*

Αποστολέας Θέμα: Θα γίνει ΑΣΕΠ το 2012;  (Αναγνώστηκε 858446 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Θα γίνει ΑΣΕΠ το 2012?
« Απάντηση #2016 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2011, 11:27:04 pm »
Αυτο που θα γυρισει και καλα η αναλογια προσληψεων στο 1:5 ειναι αστειο. Οπως φετος και καλα θα γυρνουσε στο 1:1 φετος σε σχεση με περσι... Ή οπως οτι απο του χρονου θα εχουμε πρωτογενη πλεονασμα κλπ. Καθε χρονο λενε πως του χρονου θα ναι καλυτερα τα πραγματα και φυσικα οταν ερχεται το του χρονου διαπιστωνουν πως πεφτουν εξω τελικα... Ποσες φορες εχουμε ακουσει δεν θα εχουμε αλλα μετρα!! Επισης πιο πιθανο ειναι του χρονου να παει στο 1:20...
Α και επισης σιγα σιγα θα μειωθει ο αριθμος αυτων που συνταξιοδοτουνται, ειδικα τωρα με το νεο μετρο που  οι κατω των 55 θα χανουν το 40% του ποσου πανω απο τα 1000ευρω θα το σκεφτει πολυ ο αλλος να βγει στη συνταξη...
Προς θεου παιδια μακαρι σε ολα να πεσω εξω... Αλλα φοβαμαι πως απλα βλεπω τα πραγματα χωρς καμια παροπιδα του στιλ:
ειμαι νεος αρα θα γινει ασεπ γιατι δικαιουμαι να ελπιζω στο ονειρο...
ειμαι παλιος και δεν πρεπει να γινει ασεπ γιατι θα χασω τη δουλεια μου και πιο το νοημα αν οι θεσεις ειναι 0,67 να γινει ασεπ...
Ακριβώς όπως τα λες.Όχι στο 1 προς 5,αλλά ούτε στο 1προς25.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:08:21 »

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2017 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:49:42 pm »
Νομιζω πως δεν υπαρχουν και πολλες ελπιδες για ασεπ γενικοτερα. Απλα φετος και κανα δυο χρονιες θα δουλεψουν λογικα οσοι πηγαν αναπληρωτες (σε μειωμενο φυσικα αριθμο χρονο με το χρονο). Και με τις νεες συγχωνευσεις που θα γινονται συνεχως  δε θα εχει αναγκη για κανενα αναπληρωτη... Και στη συνεχεια με τις πιο νεες συγχωνευσεις θα απολυθουν και καποιοι. Δεν ξερω αν ειμαι απαισιοδοξος ή αν βλεπω πως δε θα γινει ασεπ επειδη ειμαι αναπληρωτης αλλα αν το δει καποιος ρεαλιστικα εκει παει το πραγμα οσο και αν καποιοι δεν το καταλαβαινουν. Τωρα αν αυτη (Διαμαντοπουλου) πεισει την τροικα πως θα κανω ενα διαγωνισμο απλα και μονο για να τον κανω και τους πει μη φοβαστε θα διορισω 0 ξενογλωσσους 1 δασκαλο 2 φιλολογους και 1 βιολογο τι να πω!!!
Επισης προσωπικα πιο πιθανο θεωρω να βγει η υλη καποια στιγμη , να δηλωσουμε συμμετοχη με παραβολο 50 ευρω 100.000 ατομα και μετα να μη γινει ο διαγωνισμος γιατι θα το απαγορευσει η τροικα!!!
Υ.Γ. Α το ωραριο θα ξεκιναει απο 25 ωρες δε θα πολυπεφτει με το περασμα των χρονων και τα τμηματα θα ανεβαινουν σε ατομα 35+20% προσαυξηση...Καπως ετσι τα βλεπω τα πραγματα εγω παιδια...
Πως αλλάζουν τα πράγματα! Μέχρι προχτές λέγαμε να πάμε στο δημόσιο σχολείο να δουλέψουμε για να έχουμε καλύτερη ποιότητα στο τρόπο ζωή μας..Τώρα θα λέμε να πάμε στο χωριό και να κάνουμε κοινότητες αλληλοβοήθειας σαν παλιά αλλά και με την χρήση τεχνολογίας (π.χ.φωτοβολταϊκά για ηλεκτρικό). Από το να μπούμε μέσα σε μια τάξη με 35 παιδιά τα περισότερα άνεργων γονιών...

Αποσυνδεδεμένος ALICE365

• Πλήρες μέλος
  • Έν οίδα ότι ουδέν οίδα
    • Προφίλ
« Απάντηση #2018 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2011, 11:24:38 pm »
1. Μηνιαίος μισθός 6.100 ευρώ! 2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ. 3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250 ευρώ την ώρα. 4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο.

