0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μπορει και να το συζηταμε χωρις καν να ειμαστε ...ολοι εδω το διαδικτυο να ναι καλα
Παράθεση από: physikos13 στις Οκτωβρίου 04, 2011, 09:26:01 pmτο ασεπ θα εχει πια ως αντικειμενο τους απολυμενους και οχι προσληψεις νεωνετσι ακριβως....θα ειναι ανοιχτου τυπου δηλαδη κρισεως .................με την μορφη..................1.Γιατί σπουδασατε (αιτιολογηστε την παντηση σας)2. Π'οσο μ..............μπορει να είναι καποιος και γιατί ( αναφερατε παραδειγματα απο την συγρονη εκπσιδευτική πραγματικότητα)..........................................
το ασεπ θα εχει πια ως αντικειμενο τους απολυμενους και οχι προσληψεις νεων
Παράθεση από: physikos13 στις Οκτωβρίου 04, 2011, 09:29:13 pmμπορει και να το συζηταμε χωρις καν να ειμαστε ...ολοι εδω το διαδικτυο να ναι καλαμην μου το θυμίζεις! Δύο χρόνια είμαι στην Ελλάδα. Λάθος timing..
Παράθεση από: sikat στις Οκτωβρίου 04, 2011, 09:32:00 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Οκτωβρίου 04, 2011, 09:29:13 pmμπορει και να το συζηταμε χωρις καν να ειμαστε ...ολοι εδω το διαδικτυο να ναι καλαμην μου το θυμίζεις! Δύο χρόνια είμαι στην Ελλάδα. Λάθος timing.. τοτε αρχισαν ολα, οταν πατησες το γκαντεμοποδι σου εδω, και ψαχναμε το φταιχτη
Μηπως να τον στειλουμε στη Γερμανια ''ν'ασχοληθει '' λιγο με τη Μερκελ;Για την Ελλαδα ρε γ.....!
Αν εχεις τις αντοχες και φυσικα να πας!
κανε τουρνε, περνα και απο 1. φιλλανδια, και μην ξεχασεις και τους 2.αυστριακουςτελικα ειμαστε εθνος αναδελφο που λεγε και ο σαρτζετακης