0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: antonis2200 στις Μαρτίου 15, 2011, 12:04:22 amΜ αρεσεις πολυ pano..χωρις παρεξηγηση...χα,χα,..!και σε μένα αρεσει....ανευ παρεξηγησεως
Μ αρεσεις πολυ pano..χωρις παρεξηγηση...χα,χα,..!
Παράθεση από: paraxenos στις Μαρτίου 15, 2011, 12:10:45 amΠαράθεση από: antonis2200 στις Μαρτίου 15, 2011, 12:04:22 amΜ αρεσεις πολυ pano..χωρις παρεξηγηση...χα,χα,..!και σε μένα αρεσει....ανευ παρεξηγησεως Και βλέπετε μόνο το πνεύμα... ανευ παρεξηγήσεως
Πολύ ζήλια ρε παιδί μου, πολύ μιζέρια, γιατί εκείνος και όχι εγώ κλπ κλπτο θέμα εδώ είναι το "ΣΟΚ από τις καταργήσεις συγχωνεύσεις σχολείων που ανακοινώθηκαν!!!!!!"όσοι έπαθαν το "ΣΟΚ" αυτό καλό είναι να το ξεπεράσουν. Τα εργασιακά που πραγματικά μετράνε είναι 1) ο μισθός 2ο) η απώλεια ισχύος του συλλόγου διδασκόντων 3ο) το υποχρεωτικό ωράριο . Αυτά σχεδιάζονται να αλλάξουν και αυτά είναι τα σημαντικά.
εχεις ως προς την παρατηρηση..!!τωρα οσο για αυτο που λες δε συμφωνω γιατι και τα τρια εινα συμπλεκομενα...ωραριο ,μισθος, υποβαθμιση συλλογου..!μη ξεχνας πως ο δντης θα μπορει να σου κοβει το 1/6 του μισθου σου...
Παράθεση από: kinegiros στις Μαρτίου 15, 2011, 12:14:56 amΠολύ ζήλια ρε παιδί μου, πολύ μιζέρια, γιατί εκείνος και όχι εγώ κλπ κλπτο θέμα εδώ είναι το "ΣΟΚ από τις καταργήσεις συγχωνεύσεις σχολείων που ανακοινώθηκαν!!!!!!"όσοι έπαθαν το "ΣΟΚ" αυτό καλό είναι να το ξεπεράσουν. Τα εργασιακά που πραγματικά μετράνε είναι 1) ο μισθός 2ο) η απώλεια ισχύος του συλλόγου διδασκόντων 3ο) το υποχρεωτικό ωράριο . Αυτά σχεδιάζονται να αλλάξουν και αυτά είναι τα σημαντικά.Όσον αφορά στην απώλεια ισχύος του συλλόγου διδασκόντων συμφωνώ απόλυτα...αλλά για τα άλλα 2...να σου θυμίσω πως στο φόρουμ δεν γράφουν μόνο διορισμένοι,οπότε επέτρεψε να έχουν κι άλλοι άποψη για το ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα ή τουλάχιστον τα προβλήματα συνολικά...ΥΓ: Οι υπόλοιποι...καλά περνάτε...; Θα μας κόψουν όντως...!
Δε χρειάζεται να ακούσουμε την καρακάξα για να καταλάβουμε ότι σύντομα θα έρθει και δεύτερος γύρος συγχωνεύσεων και παράλληλα και αύξηση ωραρίου οπότε τότε καταλαβαίνετε πόσες θεσούλες θα χαθούν και πόσες μανούλες θα κλάψουν.