0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MARKOS στις Μαρτίου 15, 2011, 07:17:18 pmγιατι ομως εγινε αυτο? μηπως μιλαμε για 3 μαθητες?δε λεω πως συμφωνω, απλα για να καταλαβω το σκεπτικο τους.Το σκεπτικό τους στην Άννα . Εμείς αυτό που λέμε είναι ότι σήμερα ζημιώνεται πρώτα και κύρια ο μαθητικός πληθυσμός και μάλιστα σε περιοχές που έχει ανάγκη να σκύψουμε από πάνω του λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν. Νομίζεις ότι πολλοί θα στείλουν στο σχολείο τα παιδιά τους αν έχουν να διανύσουν καθημερινά 50 χλμ ή αν (όταν) τους ζητηθεί να αναλάβουν οι ίδιοι το κόστος μεταφοράς τους; Θα αυξηθεί η μαθητική διαρροή κατακόρυφα μέσα στο επόμενο διάστημα... Μην ψάχνεις λοιπόν να βρεις λοιπόν την εξαίρεση στις συγχωνεύσεις (γιατί υπάρχουν και περιπτώσεις που σχολεία έπρεπε να καταργηθούν, μια διαδικασία που γίνεται έτσι κι αλλιώς κάθε χρόνο) αλλά κοίτα το δάσος.
γιατι ομως εγινε αυτο? μηπως μιλαμε για 3 μαθητες?δε λεω πως συμφωνω, απλα για να καταλαβω το σκεπτικο τους.
το καταλαβα Stelio, αφου το ιδιο λεμε.αλλα, οταν βλεπω τη "μαυρη" σημαια στο σχολειο την Νεας Σμυρνης....φορτωνω ρε γαμωτο! Τη στιγμη που στην επαρχια τα παιδια πραγματικα βιωνουν μια καθημερινη οδυσσεια !!και τα βουτυρομαρμελομπεμπεδικα της πρωτευουσας , αχ! τα καημενουλια μου!! αντε, κυρα μου απο δω, με το μαμοθρευτο σου ....φερτου και το αβγουλακι στο διαλλειμα 10.05 ειναι μην αργησεις! στα καγκελα!
εγώ να ρωτήσω κάτι αν και μπορεί να φανεί χαζό...θα πληγεί περισσότερο η α΄βαθμια και αν ναι γιατί;;;;