0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Giorgos-Effie στις Αυγούστου 02, 2013, 02:27:08 pmΑς διαχωρίσουν επιτέλους τον κλάδο ΠΕ.04 να διδάσκει ο καθένας το αντικείμενό του.
Ας διαχωρίσουν επιτέλους τον κλάδο ΠΕ.04 να διδάσκει ο καθένας το αντικείμενό του.
Μπα ασχολείται η ΕΕΦ και με άλλα πράγματα εκτός από business? Δε τους το χα! Ανέβηκαν λίγο στην εκτίμησή μου. Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω τη γνώμη σου υπάρχουν κάπου στοιχεία που να δείχνουν ότι όντως οι φυσικοί είναι περισσότεροι από ότι θα έπρεπε με βάση τις διδακτικές ώρες?
Όχι δεν αρνούμαι τίποτα αν υπάρχει κάποια απόδειξη, κι εγώ είμαι περίεργος να δω αν ισχύει όντως. Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση όμως: πώς σχολιάζετε τους παλιότερους ΑΣΕΠ (εκτός του '09 αν δεν κάνω λάθος) στους οποίους είχαν προκηρυχθεί κοινές θέσεις για όλους τους 04?
Είναι μόνο Α ανάθεση και υπολογισμένο το +2.
Πιστεύετε πως ήταν δίκαιη σαν ιδέα;
Παράθεση από: gvasilis στις Αυγούστου 02, 2013, 08:43:15 pmΕίναι μόνο Α ανάθεση και υπολογισμένο το +2.Χωρις να υπολογιστούν οι συνταξιοδοτησεις του 2013 ( θα ειναι γύρω στις 500 συνολικά ΠΕ 04)?
Παράθεση από: Giorgos-Effie στις Αυγούστου 02, 2013, 08:52:20 pmΠιστεύετε πως ήταν δίκαιη σαν ιδέα;Όχι