*

Αποστολέας Θέμα: Θα γίνει ΑΣΕΠ το 2012;  (Αναγνώστηκε 861169 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Θα γίνει ΑΣΕΠ το 2012?
« Απάντηση #1988 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2011, 03:39:15 pm »
...μην ωραιοποιεις μια κατασταση που οπως δηλωσες δε ξερεις αφου δεν εχεις δωσει ασεπ...σκεψου να δωσεις να εισαι επιτυχουσα μην πω διοριστεα και να μη διοριζεσαι...

Τα ιδια ελεγαν καποτε και σε μας καποιοι αλλοι, και ομως πηγαμε....και επειδη ακριβως σημερα η κατασταση ειναι δυσκολη, ο καθενας προσπαθει με οσα μεσα διαθετει και μπορει.

Θα παρακαλεσω να προσεγγιζουμε τις αντιθετες  αποψεις με περισσοτερη κατανόηση και χωρις προσωπικους χαρακτηρισμους!
+++++++

Να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους…

Ποιοι απαξιώνουν και δεν θέλουν να γίνει στο εγγύς μέλλον ΑΣΕΠ;;
Όλοι όσοι έχουν αρκετή προϋπηρεσία  χωρίς επιτυχία στον διαγωνισμό ή με χαμηλή επιτυχία στους τελευταίους 2 και έχουν διασφαλίσει να πηγαίνουν τουλάχιστον αναπληρωτές από τους κλεισμένους πίνακες. Ελπίζουν δε, σε μια νέα ευνοϊκή ρύθμιση γι’ αυτούς με αυτή ή άλλη κυβέρνηση…
Μετά από έναν νέο ΑΣΕΠ ανακατεύεται εκ’ νέου η τράπουλα και μπορεί να βρεθούν ακόμη και εκτός αναπλήρωσης.  :'(

Και εμένα με συμφέρει να μην γίνει ο ΑΣΕΠ, γιατί διασφαλίζω σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς μια θέση αναπλήρωσης και ταυτόχρονα "γράφω" υψηλή προϋπηρεσία που θα λειτουργήσει σαν προσαύξηση σε όποιο σύστημα διορισμού και να υπάρξει στο μέλλον…

Να λέμε την αλήθεια: ένας νέος ΑΣΕΠ θα μας ξεβολέψει και γι' αυτό δεν τον θέλουμε !!   ;)

Όσοι δεν έχουν την δυνατότητα αναπλήρωσης (λίγα μόρια) με υψηλή ή χαμηλή επιτυχία  στον ΑΣΕΠ   αδημονούν να γίνει νέος ΑΣΕΠ για να έχουν την ευκαιρία τους όχι μόνο για μόνιμο διορισμό, αλλά και για αναπλήρωση…

Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους και να μην απογοητεύουμε υποκριτικά τους νέους συναδέλφους…
Εμένα ο διαγωνισμός μου έδωσε τη  δυνατότητα να διεκδικώ αναπλήρωση για  3ή χρονιά + 1 ωρομισθία… 

Μόνο μία συμβουλή δίνω στους νέους και «άκαπνους»: Τον δρόμο αυτό του ΑΣΕΠ να τον επιλέξετε μόνο αν αγαπάτε πολύ τη δουλειά του εκπαιδευτικού, χωρίς να απογοητεύεστε από τυχόν αποτυχίες…, και ανοίχτε τα μάτια σας ταυτόχρονα σε άλλες ευκαιρίες που θα σας δοθούν...  :)
Μη σας γίνει εμμονή η επιτυχία στον διαγωνισμό... Έτσι, θα έχετε τα αντίθετα μάλλον αποτελέσματα...

ΥΓ. Η εμπειρία μίλησε...  8)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:50:16 »

Αποσυνδεδεμένος KERY12

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 04 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1989 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2011, 03:50:24 pm »
.....και μιλησε σωστα.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1990 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2011, 04:01:45 pm »
Συμφωνω απολυτα με panos2. Δεν μπορεις να λες του αλλου, μη διαβασεις ,μη δωσεις ,τί τον θες? και κυριως να ισχυριζεσαι πως δεν εχει νοημα ενας ακομα ΑΣΕΠ !!!
Αν εχει λεει?!!!! Τα πανω κατω θα φερει !!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 21, 2011, 04:03:46 pm από MARKOS »
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1991 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2011, 04:05:57 pm »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:50:16 »

Αποσυνδεδεμένος sia30

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1992 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2011, 04:07:04 pm »
...μην ωραιοποιεις μια κατασταση που οπως δηλωσες δε ξερεις αφου δεν εχεις δωσει ασεπ...σκεψου να δωσεις να εισαι επιτυχουσα μην πω διοριστεα και να μη διοριζεσαι...

Τα ιδια ελεγαν καποτε και σε μας καποιοι αλλοι, και ομως πηγαμε....και επειδη ακριβως σημερα η κατασταση ειναι δυσκολη, ο καθενας προσπαθει με οσα μεσα διαθετει και μπορει.

