίζονται σε αυτό;Από τότε που πήρα το πτυχίο μου νοιώθω οτι πραγματικά μας περνάνε από δοκιμασίες..Εκπαιδευτικός δεν ήθελες;;;..πάρε 2-3 διαγωνισμούς με μια επιτυχία στο καθένα, έτσι για να λες οτι κάτι έκανες, πάρε και μια αναμονή 2, 3-4 χρόνια να περιμένεις για αναπλήρωση κι αν σε πάρουν.....άλλα 2-3 χρόνια πήγαινε στο πιο μακρινό χωριουδάκι που υπάρχει κι αν φτάσεις στο πολυπόθητο διορισμό, κάτσε και μια ωραιότατη τριετία, έτσι για να σου λείψει λίγο κι η οικογένεια σου, μη παραγνωριζόμαστε κιόλας..είδες πως προνοεί το κράτος για μας τους εκπαιδευτικούς στα όπα-όπα μας έχει!