0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οκ αυτά μου αρκούν - θαυμαστικό.
Παράθεση από: gvasilis στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 11:53:53 pmοκ αυτά μου αρκούν - θαυμαστικό.Καλό, αλλά το "τελεία" δεν ήταν το σημείο στίξης που ήθελα να χρησιμοποιήσω. Ισοδυναμεί με το (να διοριστούν αυτοί) και κανένας άλλος.
Δεν έχω αντιληφθεί ότι επιδιώκουν το τελευταίο. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι μόνο η Διαμαντοπούλου επιδιώκει το διορισμό συγκεκριμένων ανθρώπων. (Πωπω μου έχει κάτσει στο λαιμό αυτή η γυναίκα, απορώ και με τον εαυτό μου, είναι δυνατόν να κάνω τόσο λάθος για έναν άνθρωπο; Λοιπόν δεν θα μιλήσω για αυτήν 1 μήνα)
μονο μην εχει παρενεργειες, δηλαδη να λεει Χριστοφιλοπουλου...
λοιπόν , διαβάζω καιρό αυτά που γράφετε σχετικά με τον ασεπ, αλλά είπα να κάνω την παρέμβαση μου αγανακτισμένη από τη μίζερη στάση των περισσοτέρων συναδέλφων εκπαιδευτικών, εγώ είμαι φιλόλογος, άνεργη σαφώς , δεν έχω δώσει ασεπ ακόμη, είμαι από τους άτυχους που δεν πρόλαβαν του 2009, και ταυτοχρόνως μητέρα 2 παιδιών... Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως γίνεται να υποστηρίζει κανείς ότι όποιος διορίστηκε, διορίστηκε και τέλος ή ότι αποκλείεται να ξαναγίνει ασεπ κτλ κτλ. Μα είναι δυνατόν ? Φυσικά και θα γίνει ασεπ, ίσως όχι άμεσα , αλλά θα γίνει και στο κάτω κάτω όσοι επιθυμούν να σκέφτονται δυσοίωνα τότε ας παραιτηθούν από κάθε προσπάθεια, οι αποφασισμένοι να πετύχουν αργά η γρήγορα το κατορθώνουν , οι υπόλοιποι απλώς λατρεύουν την καταστροφολογία, ή απλά βαριούνται το διάβασμα, εγώ προσωπικά είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένη , διαβάζω για μένα , για τη δίκη μου εξέλιξη και μόρφωση, διαβάζω σε καθημερινή βάση για παν ενδεχόμενο , και για έναν επικείμενο ασεπ, δεν κάνω προβλέψεις ούτε δημιουργώ σενάρια, οι αντικειμενικές ανάγκες σε εκπαιδευτικό προσωπικό είναι τεράστιες και κάποια στιγμή δεν θα μπορούν να αποφύγουν να το αντιμετωπίσουν. Όταν μια κατάσταση φτάνει σε τέλμα δεν έχει παρά να ξεφύγει απ'αυτό με κάποιον τρόπο... λίγη αισιοδοξία ρε παιδιά, αισιοδοξία και αδιάκοπη προσπάθεια !!!