0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dinateacher στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 01:15:01 amΑ εγώ διορίστηκα πριν λίγο δεν το διάβασες;; σας ειχα διορισει ολους βρε για μια μερα το καλοκαιρι, με εκεινη τη λαθος πληροφορια για το πληθος διορισμωναχ,αξεχαστη μερα..
Α εγώ διορίστηκα πριν λίγο δεν το διάβασες;;
Παράθεση από: Stelios στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 11:31:10 amΠαράθεση από: infinity_kos στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 11:29:42 amΑς μην γελιομαστε . Θέλει δεν θέλει, θα κάνει ασεπ για κάποιες ειδικότητες.Δεν φτάνει να θέλει, είναι να μπορεί ή να την αφήνουν... προσλήψεις γίνονται Στελιο.Να τωρα δεν ξερω και γω πόσους θα πάρουνε στο λιμενικό. Για λίγους ψιλοδιορισμούς είμαι σίγουρος ότι θα την αφήσουν.
Παράθεση από: infinity_kos στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 11:29:42 amΑς μην γελιομαστε . Θέλει δεν θέλει, θα κάνει ασεπ για κάποιες ειδικότητες.Δεν φτάνει να θέλει, είναι να μπορεί ή να την αφήνουν...
Ας μην γελιομαστε . Θέλει δεν θέλει, θα κάνει ασεπ για κάποιες ειδικότητες.
Παράθεση από: Stelios στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 11:47:45 amΗ προκύρηξη για τον επόμενο διαγωνισμό ΑΣΕΠ (και για όλους από εδώ και πέρα, αν δεν αλλάξει ο νόμος) ΔΕΝ θα αναφέρει αριθμό θέσεων διορισμών.Οι ΑΣΕΠ απ' εδώ και πέρα θα είναι -ουσιαστικά- διαγωνισμοί κατάταξης και εισαγωγής (ή επανα-εισαγωγής) στους πίνακες αναπληρωτών-προσλήψεων.Nαι αυτο είναι γνωστό. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι δεν θα ξέρει εξαρχής αν υπάρχουν ανάγκες η όχι.
Η προκύρηξη για τον επόμενο διαγωνισμό ΑΣΕΠ (και για όλους από εδώ και πέρα, αν δεν αλλάξει ο νόμος) ΔΕΝ θα αναφέρει αριθμό θέσεων διορισμών.Οι ΑΣΕΠ απ' εδώ και πέρα θα είναι -ουσιαστικά- διαγωνισμοί κατάταξης και εισαγωγής (ή επανα-εισαγωγής) στους πίνακες αναπληρωτών-προσλήψεων.
Και εγω αυτο θυμαμαι πως ειχε πει οτι δε θα υπαρχουν διοριστεοι.Αλλα πως εξηγειται η τελευταια δηλωση για επικοινωνια με υπουργειο οικονομικ και πιστωσεις;
Παράθεση από: infinity_kos στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 11:50:58 amΠαράθεση από: Stelios στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 11:47:45 amΗ προκύρηξη για τον επόμενο διαγωνισμό ΑΣΕΠ (και για όλους από εδώ και πέρα, αν δεν αλλάξει ο νόμος) ΔΕΝ θα αναφέρει αριθμό θέσεων διορισμών.Οι ΑΣΕΠ απ' εδώ και πέρα θα είναι -ουσιαστικά- διαγωνισμοί κατάταξης και εισαγωγής (ή επανα-εισαγωγής) στους πίνακες αναπληρωτών-προσλήψεων.Nαι αυτο είναι γνωστό. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι δεν θα ξέρει εξαρχής αν υπάρχουν ανάγκες η όχι.Οι ανάγκες όμως δεν θα είναι γνωστές κατά τη διενέργεια του διαγωνισμού...
Ακουσατε τον