Θα παρακαλεσω να προσεγγιζουμε τις αντιθετες  αποψεις με περισσοτερη κατανόηση και χωρις προσωπικους χαρακτηρισμους!
+++++++

Όλοι όσοι έχουν αρκετή προϋπηρεσία  χωρίς επιτυχία στον διαγωνισμό ή με χαμηλή επιτυχία στους τελευταίους 2 και έχουν διασφαλίσει να πηγαίνουν τουλάχιστον αναπληρωτές από τους κλεισμένους πίνακες. Ελπίζουν δε, σε μια νέα ευνοϊκή ρύθμιση γι’ αυτούς με αυτή ή άλλη κυβέρνηση…
Μετά από έναν νέο ΑΣΕΠ ανακατεύεται εκ’ νέου η τράπουλα και μπορεί να βρεθούν ακόμη και εκτός αναπλήρωσης.  :'(

Και εμένα με συμφέρει να μην γίνει ο ΑΣΕΠ, γιατί διασφαλίζω σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς μια θέση αναπλήρωσης και ταυτόχρονα "γράφω" υψηλή προϋπηρεσία που θα λειτουργήσει σαν προσαύξηση σε όποιο σύστημα διορισμού και να υπάρξει στο μέλλον…

Να λέμε την αλήθεια: ένας νέος ΑΣΕΠ θα μας ξεβολέψει και γι' αυτό δεν τον θέλουμε !!   ;)

Όσοι δεν έχουν την δυνατότητα αναπλήρωσης (λίγα μόρια) με υψηλή ή χαμηλή επιτυχία  στον ΑΣΕΠ   αδημονούν να γίνει νέος ΑΣΕΠ για να έχουν την ευκαιρία τους όχι μόνο για μόνιμο διορισμό, αλλά και για αναπλήρωση…

Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους και να μην απογοητεύουμε υποκριτικά τους νέους συναδέλφους…
Εμένα ο διαγωνισμός μου έδωσε τη  δυνατότητα να διεκδικώ αναπλήρωση για  3ή χρονιά + 1 ωρομισθία… 

Μόνο μία συμβουλή δίνω στους νέους και «άκαπνους»: Τον δρόμο αυτό του ΑΣΕΠ να τον επιλέξετε μόνο αν αγαπάτε πολύ τη δουλειά του εκπαιδευτικού, χωρίς να απογοητεύεστε από τυχόν αποτυχίες…, και ανοίχτε τα μάτια σας ταυτόχρονα σε άλλες ευκαιρίες που θα σας δοθούν...  :)
Μη σας γίνει εμμονή η επιτυχία στον διαγωνισμό... Έτσι, θα έχετε τα αντίθετα μάλλον αποτελέσματα...

Συναδερφε συμφωνω μαζι σου αν και οφειλω να κανω μια διευκρινηση εδω μιας και χρησιμοποιεις και το δικο μου σχολιο στα λεγομενα της συναδερφου ως παραθεση....απευθυνθηκα στη συναδερφο και της μιλησα για τον ασεπ, οχι για να μη δωσει ή να την αποθαρρύνω, απλα δε μου αρεσε ο χαρακτηρισμος "μιζεροι" που εδωσε σε ολους αυτους που ειναι παλιοτεροι και εχουν και μια σχετικη εμπειρια απο τον ασεπ, δινοντας την εντυπωση πως ολα ειναι ροδινα και οτι επειδη εχει δωσει μια σειρα απο αγωνες και μπραβο της οτι το διαβασμα για ασεπ ειναι κατι ευκολο και ολα οσα λεγονται ειναι υπερβολες....να σημειωσω πως και οταν με το καλο θα γινει θα δωσω και εγω για πρωτη φορα, αλλα να εκτιμουμε και τους αγωνες παλιοτερων συναδερφων σε οποια κατηγορια και αν ανηκουν, χωρις να προβαινουμε σε χαρακτηρισμους καθε ειδους...

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1993 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2011, 04:12:31 pm »
Συμφωνω απολυτα με panos2. Δεν μπορεις να λες του αλλου, μη διαβασεις ,μη δωσεις ,τί τον θες? και κυριως να ισχυριζεσαι πως δεν εχει νοημα ενας ακομα ΑΣΕΠ !!!
Αν εχει λεει?!!!! Τα πανω κατω θα φερει !!!!

Λες να φέρει και τον Πάνω(ο) κάτω;;  :o :-\ :'(

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1994 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2011, 04:33:13 pm »
Ρε παιδιά, συνεννοούμεθα ή δε συνεννούμεθα που λέει και στο έργο; Φυσικά και ο καθένας έχει δικαίωμα να ελπίζει, να δώσει, να έχει άποψη κλπ ως προς τον ΑΣΕΠ. Απλώς, αυτό που εγώ τουλάχιστον θέλω να πω είναι ότι μου τη δίνει που δεν περνάνε πια από το χέρι, τον κόπο, την προσπάθειά μου όλα αυτά. Δηλαδή, είμαστε αναγκασμένοι να είμαστε παθητικοί, διότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. Και, εμένα τουλάχιστον, αυτό με εξοργίζει.