5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500 ευρώ για οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά...!!!

6. Δικαιούνται 104 αεροπορικά εισιτήρια ετησίως δωρεάν και απεριόριστες μετακινήσεις με ΟΣΕ και ΚΤΕΛ. 7. Πολυτελές αυτοκίνητο, δωρεάν καύσιμα με επίδομα 600 ευρώ το μήνα, ένα χωροφύλακα για φρουρό, 4 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και ένα στο σπίτι, σταθερό, όλα δωρεάν. 8. Απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας για όποιο αδίκημα διαπράξουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως βουλευτές.

9. Δεν πληρώνουν φόρο για ένα μέρος του μισθού ή της συντάξεως. 10. Δικαιούνται γραμματειακή υποστήριξη για 4 υπαλλήλους και 1 επιστημονικό συνεργάτη. (Όλους αυτούς τους πληρώνει το Δημόσιο).

11. Δικαιούνται άτοκα δάνεια ως βουλευτές και ως επαγγελματίες. 12. Δωρεάν γυμναστήριο, σάουνα, νηπιαγωγείο για τα παιδιά τους. 13. Τηλεφωνική ατέλεια. 14. Δωρεάν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς χώρους. 15. Δωρεάν διόδια. 16. Δωρεάν εισιτήρια, ξενοδοχεία, γεύματα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ως μέλη επιτροπών κλπ.....
Δεν χρειάζεται κανένα άλλο σχόλιο!

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2019 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2011, 11:25:01 pm »
Πως αλλάζουν τα πράγματα! Μέχρι προχτές λέγαμε να πάμε στο δημόσιο σχολείο να δουλέψουμε για να έχουμε καλύτερη ποιότητα στο τρόπο ζωή μας..Τώρα θα λέμε να πάμε στο χωριό και να κάνουμε κοινότητες αλληλοβοήθειας σαν παλιά αλλά και με την χρήση τεχνολογίας (π.χ.φωτοβολταϊκά για ηλεκτρικό). Από το να μπούμε μέσα σε μια τάξη με 35 παιδιά τα περισότερα άνεργων γονιών...
Υπάρχει και μια άλλη λύση που συνδυάζει και τα δυο. Να επιλέγουμε ένα νησί ή ένα μέρος δυσπρόσιτο που θα γίνεται το χωριό μας για να αλληλοβοηθούμαστε και παράλληλα να έχουμε τάξεις με λίγα παιδιά που όλο και κάποια δουλειά θα κάνουν οι γονείς τους (αλιεία, τουρισμός γεωργία κλπ). Σε τέτοιες περιοχές δεν υπάρχουν τάξεις με τόσα πολλά παιδιά (νομίζω ότι στην τεχνική εκπαίδευση αρκούν 8 άτομα για να δημιουργηθεί τμήμα). Συνάδελφος μου έλεγε ότι σε νησί είχε τάξη με 10 παιδιά περίπου και είχε άριστες σχέσεις με όλους τους κατοίκους, γιατί είχε προσαρμοστεί γρήγορα και τον ένιωθαν σαν ντόπιο. Νομίζω ότι είναι πολύ καλή λύση αυτή, που θα ωθήσει αρκετούς εκπαιδευτικούς μακριά από τα αστικά κέντρα.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 22, 2011, 11:31:42 pm από Lasid »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:08:21 »

Αποσυνδεδεμένος atem

• Πλήρες μέλος
  • Thessaloniki
    • Προφίλ
« Απάντηση #2020 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2011, 10:14:55 am »
Aν δεν κανω λαθος εφοσον αυτοι που δεν εχουν διοριστει απο ΑΣΕΠ οδηγουνται σε εφεδρεια του χρονου δεν θα γινει κανενας διορισμος απο πινακες 24μηνου κτλ .
Αναστασιάδης η Τάνκς;
Δογματικώς ΠΕ03.

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2021 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2011, 10:26:37 am »
Aν δεν κανω λαθος εφοσον αυτοι που δεν εχουν διοριστει απο ΑΣΕΠ οδηγουνται σε εφεδρεια του χρονου δεν θα γινει κανενας διορισμος απο πινακες 24μηνου κτλ .

