*

Αποστολέας Θέμα: ΣΟΚ από τις καταργήσεις συγχωνεύσεις σχολείων που ανακοινώθηκαν!!!!!!  (Αναγνώστηκε 106605 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
γιατι ομως εγινε αυτο? μηπως μιλαμε για 3 μαθητες?
δε λεω πως συμφωνω, απλα για να καταλαβω το σκεπτικο τους.

Το σκεπτικό τους στην Άννα :P.
Εμείς αυτό που λέμε είναι ότι σήμερα ζημιώνεται πρώτα και κύρια ο μαθητικός πληθυσμός και μάλιστα σε περιοχές που έχει ανάγκη να σκύψουμε από πάνω του λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν.
Νομίζεις ότι πολλοί θα στείλουν στο σχολείο τα παιδιά τους αν έχουν να διανύσουν καθημερινά 50 χλμ ή αν (όταν) τους ζητηθεί να αναλάβουν οι ίδιοι το κόστος μεταφοράς τους; Θα αυξηθεί η μαθητική διαρροή κατακόρυφα μέσα στο επόμενο διάστημα...
Μην ψάχνεις λοιπόν να βρεις λοιπόν την εξαίρεση στις συγχωνεύσεις (γιατί υπάρχουν και περιπτώσεις που σχολεία έπρεπε να καταργηθούν, μια διαδικασία που γίνεται έτσι κι αλλιώς κάθε χρόνο) αλλά κοίτα το δάσος. :)

δε ψαχνω την εξαιρεση. μα και ετσι να το δω παλι δε μου "κολλαει".
Γιατι αυτο με στεναχωρει. Για τις μεγαλουπολεις καρφι δε μου καιγεται. οταν μιλαμε για 1 ευθεια δρόμο.οταν ο γονιος παει με το αυτοκινητο το παιδι στο σχολειο, οταν το παιδι κανει κοπανα και παει  στη διπλανη περιοχη για καφε κλπ κλπ τοτε προβλημα δεν εχει?
για την επαρχια την ερμη με νοιαζει.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Δεν μας είπαν ότι μόνο με εισήγηση του Δήμου θα γίνονται συγχωνεύσεις:

Τη διατήρηση του Γυμνασίου Τσεπελόβου ζητά, με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, ο Δήμος Ζαγορίου, διατυπώνοντας για μια ακόμη φορά την αντίθεσή του στη συγχώνευση του εν λόγω σχολείου με το Γυμνάσιο Καρυών, η οποία βρίσκει αντίθετη όλη την τοπική κοινωνία και σύσσωμους του φορείς της περιοχής.
Η δημοτική αρχή Ζαγορίου απέστειλε επιστολή προς το Υπουργείο Παιδείας, τους βουλευτές του νομού, την Περιφερειακή Δ/ση Εκπαίδευσης Ηπείρου και τη Δ/ση

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Από την Λαίστα στο Τσεπέλοβο είναι 34 χλμ + 25χλμ για το νέο σχολείο . . . πάνω στην Πίνδο έτσι.

Έλα μωρέ ένας μαθητής είναι ας σταματήσει το σχολείο.

Και μην ακούσω καμμιά αηδία για εξ-αποστάσεως εκπαίδευση γιατί το internet και η κινητή τηλεφωνία και η ΕΡΤ δεν φτάνουν εκεί. Μόνο NOVA έχουν εκεί.

ΥΓ ΜΑΡΚΟ προς θεού το σχόλιο δεν είναι απάντηση σε 'σένα αλλά στην (διαφαινόμενη) λογική των καρεκλοκένταυρων

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
το καταλαβα Stelio, αφου το ιδιο λεμε.

αλλα, οταν βλεπω τη "μαυρη" σημαια στο σχολειο την Νεας Σμυρνης....φορτωνω ρε γαμωτο! Τη στιγμη που στην επαρχια τα παιδια πραγματικα βιωνουν μια καθημερινη οδυσσεια !!

και τα βουτυρομαρμελομπεμπεδικα της πρωτευουσας , αχ! τα καημενουλια μου!!
αντε, κυρα μου απο δω, με το  μαμοθρευτο σου ....φερτου και το αβγουλακι στο διαλλειμα 10.05 ειναι μην αργησεις! στα καγκελα!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος HelenB

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
το καταλαβα Stelio, αφου το ιδιο λεμε.

