*

Αποστολέας Θέμα: Θα γίνει ΑΣΕΠ το 2012;  (Αναγνώστηκε 858668 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος new_pe06

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Θα γίνει ΑΣΕΠ το 2012?
« Απάντηση #2170 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 02:01:11 pm »
ρε παιδια θα φας το λουκι του διδακτορικου για να πας να διοριστεις στην εκπαιδευση?? για ποιο λογο??
και σιγουρα θα τρεξουν του χρονου να κανουν αιτησεις αναπληρωτων. γιατι, τι θα εχουν να χασουν? απλα ισως να δηλωσουν ολοι την περιοχη τους ή μονο πολυ κοντινες περιοχες.

++++++++++++++++++++++++

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:08:54 »

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2171 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 02:19:07 pm »
αα και να προσθεσω οτι αν το κινητρο σου για το διδακτορικο ειναι τα 2 ή δεν ξερω γω ποσα μορια δινει, αμφιβαλλω αν θα το τελειωσεις κ ποτε.  (γςνικα μιλαω, να μην παρεξηγηθω)

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2172 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 02:35:30 pm »
αα και να προσθεσω οτι αν το κινητρο σου για το διδακτορικο ειναι τα 2 ή δεν ξερω γω ποσα μορια δινει, αμφιβαλλω αν θα το τελειωσεις κ ποτε.  (γςνικα μιλαω, να μην παρεξηγηθω)

Να προσθέσω κι εγώ με τη σειρά μου, ότι το μόνο διδακτορικό που θα άξιζε να κάνεις κάποιος που θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με την εκπαίδευση, θα ήταν με θέμα καθαρά πάνω στην εκπαίδευση.
Αν κάποιος κάνει διδακτορικό γενικά στο γνωστικό του αντικείμενο, θα πρέπει να το κάνει επειδή το γουστάρει και έχει παραπάνω φιλοδοξίες. Αν, όμως, το κάνει για τα.. 3 μόρια του ΑΣΕΠ ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, καλύτερα να μην το ξεκινήσει καν.
Δυστυχώς στην Ελλάδα (και όχι μόνο) τα μεταπτυχιακά, και εν μέρει και τα διδακτορικά, έχουν γίνει "παραγωγή με το κιλό", χωρίς καμία ουσιώδη συνεισφορά στην αντίστοιχη επιστήμη.
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2173 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 03:23:25 pm »
μπορει παλι, ολο αυτό το point system μετα τις εκλογες να αλλαξει ...
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:08:54 »

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #2174 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 03:36:01 pm »

Που ουδείς είναι απολύτως βέβαιος πότε τελικά θα γίνουν.
Έχουμε μπει σε μια πολιτική και κοινωνική αστάθεια, που κανείς δεν ξέρει πότε και πώς θα τελειώσει.
Οπότε οποιοσδήποτε προγραμματισμός ζωής έχει το ρίσκο να τιναχθεί στον αέρα από τις εξελίξεις.
Ας κάνει ο καθένας αυτό που του αρέσει πολύ. Απλώς μην περιμένει από το σύμπαν να τον ανταμείψει άμεσα για την επιλογή του... ::)
......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Radius

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2175 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 03:38:02 pm »
Πάλι η Διαμαντοπούλου θα είναι μετά τις εκλογές Υπουργός Παιδείας. Ήταν να μη γίνει, τώρα θα κατσικωθεί. Μόνο αν μας την πέσουν εξωγήινοι μπορεί κάτι να γίνει.

