0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΨΑΧΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
καλησπερα και απο μενα ..στο δικο μας ΠΥΣΠΕ θα εξετασουν λενε πρωτα τις αποσπασεις εντος ΠΥΣΠΕ..και ειμαι υπεραιρθμη..επισης ξερετε αν οι ειδικες κατηγοριες προηγουνται απο τους υπεραριθμους(οχι απο αυτους που ειναι στην διαθεση)?
Να διαβάσουν την εγκύκλιο!!!Είναι παράνομοι λέμε!!!
η σειρά είναι - υπεράριθμοι- διάθεση -αποσπάσεις εντός πυσδε- αποσπασθέντες εκτός πυσδε- νεοδιόριστοι...αν συμβαίνει κάτι άλλο είναι παράνομο
Παράθεση από: bitch στις Σεπτέμβριος 05, 2011, 11:15:09 μμη σειρά είναι - υπεράριθμοι- διάθεση -αποσπάσεις εντός πυσδε- αποσπασθέντες εκτός πυσδε- νεοδιόριστοι...αν συμβαίνει κάτι άλλο είναι παράνομοΓι αυτό υπάρχουν και οι ενστάσεις ….
Νομίζω ότι η ερώτηση της συναδέλφου καθώς και η αντίστοιχη απάντησή σου αναφέρονταν στον τρίτο χρόνο:Παράθεση από: penny_ct στις Σεπτέμβριος 04, 2011, 10:42:38 μμΒitch σε ευχαριστω! Όμως λέει ότι "Ο χρόνος πραγματικής υπηρεσίας στη σχολική μονάδα της πρώτης τοποθέτησης μετά το διορισμό δεν μπορεί να είναι μικρότερος των τριών ετών" Δηλαδή και την επόμενη σχολική χρονιά θα πρέπει να τοποθετηθούμε στο ίδιο σχολείο??Πάντως για τον τρίτο χρόνο καταλήξαμε κάπου και οι απόψεις μας συγκλίνουν (να ανησυχήσω; )
Βitch σε ευχαριστω! Όμως λέει ότι "Ο χρόνος πραγματικής υπηρεσίας στη σχολική μονάδα της πρώτης τοποθέτησης μετά το διορισμό δεν μπορεί να είναι μικρότερος των τριών ετών" Δηλαδή και την επόμενη σχολική χρονιά θα πρέπει να τοποθετηθούμε στο ίδιο σχολείο??
Παράθεση από: ppr στις Σεπτέμβριος 06, 2011, 02:33:11 πμκαλησπερα και απο μενα ..στο δικο μας ΠΥΣΠΕ θα εξετασουν λενε πρωτα τις αποσπασεις εντος ΠΥΣΠΕ..και ειμαι υπεραιρθμη..επισης ξερετε αν οι ειδικες κατηγοριες προηγουνται απο τους υπεραριθμους(οχι απο αυτους που ειναι στην διαθεση)?Παράθεση από: ppr στις Σεπτέμβριος 06, 2011, 02:33:11 πμΝα διαβάσουν την εγκύκλιο!!!Είναι παράνομοι λέμε!!!Παράθεση από: daimonas στις Σεπτέμβριος 06, 2011, 02:35:48 πμΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΨΑΧΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩKαλημέρα και πάλι!!!! Τελικά την εγκύκλιο που αναφέρεται στις τοποθετήσεις πού μπορούμε να την βρούμε???
ok, μπορείς να με "κράξεις' με την ησυχία σου αλλά τουλάχιστον έχω δικαιολογία το ξανθό των μαλλιών....