ΥΓ. Από τους 3 ΑΣΕΠ που έδωσα, μου έμεινε χαρακτηριστικά η εικόνα μιας συναδέλφου που ήταν στο μήνα της και είχε έρθει με την κοιλιά στο στόμα, να παλουκωθεί εκεί 4 ώρες να γράψει! Αλλά, δεν θα ξεχάσω και ποτέ στη ζωή μου τη δική μου εμπειρία στον τελευταίο ΑΣΕΠ, με το μωρό μηνών, να θηλάζω, να δουλεύω πρωί κι απόγευμα, να διαβάζω ίσα ίσα 2 πράγματα στα αρχαία και άμα τη  πολιτεία να βγάζω και γάλα με το θήλαστρο!  ::)  Την ημέρα δε του διαγωνισμού, να έχω πεθάνει από τον πόνο, γιατί δε μπορούσα να βγάλω το γάλα επί τόσες ώρες! Και φυσικά υπάρχουν άπειρες άλλες αντίστοιχου κάλλους περιπτώσεις συναδέλφων... Συνεπώς, mariavini, όταν, με το καλό, θα πας να δώσεις στον ΑΣΕΠ, τις εικόνες των συναδέλφων που θα δεις εκεί, εντύπωσέ τες καλά στο μυαλό σου. Θα τις θυμηθείς αργότερα. ;)

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1995 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2011, 04:42:58 pm »
Και επειδη θα συναντησει καποιος εκατονταδες περιπτωσεις , τί σημαινει ? να μη γινει και να μη παει να δωσει?

υ.γ. Ο καρχαρίας βγαζει γάλα?

Αποσυνδεδεμένος ΠΕ01

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1996 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2011, 04:47:06 pm »
Τι μου θύμησες καρχαρία!!! Αναπληρώτρια σε νησί, έγκυος 7 μηνών στο 2ο, δεν μου δίναν άδεια να φύγω να πάω να δώσω ΑΣΕΠ, έβαλα τα κλάματα στον διευθυντή (δεν το 'χω, αλλά ας όψονται οι ορμόνες ;)) και τελικά πάω Θεσ/νίκη για να δώσω... Δεν θυμάμαι πόσες φορές σηκώθηκα να πάω στην τουαλέτα!!! Τα πιτσιρίκια γελούσαν (και εγώ μαζί τους), μόνο κανά δυό μου είπαν: χαρά στο κουράγιο σου!!!

Παρόλα αυτά πιστεύω πως ελάχιστοι θέλουν να αναβληθεί ο Ασέπ, ούτε για τους καινούριους είναι δίκαιο, ούτε και για τους παλιούς... μέχρι πότε θα ξεσπιτωνόμαστε χωρίς ελπίδα για το μέλλον???????????

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 21, 2011, 07:30:20 pm από ΠΕ01 »
Together we stand!!! Divided we fall...

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1997 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2011, 04:51:41 pm »
Και επειδη θα συναντησει καποιος εκατονταδες περιπτωσεις , τί σημαινει ? να μη γινει και να μη παει να δωσει?

Φυσικά και να πάει να δώσει. Απλώς, να μην επικρίνει και τον άλλο που έχει δώσει πολλάκις... και ρίχνει διαόλους, όταν του λένε ότι πρέπει να ξαναδώσει. ;)

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1998 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2011, 04:54:34 pm »
Τι μου θυμίσατε κι εμένα.. την πρώτη φορά που πήγα να δώσω ΑΣΕΠ, υπηρετούσα τη μαμά-πατρίδα (για να κοιμάστε όλοι ανήσυχοι  :D ) και με το ζόρι πήρα άδεια 3 μέρες για να πάω να γράψω. Όσο για την προετοιμασία.. με το ζόρι πρόλαβα να ρίξω μια ματιά στο γνωστικό μου (ζήτημα αν πρόλαβα να ασχοληθώ 3-4 ώρες συνολικά όλο το διάστημα), γιατί είναι λίγο ζόρι να τρέχεις από εκπαίδευση σε σκοπιά και να μην έχεις άδεια για 50 μέρες, στην άκρη του πουθενά κλπ κλπ.

Ιστορίες έχουμε όλοι μας, αλλά αυτό έχει σημασία μόνο για τον καθένα προσωπικά.
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1999 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2011, 04:56:29 pm »

Φυσικά και να πάει να δώσει. Απλώς, να μην επικρίνει και τον άλλο που έχει δώσει πολλάκις... και ρίχνει διαόλους, όταν του λένε ότι πρέπει να ξαναδώσει. ;)

Αποσυνδεδεμένος mariavini

• Νέο μέλος
  • *
  • "Όπου κοιτάς εκεί θα πας"
    • Προφίλ
« Απάντηση #2000 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2011, 06:26:02 pm »

+++++++

++++++++++  κι επαυξάνω

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2001 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2011, 07:22:23 pm »
Δεν ενδιαφερουν οι προσωπικες ιστοριες!
Ο νεος συναδελφος εχει δικαιωμα να ζητα διεξαγωγη, εχει δικαιωμα να δουλεψει, εχει δικαιωμα να αγωνιστει.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182685
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144