Αποσυνδεδεμένος KAKTOS

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2176 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 03:43:48 pm »
Επειδή εκτώς απροόπτου εκλογές θα γίνουν στις 19 Φλεβάρη και μάλλον η ΝΔ θα επανέλθει, καλό είναι να θυμόμαστε και να μην ξεχνούμε τις δηλώσεις των ανδρών
 Τρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2011 15:09
Ερώτηση στη

nickitol

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2177 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 03:48:12 pm »

Να προσθέσω κι εγώ με τη σειρά μου, ότι το μόνο διδακτορικό που θα άξιζε να κάνεις κάποιος που θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με την εκπαίδευση, θα ήταν με θέμα καθαρά πάνω στην εκπαίδευση.
Αν κάποιος κάνει διδακτορικό γενικά στο γνωστικό του αντικείμενο, θα πρέπει να το κάνει επειδή το γουστάρει και έχει παραπάνω φιλοδοξίες. Αν, όμως, το κάνει για τα.. 3 μόρια του ΑΣΕΠ ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, καλύτερα να μην το ξεκινήσει καν.
Δυστυχώς στην Ελλάδα (και όχι μόνο) τα μεταπτυχιακά, και εν μέρει και τα διδακτορικά, έχουν γίνει "παραγωγή με το κιλό", χωρίς καμία ουσιώδη συνεισφορά στην αντίστοιχη επιστήμη.
Συμφωνω Landau.

Το διδακτορικο ειναι για αλλο σκοπο, όπως και μια ferrari δεν φτιάχθηκε για να πηγαίνει στη λαικη.
Αδυνατω να κατανοησω τη λογικη ανθρωπου που τελειωνει phd στις ΗΠΑ η αλλου, με σκοπο να  το χρησιμοποιησει  στη χωρα του παραλογου για 660 ευρω.

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #2178 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 03:58:04 pm »

Συμφωνω Landau.

Το διδακτορικο ειναι για αλλο σκοπο, όπως και μια ferrari δεν φτιάχθηκε για να πηγαίνει στη λαικη.
Αδυνατω να κατανοησω τη λογικη ανθρωπου που τελειωνει phd στις ΗΠΑ η αλλου, με σκοπο να  το χρησιμοποιησει  στη χωρα του παραλογου για 660 ευρω.
σωστα αλλα οταν καποιος εκανε διδακτορικο πριν απο μερικα χρονια ειχε στο μυαλο του ενα καλο μισθο, γρηγορη εξελιξη, προσληψη με τα 7 μορια που εδινε το διδακτορικο και αλλα...................τωρα αλλαξε η κατασταση και καποιοι την πατησαν.............ειναι ομως κριμα

Radius

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2179 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 04:07:22 pm »
Επειδή εκτώς απροόπτου εκλογές θα γίνουν στις 19 Φλεβάρη και μάλλον η ΝΔ θα επανέλθει, καλό είναι να θυμόμαστε και να μην ξεχνούμε τις δηλώσεις των ανδρών
 Τρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2011 15:09
Ερώτηση στη

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2180 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 05:27:38 pm »
Eπειδή Ασεπ δεν προβλέπεται για  τουλάχιστον μία διετία,όποιος επιθυμεί ας κάνει και ένα μεταπτυχιακό-διδακτορικό,για ένα διαγωνισμό που δεν θα αναφέρει ούτε καν αριθμό θέσεων!

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2181 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 05:38:48 pm »
Eπειδή Ασεπ δεν προβλέπεται για  τουλάχιστον μία διετία,όποιος επιθυμεί ας κάνει και ένα μεταπτυχιακό-διδακτορικό,για ένα διαγωνισμό που δεν θα αναφέρει ούτε καν αριθμό θέσεων!

Νομίζω ότι το λογικό θα ήταν (στη χώρα του παραλόγου και των παράλογων πολιτών) να κάνει κάποιος μεταπτυχιακό/διδακτορικό για να αποφύγει την πρωτοβάθμια/δευτεροβάθμια εκπαίδευση τουλάχιστον, και να φιλοδοξεί για κάτι καλύτερο και διαφορετικό (με εξαίρεση ένα μεταπτυχιακό σε θέμα εκπαίδευσης, από το οποίο προσωπικά εξαιρώ ως άχρηστα τα διάφορα μεταπτυχιακά "ψυχολογίας" κλπ 8) ).
Όποιος ξεκινάει μεταπτυχιακό (και ειδικά διδακτορικό) με μοναδικό σκοπό και στόχο το σχολείο και τη γρήγορη ανέλιξη στις βαθμίδες κλπ, κάτι λάθος σκέφτεται. Άλλο να τύχει και να το  χρησιμοποιήσει και άλλο να το έχει αυτοσκοπό.