αλλα, οταν βλεπω τη "μαυρη" σημαια στο σχολειο την Νεας Σμυρνης....φορτωνω ρε γαμωτο! Τη στιγμη που στην επαρχια τα παιδια πραγματικα βιωνουν μια καθημερινη οδυσσεια !!

και τα βουτυρομαρμελομπεμπεδικα της πρωτευουσας , αχ! τα καημενουλια μου!!
αντε, κυρα μου απο δω, με το  μαμοθρευτο σου ....φερτου και το αβγουλακι στο διαλλειμα 10.05 ειναι μην αργησεις! στα καγκελα!

++++++++++++
Hello!!!

Αποσυνδεδεμένος Εγώ είμαι

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
εγώ να ρωτήσω κάτι αν και μπορεί να φανεί χαζό...θα πληγεί περισσότερο η α΄βαθμια και αν ναι γιατί;;;;

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
εγώ να ρωτήσω κάτι αν και μπορεί να φανεί χαζό...θα πληγεί περισσότερο η α΄βαθμια και αν ναι γιατί;;;;
Τι εννοείς θα πληγεί;
Αριθμός σχολείων που κλείνουν;
Οργανικές που χάνονται;

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
αριθμός σχολείων ...περισσότερο ρωτώ για τα παιδιά που θα δώσουν πανελλήνιες εξετάσεις και θέλουν παιδαγωγικά ,τους προτρέπουμε ή θα καταντήσουν σαν τις φιλοσοφικές ;;

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
σορυ, Ερση μου,δεν σε καταλαβαινω.....

τι εννοεις που δινουν πανελληνιες? τί παιδαγωγικα θελουν? τί φιλοσοφικές?....

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
καλέ.....ρωτώ.....μετά από αυτές τις αλλαγές στα σχολεία, συμφέρει τα παιδιά να σπουδάσουν παιδαγωγικά ή όχι ;;;:)

Αποσυνδεδεμένος maraki28

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
αυτο δεν γνωρίζει κανεις για να σου απαντήσει.και πριν απο λίγα χρόνια δεν έιχαμε καμιά ελπιδα οταν μπηκαμε στις σχολές οτι θα μπουμε σε αιθουσα να διδάξουμε  και ομως εγινε.οι συνθήκες αλλάζουν οπως και τα δεδομένα .
υπαρχουν συν και πλην και στα δυο :περισσοτερες πιθανοτητες διορισμου ως δάσκαλος  ,φροντιστηριο ιδιαιτερα ως καθηγητής
μαρακι

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
έχεις δίκιο μαράκι ...όπως ΄έχουν τα πράγματα στην παιδεία δε θα προτρέψω κανέναν μαθητή, μακριά και από παιδαγωγικά και από καθηγητικές σχολές αρκεί που τα ζούμε εμείς

Αποσυνδεδεμένος charm_quark

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ04.01
    • Προφίλ
Ανοικτό άφησε η υφυπουργός Παιδείας Έφη Χριστοφιλοπούλου το ενδεχόμενο ανάκλησης της απόφασης συγχώνευσης των Λυκείων Ακράτας και Αιγείρας, που ανακοινώθηκαν την Κυριακή από το Υπουργείο.
--->http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/59030

Τα πάντα όλα... και τα κοάλα τίποτα;;

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
συνάδελφοι,δεν θα θέλω να πανικοβάλω κανένα,αλλά ένα έχω να πω:όσοι δάσκαλοι δεν διορίστηκαν το καλοκαίρι μόνιμοι,να το ξεχάσουν!να ναι ευχαριστημένοι και όσοι πάνε αναπληρωτές, γιατί και αυτοί θα περιοριστούν στο ελάχιστο.όσο για τις πανελλαδικές,μακριά απο τα παιδαγωγικά,ενώ θα συμβούλευα τους δασκάλους που είναι σε μικρή ηλικία, να σπουδάσουν κάτι άλλο, αν δεν θέλουν να μείνουν άνεργοι!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 665
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)