0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικά εγώ συμπέρασμα για τις τοποθετήσεις δεν έβγαλα. Μάλλον οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κάνουμε ερωτήματα στο υπουργείο μήπως στείλει και φέτος καμία οδηγία.
Παράθεση από: Damien στις Αυγούστου 20, 2010, 12:01:59 pmΣτη χθεσινη εγκυκλιο για τις τοποθετησεις των εκπαιδευτικων με αρ. πρωτ. Φ.361.1/261/102472/Δ1/19-8-2010, το υπουργειο επιτελους λαμβανει θεση σε ο,τι αφορα τις προτεραιοτητες των διαφορων κατηγοριων εκπαιδευτικων κατα τις τοποθετησεις στις σχολικες μοναδες. Συγκεκριμενα, σε σχετικη επισημανση οριζεται οτι προτασσονται οι μετατιθεμενοι, στη συνεχεια επονται οι νεοδιοριστοι και τελευταιοι τοποθετουνται οι αποσπασμενοι.Παράθεση από: rozy4 στις Αυγούστου 31, 2010, 08:59:20 am
Στη χθεσινη εγκυκλιο για τις τοποθετησεις των εκπαιδευτικων με αρ. πρωτ. Φ.361.1/261/102472/Δ1/19-8-2010, το υπουργειο επιτελους λαμβανει θεση σε ο,τι αφορα τις προτεραιοτητες των διαφορων κατηγοριων εκπαιδευτικων κατα τις τοποθετησεις στις σχολικες μοναδες. Συγκεκριμενα, σε σχετικη επισημανση οριζεται οτι προτασσονται οι μετατιθεμενοι, στη συνεχεια επονται οι νεοδιοριστοι και τελευταιοι τοποθετουνται οι αποσπασμενοι.
Bitch ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις. έχω όμως και κάτι άλλο. Σαν νεοδιόριστη ανέλαβα υπηρεσία σε σχολείο της περιοχής Α, όπως ήταν και ο τόπος διορισμού. Όμως μετά απο λίγες μέρες με απέσπασαν σε σχολείο της περιοχής
αν κανείς δε θέλει αυτή την κενή οργανική θέση (ΕΠΑΛ, λόγω απόστασης) με την νέα πρόσκληση τοποθέτησης το πυσδε τοποθετεί αυτόν που έχει λιγότερα μόρια. Όταν βγαίνει μια οργανική αναγκαστικά δίνεται σε κάποιον.
Παράθεση από: panmak στις Ιουνίου 25, 2011, 01:45:09 pmBitch ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις. έχω όμως και κάτι άλλο. Σαν νεοδιόριστη ανέλαβα υπηρεσία σε σχολείο της περιοχής Α, όπως ήταν και ο τόπος διορισμού. Όμως μετά απο λίγες μέρες με απέσπασαν σε σχολείο της περιοχής
΄τωρα όσον αφορά την δήλωση τοποθέτησης, βάσει του 3848 δεν κάνεις καν αίτηση ως νεοδιόριστη.
κάποια πυσδε αποφάσισαν να επιτρέψουν στους νεοδιόριστους - άτυπα ομως - να δηλώσουν σχολεία προτίμησης για τοποθέτηση σε λειτουργικό κενό ώστε να διευκολυνθούν στην τοποθέτηση. Αλλά αυτό είναι εντελώς άτυπο και καμία νομιμότητα δεν έχει οποτε δεν γίνεται να επικαλεστεί κάποιος "στην αθήνα το έκαναν γιατι δεν το έκαναν και στη σάμο..;"
Εμένα γράφει το χαρτί μου οτι έχω διατεθεί από το τάδε σχολείο στο τάδε. Και όταν τους ρώτησα αν πρέπει να γράφει για τις ανάγκες τις υπηρεσίας μου είπαν οτι με καλύπτει. Να τους πιέσω κι άλλο; Μη μου πουν μετά τον τρίτο χρόνο οτι δεν μπορώ να κάνω χαρτιά για μετάθεση....
Παράθεση από: bitch στις Ιουνίου 26, 2011, 05:00:26 pm΄τωρα όσον αφορά την δήλωση τοποθέτησης, βάσει του 3848 δεν κάνεις καν αίτηση ως νεοδιόριστη. Δεν αναφέρει τέτοιο πράγμα ο διαμαντονόμος. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνει κάποιος αίτηση τοποθέτησης.Απλώς πολλά ΠΥΣΔΕ δε δίνουν τα κενά από πριν (είτε γιατί δε θέλουν είτε γιατί δεν ξέρουν τι ακριβώς θα προκύψει ως το Σεπτέμβρη) και η αίτηση γίνεται στα τυφλά.Παράθεση από: bitch στις Ιουνίου 26, 2011, 05:00:26 pmκάποια πυσδε αποφάσισαν να επιτρέψουν στους νεοδιόριστους - άτυπα ομως - να δηλώσουν σχολεία προτίμησης για τοποθέτηση σε λειτουργικό κενό ώστε να διευκολυνθούν στην τοποθέτηση. Αλλά αυτό είναι εντελώς άτυπο και καμία νομιμότητα δεν έχει οποτε δεν γίνεται να επικαλεστεί κάποιος "στην αθήνα το έκαναν γιατι δεν το έκαναν και στη σάμο..;" ;;;Όπως κάνει αίτηση τοποθέτησης οποιοσδήποτε "παλιός" βρίσκεται στη διάθεση, έτσι κάνουν και οι νεοδιόριστοι (είτε πρώτης είτε δεύτερης χρονιάς). Κι αυτοί "στη διάθεση" είναι.Αν μου διαφεύγει κάτι, παρακαλώ διόρθωσέ με.Δηλαδή μας κάνουν και χάρη που κάνουμε αίτηση τοποθέτησης;Παράθεση από: bitch στις Ιουνίου 26, 2011, 05:00:26 pm