0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλή χρονιά.Θα ταυτιστώ πλήρως με τον Green και με τον Markos. Έχουν, δυστυχώς, απόλυτο δίκιο. Θα ήθελα απλά να παραθέσω την άποψη μου σχετικά με κάποιος στρεβλώσεις που υπάρχουν αυτήν την στιγμή στην χώρα μας οι οποίες επηρεάζουν πάρα πολύ τον κλάδο των εκπαιδευτικών. Σημείωση, εγώ είμαι οικονομολόγος και η γυναίκα μου νηπιαγωγός, οπότε μιλάω από την οπτική του οικονομολόγου. Τα 900, 800 ή 700 ευρώ τον μήνα δεν είναι λίγα! Μην βαράτε και ακούστε όλη την άποψη (μετά βαράτε!!). Δεν είναι λίγα λεφτά, αλλά είναι λίγα για την ώρα;;!!;; Το πρόβλημα δεν είναι ο μισθός σας…. Το πρόβλημα είναι ότι οι τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών που δεν έχουν διορθώσει ακόμα! Δεν έχουν διορθώσει γιατί η κυβέρνηση έκανε την επιλογή να κόψει πρώτα τους Α,
Επανέλθετε παρακαλώ αμέσως στο θέμα.
Παράθεση από: MARKOS στις Ιανουαρίου 08, 2012, 07:10:23 pmΕπανέλθετε παρακαλώ αμέσως στο θέμα.Μια ερώτηση: έχει μεγάλη σημασία ποιά μέλη ξεφεύγουν από το θέμα, ωστε να γίνει επισήμανση ή είναι τυχαία η επιλογή, διοτι εδω και αρκετες σελίδες διάφοροι πλατιάζουμε και πω να μη συμβαίνει άλλωστε εφόσον Ασεπ 2012 μπορεί να μην υπάρχει, ομως υπάρχει σχετική συνάφεια των λεγομενων με αυτόν.