0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτο που θα γυρισει και καλα η αναλογια προσληψεων στο 1:5 ειναι αστειο. Οπως φετος και καλα θα γυρνουσε στο 1:1 φετος σε σχεση με περσι... Ή οπως οτι απο του χρονου θα εχουμε πρωτογενη πλεονασμα κλπ. Καθε χρονο λενε πως του χρονου θα ναι καλυτερα τα πραγματα και φυσικα οταν ερχεται το του χρονου διαπιστωνουν πως πεφτουν εξω τελικα... Ποσες φορες εχουμε ακουσει δεν θα εχουμε αλλα μετρα!! Επισης πιο πιθανο ειναι του χρονου να παει στο 1:20... Α και επισης σιγα σιγα θα μειωθει ο αριθμος αυτων που συνταξιοδοτουνται, ειδικα τωρα με το νεο μετρο που οι κατω των 55 θα χανουν το 40% του ποσου πανω απο τα 1000ευρω θα το σκεφτει πολυ ο αλλος να βγει στη συνταξη... Προς θεου παιδια μακαρι σε ολα να πεσω εξω... Αλλα φοβαμαι πως απλα βλεπω τα πραγματα χωρς καμια παροπιδα του στιλ:ειμαι νεος αρα θα γινει ασεπ γιατι δικαιουμαι να ελπιζω στο ονειρο...ειμαι παλιος και δεν πρεπει να γινει ασεπ γιατι θα χασω τη δουλεια μου και πιο το νοημα αν οι θεσεις ειναι 0,67 να γινει ασεπ...
Νομιζω πως δεν υπαρχουν και πολλες ελπιδες για ασεπ γενικοτερα. Απλα φετος και κανα δυο χρονιες θα δουλεψουν λογικα οσοι πηγαν αναπληρωτες (σε μειωμενο φυσικα αριθμο χρονο με το χρονο). Και με τις νεες συγχωνευσεις που θα γινονται συνεχως δε θα εχει αναγκη για κανενα αναπληρωτη... Και στη συνεχεια με τις πιο νεες συγχωνευσεις θα απολυθουν και καποιοι. Δεν ξερω αν ειμαι απαισιοδοξος ή αν βλεπω πως δε θα γινει ασεπ επειδη ειμαι αναπληρωτης αλλα αν το δει καποιος ρεαλιστικα εκει παει το πραγμα οσο και αν καποιοι δεν το καταλαβαινουν. Τωρα αν αυτη (Διαμαντοπουλου) πεισει την τροικα πως θα κανω ενα διαγωνισμο απλα και μονο για να τον κανω και τους πει μη φοβαστε θα διορισω 0 ξενογλωσσους 1 δασκαλο 2 φιλολογους και 1 βιολογο τι να πω!!!Επισης προσωπικα πιο πιθανο θεωρω να βγει η υλη καποια στιγμη , να δηλωσουμε συμμετοχη με παραβολο 50 ευρω 100.000 ατομα και μετα να μη γινει ο διαγωνισμος γιατι θα το απαγορευσει η τροικα!!!Υ.Γ. Α το ωραριο θα ξεκιναει απο 25 ωρες δε θα πολυπεφτει με το περασμα των χρονων και τα τμηματα θα ανεβαινουν σε ατομα 35+20% προσαυξηση...Καπως ετσι τα βλεπω τα πραγματα εγω παιδια...
Πως αλλάζουν τα πράγματα! Μέχρι προχτές λέγαμε να πάμε στο δημόσιο σχολείο να δουλέψουμε για να έχουμε καλύτερη ποιότητα στο τρόπο ζωή μας..Τώρα θα λέμε να πάμε στο χωριό και να κάνουμε κοινότητες αλληλοβοήθειας σαν παλιά αλλά και με την χρήση τεχνολογίας (π.χ.φωτοβολταϊκά για ηλεκτρικό). Από το να μπούμε μέσα σε μια τάξη με 35 παιδιά τα περισότερα άνεργων γονιών...
Aν δεν κανω λαθος εφοσον αυτοι που δεν εχουν διοριστει απο ΑΣΕΠ οδηγουνται σε εφεδρεια του χρονου δεν θα γινει κανενας διορισμος απο πινακες 24μηνου κτλ .
Για εμένα το μόνο σίγουρο είναι ότι η Διαμαντοπούλου θα φροντίσει να εραρμοστεί ο νόμος της, δηλαδή οι καινούριοι πίνακες, πρωτού να φύγει από το Υπουργείο. Τώρα αν αυτό θα γίνει με νέο ΑΣΕΠ ή με τα αποτελέσματα των προηγούμενων, θα δείξει.
πριν επιβεβαιωθεί πως τα νετρίνα είναι πιο γρήγορα από το φως ....
Τι ειναι τα "νετρίνα" ?
ΠαράθεσηΤι ειναι τα "νετρίνα" ?Α, τα έχω δει! Είναι κάτι σαν τα νεκταρίνια, αλλά πιο μικρά!
Έστειλαν κάποια από το Cern προς την Ιταλία και οι Ιταλοί μέτρησαν πως έφτασαν μερικά δισεκατομυριοστά του δευτερολέπτου πιο γρήγορα από το φως! Απίστευτο για τους Φυσικούς και θα ήταν απίστευτο και για τον Άλμπερτ που για τις θεωρίες του βασίστηκε στο δεδομένο πως η ταχύτητα του φωτός είναι η μεγαλύτερη δυνατή στη φύση...
ΠαράθεσηΈστειλαν κάποια από το Cern προς την Ιταλία και οι Ιταλοί μέτρησαν πως έφτασαν μερικά δισεκατομυριοστά του δευτερολέπτου πιο γρήγορα από το φως! Απίστευτο για τους Φυσικούς και θα ήταν απίστευτο και για τον Άλμπερτ που για τις θεωρίες του βασίστηκε στο δεδομένο πως η ταχύτητα του φωτός είναι η μεγαλύτερη δυνατή στη φύση...Μα αν είχαμε δεχθεί ως τώρα ότι η μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα στο σύμπαν είναι αυτή του φωτός, πως φτιάχθηκε μηχάνημα/σύστημα που μπορούσε να μετρά και μεγαλύτερες;