0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
oλο μικροτητες και κακιες εισαι σημερα evants
σάκος του μποξ είσαι για να εκτονωθούμε πάνω σου;;;
Παράθεση από: ahgioma στις Αυγούστου 31, 2011, 04:03:26 pmoλο μικροτητες και κακιες εισαι σημερα evants ευχαριστω.Δεν αισθάνομαι ότι ξεκίνησα κάτι.Προφανώς τέθηκε θέμα αξιοπιστίας της προαίρεσης κάποιων,σε άλλο τόπικ, και αναγκαστικά συνεχίζω λέγοντας τη γνώμη μου.Και όπως δέχομαι υποδείξεις για το τι πρέπει να κάνω και να ανέχομαι,φαντάζομαι μπορώ και να υποδεικνύω.Μεταξύ σοβαρού κι αστείου,χρειάζεται ένας κακός πού και πού,ας είμαι εγώ σήμερα,εκτονωθείτε
Παράθεση από: evants στις Αυγούστου 31, 2011, 04:08:54 pmΠαράθεση από: ahgioma στις Αυγούστου 31, 2011, 04:03:26 pmoλο μικροτητες και κακιες εισαι σημερα evants ευχαριστω.Δεν αισθάνομαι ότι ξεκίνησα κάτι.Προφανώς τέθηκε θέμα αξιοπιστίας της προαίρεσης κάποιων,σε άλλο τόπικ, και αναγκαστικά συνεχίζω λέγοντας τη γνώμη μου.Και όπως δέχομαι υποδείξεις για το τι πρέπει να κάνω και να ανέχομαι,φαντάζομαι μπορώ και να υποδεικνύω.Μεταξύ σοβαρού κι αστείου,χρειάζεται ένας κακός πού και πού,ας είμαι εγώ σήμερα,εκτονωθείτεΠαιδιά έχει δίκιο ο evants όλο <<αρλούμπες>> ακούγονται γιατί όλο αρλόυμπες μας λένε. Εγώ πήρα τον διορισμών για το αν θα με διορισουν όντας επιλαχούσα. Απάντηση; Μπορεί πριν τους αναπληρωτές να διοριστείτε. Μάλλον όμως μετά απο τους αναπληρωτές αν γίνει ΑΣΕΠ. Ίσως του χρόνου αν πέμε σε παράταση μεταβατικής. Επίσημη θέση αυτή.
Συνάδελφοι σε κάποιες ειδικότητες θα πάει σε παράταση μεταβατικής αφού το 60-40 δεν έχει τελειώσει (ενδεχομένως οι επιλαχόντες διοριστούν του χρόνου,παρέα με αυτούς που περιμένουν).
Παράθεση από: irenead στις Αυγούστου 31, 2011, 07:09:25 pmΣυνάδελφοι σε κάποιες ειδικότητες θα πάει σε παράταση μεταβατικής αφού το 60-40 δεν έχει τελειώσει (ενδεχομένως οι επιλαχόντες διοριστούν του χρόνου,παρέα με αυτούς που περιμένουν).Εγώ μιλάω για ειδικότητες που τελέιωσε το 60-40 κ το 24μηνο