0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή θα κάνει ΑΣΕΠ, αν κάνει, για μερικές ειδικότητες, και με βάση την αναλογία 1 προς 10 θα πάρει 10 μέχρι 90 άτομα σε κάθε ειδικότητα ΤΡΕΛΑ ΣΚΕΤΗ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ....ΘΑ ΚΑΤΕ
και πόσο δίκαιο είναι να μένουν κλειστεί οι πίνακες...και να δουλεύον οι ίδιοι και οι ίδιοι!!!!.....
Παλιά, καλή συνταγή: κανένας δεν έχασε με το να τάζει .Εδώ που τα λέμε όμως, ένα "ζόρι" το έχει και το υπουργείο και κυρίως η Διαμαντοπούλου (ναι ξέρω, στεναχωρηθήκατε). Η επ'αόριστον αναβολή του ΑΣΕΠ ουσιαστικά καθιστά τον 3848 ανενεργό νόμο, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.
Τους τελευταίους μήνες έχω ακούσει τον πιθανό επόμενο πρωθυπουργό : 1) να κατηγορεί την κυβέρνηση ότι παρά την κρίση έκανε διορισμούς την διετία .2) δεν θα προσλάβει ούτε έναν στο δημόσιο για ( 2 ? ) χρόνια όταν εκλεγεί .
Googlarete και λίγο. Το έχουν ανακοινώσει πως δε θα γίνει. Και δεν θα γίνουν και προσλήψεις. Αναπληρωτές δεν έχει; Είναι σαν το σιδηρόδρομο στη Κρήτη...
Παράθεση από: paschalist στις Δεκεμβρίου 07, 2011, 02:21:50 pmGooglarete και λίγο. Το έχουν ανακοινώσει πως δε θα γίνει. Και δεν θα γίνουν και προσλήψεις. Αναπληρωτές δεν έχει; Είναι σαν το σιδηρόδρομο στη Κρήτη...Αυτό θα γίνει.Μηδενικοί διορισμοί μέχρι νεωτέρας.Αφού μια χαρά τη βολεύουν οι αναπληρωτές και μάλιστα χωρίς να κατοχυρώνουν κανένα δικαίωμα διορισμού.Κερδισμένοι-από την άποψη ότι τουλάχιστον θα έχουν δουλειά-όσοι αναπληρωτές είναι πολύ ψηλά στους πίνακες.Rozy4,πολύ θα μου άρεσε να καταστεί ανενεργός ο 3848,αλλά το βλέπω λίγο χλωμό.Δεν θα το αφήσει αυτή να γίνει.