:o
Εγώ λέω να γίνει ΑΣΕΠ το '12 πριν επιβεβαιωθεί πως τα νετρίνα είναι πιο γρήγορα από το φως καιπρολάβουν να ξαναγράψουν  την σύγχρονη φυσική και μετά εγώ  θα είμαι αναγκασμένος να την ξαναδιαβάσω...
:o ;D ;D

Radius

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2022 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2011, 10:30:37 am »
Για εμένα το μόνο σίγουρο είναι ότι η Διαμαντοπούλου θα φροντίσει να εφαρμοστεί ο νόμος της, δηλαδή οι καινούριοι πίνακες, πρωτού να φύγει από το Υπουργείο. Τώρα αν αυτό θα γίνει με νέο ΑΣΕΠ ή με τα αποτελέσματα των προηγούμενων, θα δείξει.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 25, 2011, 10:33:42 am από Radius »

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2023 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2011, 10:32:40 am »
Για εμένα το μόνο σίγουρο είναι ότι η Διαμαντοπούλου θα φροντίσει να εραρμοστεί ο νόμος της, δηλαδή οι καινούριοι πίνακες, πρωτού να φύγει από το Υπουργείο. Τώρα αν αυτό θα γίνει με νέο ΑΣΕΠ ή με τα αποτελέσματα των προηγούμενων, θα δείξει.

++++++++++φωνώ!

πριν επιβεβαιωθεί πως τα νετρίνα είναι πιο γρήγορα από το φως  ....

Τι ειναι τα "νετρίνα" ?
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Radius

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2024 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2011, 10:34:25 am »
Παράθεση
Τι ειναι τα "νετρίνα" ?
Α, τα έχω δει! Είναι κάτι σαν τα νεκταρίνια, αλλά πιο μικρά!  ::)

Αποσυνδεδεμένος maroulaki

• Πλήρες μέλος
  • εχω και εγω μαρουλι στο δοντι;;;;;
    • Προφίλ
« Απάντηση #2025 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2011, 10:38:12 am »
Παράθεση
Τι ειναι τα "νετρίνα" ?

θεϊκο!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
"....κ σου κουρσεύουν τη λαλιά κ ανάσα πια δεν έχεις...."

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2026 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2011, 10:47:36 am »
Παράθεση
Τι ειναι τα "νετρίνα" ?

Ας μιλήσει ένας φυσικός... :P
Είναι σχεδόν άμαζα σωματίδια πoy μας διαπερνούν κατά δισεκ. το δευτερόλεπτο... Ευτυχώς αλληλεπιδρούν πολύ σπάνια, γιατί θα μας είχαν αλλάξει τα φώτα... Όταν αλληλεπιδρούν αλλάζουν εντελώς την φύση των ατόμων που θα βρεθούν μπροστά τους...
Έστειλαν κάποια από το Cern προς την Ιταλία και οι Ιταλοί μέτρησαν πως έφτασαν μερικά δισεκατομυριοστά του δευτερολέπτου πιο γρήγορα από το φως! Απίστευτο για τους Φυσικούς και θα ήταν απίστευτο και για τον Άλμπερτ που για τις θεωρίες του βασίστηκε στο δεδομένο πως η ταχύτητα του φωτός είναι η μεγαλύτερη δυνατή στη φύση...

Radius

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2027 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2011, 10:51:35 am »
Παράθεση
Έστειλαν κάποια από το Cern προς την Ιταλία και οι Ιταλοί μέτρησαν πως έφτασαν μερικά δισεκατομυριοστά του δευτερολέπτου πιο γρήγορα από το φως! Απίστευτο για τους Φυσικούς και θα ήταν απίστευτο και για τον Άλμπερτ που για τις θεωρίες του βασίστηκε στο δεδομένο πως η ταχύτητα του φωτός είναι η μεγαλύτερη δυνατή στη φύση...
Μα αν είχαμε δεχθεί ως τώρα ότι η μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα στο σύμπαν είναι αυτή του φωτός, πως φτιάχθηκε μηχάνημα/σύστημα που μπορούσε να μετρά και μεγαλύτερες;
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 25, 2011, 10:53:07 am από Radius »

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2028 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2011, 10:57:24 am »
Παράθεση
Μα αν είχαμε δεχθεί ως τώρα ότι η μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα στο σύμπαν είναι αυτή του φωτός, πως φτιάχθηκε μηχάνημα/σύστημα που μπορούσε να μετρά και μεγαλύτερες;

Δεν ξερω την μέθοδο μέτρησης και αν υπεισέρχεται σ' αυτή η παραδοχή του Einstein...
 Στείλτο στο Cern! Μπορεί οι Ιταλοί να τα μπέρδεψαν...  ;D

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2029 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2011, 04:18:15 pm »
Παράθεση
με ένα χάρακα δεν μπορείς να μετρήσεις αποστάσεις μεγαλύτερες από το μήκος του;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182585
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144