*

Αποστολέας Θέμα: Τοποθετήσεις 2011  (Αναγνώστηκε 252447 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bubblegum

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Τοποθετήσεις 2011
« Απάντηση #546 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2011, 06:21:43 pm »
σε ευχαριστω bitch, αλλα δεν υπηρχε ουτε σαν πιθανο κενο. οποτε οταν θα συνεδριασει το πυσπε απλα αν φτασει μεχρι αυτη την επιλογη της, απλα θα το προσπερασει?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:06:10 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #547 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2011, 06:31:45 pm »
ακριβώς!
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #548 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2011, 06:33:28 pm »
σε ευχαριστω πολυ bitch :)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #549 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2011, 06:37:25 pm »
τίποτις!!
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:06:10 »

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #550 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2011, 07:30:56 pm »
bitch, εχει δικαιωμα η φιλη μ να ζητησει να αλλαξει το σχολειο που εκανε λαθος ή θα αρνηθει το πυσπε?

Αποσυνδεδεμένος sybe

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #551 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2011, 07:34:47 pm »
να θέσω μια απόρια μου... Στην οργανική μου θέση δεν υπάρχουν ώρες για μένα κ έτσι σήμερα με διαθέτει η

Αποσυνδεδεμένος knkn

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • η ζωή είναι ωραία !
    • Προφίλ
« Απάντηση #552 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2011, 08:16:23 pm »
 Το ΠΥΣΔΕ Χανίων στην υπ’ αριθμ. 29/06-09-2011 συνεδρίασή του, συζήτησε διεξοδικά το θέμα της διαδικασίας τοποθέτησης των Καθηγητών περιόδου Σεπτεμβρίου 2011 και αφού έλαβε υπόψη το υπ’ αριθμ. 92117/Δ2/27-07-2009  έγγραφο του ΥΠ.Δ.

Αποσυνδεδεμένος knkn

• Ιστορικό μέλος
  • η ζωή είναι ωραία !
    • Προφίλ
« Απάντηση #553 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2011, 08:26:05 pm »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #554 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2011, 08:33:52 pm »
bitch, εχει δικαιωμα η φιλη μ να ζητησει να αλλαξει το σχολειο που εκανε λαθος ή θα αρνηθει το πυσπε?

τυπικά όχι αλλά αν δεν είναι δυσκοίλιοι μπορεί να της επιτραπεί να το σβήσει και να υπογράψει δίπλα με τη σημείωση "ΔΙΌΡΘΩΣΗ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΜΟΥ"

να θέσω μια απόρια μου... Στην οργανική μου θέση δεν υπάρχουν ώρες για μένα κ έτσι σήμερα με διαθέτει η

Αποσυνδεδεμένος sliver

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #555 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2011, 08:58:12 pm »
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 09, 2011, 09:00:05 pm από lens888 »
We are so many...

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #556 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2011, 09:00:45 pm »
οι τοποθετήσεις ρυθμίζονται απο τα πδ50/96 και πδ100/97.

Αποσυνδεδεμένος IAAPM

• Νέο μέλος
  • *
  • Τρέχουμε!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #557 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2011, 09:22:49 pm »
Ερώτηση προς Bitch και όποιον άλλο.
Είμαι νεοδιόριστος. Το ΠΥΣΔΕ μου ανακοίνωσε τις τοποθετήσεις των νεοδιόριστων και με τοποθέτησε στην τελευταία μου επιλογή, ενώ γνωρίζω ότι διοριστήκαμε μονο δυο άτομα στην περιφέρεια μου και ότι υπάρχουν πολλά κενά και ότι μετά τις αποσαπάσεις και τις βελτιώσεις και τις οριστικές τοποθετήσεις πάλι περισσεύουν θέσεις στα σχολεία που είχα δηλώσει πρώτα στην δήλωση τοποπθέτησης. Εννοείται έκανα ένσταση. Είδα όμως ότι στην α' φάση των αναπληρωτών στην περιφέρειά μου διορίστηκαν δυο άκομα συνάδελφοι. Αν τελικά αυτοί οι αναπληρωτές (ντόπιοι και οι δυο στο νομο) πάρουν τις θέσει στα σχολεία που εγώ είχα δηλώσει και δεν με έβαλαν, τί άλλο μπορώ να κάνω;;;;
Να τονίσω βέβαια ότι μας έβαλαν να δηλώσουμε σχολεία χωρίς το ΠΥΣΔΕ να μας έχει κοινοποιήσει τα κενά! Επιτρέπεται αυτό ;
Μπορεί να φαίνονται γελοίες οι ερωτήσεις, αλλά είμαι στην κυριολεξία νεοδιόριστος και γνωρίζω πολύ λίγα!

