0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΨΑΧΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
καλησπερα και απο μενα ..στο δικο μας ΠΥΣΠΕ θα εξετασουν λενε πρωτα τις αποσπασεις εντος ΠΥΣΠΕ..και ειμαι υπεραιρθμη..επισης ξερετε αν οι ειδικες κατηγοριες προηγουνται απο τους υπεραριθμους(οχι απο αυτους που ειναι στην διαθεση)?
Να διαβάσουν την εγκύκλιο!!!Είναι παράνομοι λέμε!!!
η σειρά είναι - υπεράριθμοι- διάθεση -αποσπάσεις εντός πυσδε- αποσπασθέντες εκτός πυσδε- νεοδιόριστοι...αν συμβαίνει κάτι άλλο είναι παράνομο
Παράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 05, 2011, 11:15:09 pmη σειρά είναι - υπεράριθμοι- διάθεση -αποσπάσεις εντός πυσδε- αποσπασθέντες εκτός πυσδε- νεοδιόριστοι...αν συμβαίνει κάτι άλλο είναι παράνομοΓι αυτό υπάρχουν και οι ενστάσεις ….
Νομίζω ότι η ερώτηση της συναδέλφου καθώς και η αντίστοιχη απάντησή σου αναφέρονταν στον τρίτο χρόνο:Παράθεση από: penny_ct στις Σεπτεμβρίου 04, 2011, 10:42:38 pm
Παράθεση από: ppr στις Σεπτεμβρίου 06, 2011, 02:33:11 amκαλησπερα και απο μενα ..στο δικο μας ΠΥΣΠΕ θα εξετασουν λενε πρωτα τις αποσπασεις εντος ΠΥΣΠΕ..και ειμαι υπεραιρθμη..επισης ξερετε αν οι ειδικες κατηγοριες προηγουνται απο τους υπεραριθμους(οχι απο αυτους που ειναι στην διαθεση)?Παράθεση από: ppr στις Σεπτεμβρίου 06, 2011, 02:33:11 amΝα διαβάσουν την εγκύκλιο!!!Είναι παράνομοι λέμε!!!Παράθεση από: daimonas στις Σεπτεμβρίου 06, 2011, 02:35:48 amΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΨΑΧΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩKαλημέρα και πάλι!!!! Τελικά την εγκύκλιο που αναφέρεται στις τοποθετήσεις πού μπορούμε να την βρούμε???
ok, μπορείς να με "κράξεις' με την ησυχία σου αλλά τουλάχιστον έχω δικαιολογία το ξανθό των μαλλιών....