Ξεφεύγουμε από το θέμα όμως, που είναι ο ΑΣΕΠ (που δεν βλέπουμε να γίνεται σύντομα). Και όσοι ελπίζουν ότι με τη νέα κυβέρνηση (μετά τις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν) θα αλλάξει κάτι δραματικά προς το καλύτερο στο χώρο μας, ας κρατάει μικρό καλάθι.
Απορώ πως ακόμα υπάρχουν σπουδαγμένοι άνθρωποι που συνεχίζουν να πιστεύουν τους πολιτικούς αυτούς. Τόσο καθυστερημένοι είμαστε ακόμα; Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη... και στην Ελλάδα δυστυχώς 100 του κλέφτη κ.ο.κ.
Λυπάμαι για την πνευματική ένδεια του νεοέλληνα, που δυστυχώς επηρεάζει και τη δική μου ζωή.
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2182 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 05:46:17 pm »
....Και όσοι ελπίζουν ότι με τη νέα κυβέρνηση (μετά τις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν) θα αλλάξει κάτι δραματικά προς το καλύτερο στο χώρο μας, ας κρατάει μικρό καλάθι.

Συμφωνώ απόλυτα! Εξελιξεις θα υπαρξουν οχι ομως τετοιες που θα λεμε ...ΟΚ, ολα πανε καλα τωρα!

Λυπάμαι για την πνευματική ένδεια του νεοέλληνα, που δυστυχώς επηρεάζει και τη δική μου ζωή.

Πελατειακες σχεσεις, οικογενειοκρατια, ατομικισμος ειναι που δεν αφηνουν να παμε μπροστα!
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2183 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 06:17:42 pm »

Νομίζω ότι το λογικό θα ήταν (στη χώρα του παραλόγου και των παράλογων πολιτών) να κάνει κάποιος μεταπτυχιακό/διδακτορικό για να αποφύγει την πρωτοβάθμια/δευτεροβάθμια εκπαίδευση τουλάχιστον, και να φιλοδοξεί για κάτι καλύτερο και διαφορετικό (με εξαίρεση ένα μεταπτυχιακό σε θέμα εκπαίδευσης, από το οποίο προσωπικά εξαιρώ ως άχρηστα τα διάφορα μεταπτυχιακά "ψυχολογίας" κλπ 8) ).
Όποιος ξεκινάει μεταπτυχιακό (και ειδικά διδακτορικό) με μοναδικό σκοπό και στόχο το σχολείο και τη γρήγορη ανέλιξη στις βαθμίδες κλπ, κάτι λάθος σκέφτεται. Άλλο να τύχει και να το  χρησιμοποιήσει και άλλο να το έχει αυτοσκοπό.

Ξεφεύγουμε από το θέμα όμως, που είναι ο ΑΣΕΠ (που δεν βλέπουμε να γίνεται σύντομα). Και όσοι ελπίζουν ότι με τη νέα κυβέρνηση (μετά τις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν) θα αλλάξει κάτι δραματικά προς το καλύτερο στο χώρο μας, ας κρατάει μικρό καλάθι.
Απορώ πως ακόμα υπάρχουν σπουδαγμένοι άνθρωποι που συνεχίζουν να πιστεύουν τους πολιτικούς αυτούς. Τόσο καθυστερημένοι είμαστε ακόμα; Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη... και στην Ελλάδα δυστυχώς 100 του κλέφτη κ.ο.κ.
[/quote
Μα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Για το λόγο αυτό ανέφερα και τον Ασεπ,χωρίς προκύρηξη θέσεων.

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 07, 2011, 06:22:35 pm από irenead »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182618
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144