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #558 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2011, 09:50:11 pm »
κατ΄αρχην συγχαρητήρια για το διορισμό σου και καλή σταδιοδρομία.
Επί του θέματος τώρα:
α. μπορουν να σε βάλουν να δηλώσεις κενά πριν τα ανακοινώσουν επισημα  (ειδικά φέτος όλα έγιναν πολύ γρήγορα σ΄αυτόν τον τομέα) . Ωστόσο αν τα ανακοινώσουν πριν σε τοποθετήσουν μπορείς να τροποποιήσεις την αίτησή σου αναλόγως.
β. είναι σίγουρο ότι όσοι προηγούνται απο εσάς τους νεοδιόριστους ( δηλ. υπεράριθμοι, διάθεση πυσδε και αποσπάσεις εντός και εκτός ) δεν δήλωσαν κανένα απο τα κενά στα οποία αναφέρεσαι;
γ. υπάρχουν βέβαια λόγοι που θα μπορούσε να μην είχε βγει το κενό πιο πριν ( πχ να άνοιξε μετά απο τη δεύτερη φάση αποσπάσεων οπότε εσείς είχατε ήδη τοποθετηθει).

Μπορεις να ζητήσεις τροποποίηση τοποθέτησης - εκθέτοντας τους λόγους , ότι δηλαδη το είχες δηλώσει στην αιτησή σου και προηγείσαι στην τοποθέτηση απο τους αναπληρωτές  - αλλά δυστυχώς, το σύστημα είναι έτσι φτιαγμένο που ειναι στη διακριτική ευχέρεια του πυσδε να κάνει το αίτημα αποδεκτό... γιατί μπορεί να πατήσει στο ότι το κενό προέκυψε μετά την τοποθέτησή σου.
ακόμα και αν ζητήσεις αντίγραφο του μέιλ με τα κενά και πλεονάσματα που έβγαλαν όλες οι δ.δ.ε.  και πότε εστάλη στο υπουργείο πάλι άκρη δε θα βρεις ....

θα έλεγα απλά να κάνεις μια αιτηση τροποποίησης τοποθέτησης λέγοντας πως επιθυμείς να τοποθετηθείς σε κενό που τοποθετήθηκε αργότερα αναπληρωτής, καθώς το είχες δηλώσει στην αρ. πρωτοκόλλου τάδε αίτηση τοποθέτησής σου και σε περιπτωση μη ικανοποίησης του αιτηματός σου να σου γνωστοποιηθούν οι λόγοι....αλλά όλο αυτό να το κανεις ήρεμα, χωρίς τσαμπουκά και ευγενικά....τύπου αν γίνει έγινε αλλιώς δεν τρέχει και τίποτα. Εξάλλου, όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο οπότε μπορεί και να σου βγει σε καλό  ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος Alice6

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #559 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2011, 09:51:43 pm »
παιδια εχω να κανω μια ερωτηση και χρειαζομαι βοηθεια. μια φιλη μ σημερα στην δηλωση τοποθετητσης εβαλε ενα σχολειο καταλαθος που δεν υπηρχε στα κενα που δοθηκαν. Θα υπαρξει προβλημα?υπαρχει περιπτωση ακυρωσης της αιτησης απο το πυσπε?ευχαριστω

Αποκλείεται να υπάρχει πρόβλημα. Εγώ πήγα πρώτη μέρα να κάνω αίτηση τοποθέτησης και έβαλα στην τύχη όσα σχολεία ήθελα (δεν είχαν βγει τα κενά). Την επόμενη μέρα που βγήκαν τα κενά πήγ ανα κάνω τροποποιητική και μου είπε ο αιρετός που ήταν εκεί ότι δεν υπάρχει καν λόγος να αλλάξω την αρχική μου αίτηση, γιατί και στα άλλα σχολεία που έχω βάλει μπορεί να βγούνε κενά στην πορεία!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)