0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
σίγουρα υπάρχουν και πράγματα που δεν ξέρω... και απο δω μέσα, σιγουρα βοηθιέμαι κι εγώ να τα μάθω.... Οποτε σας ευχαριστώ όλους για τη συμβολή σας!!
ώπα παιδιά ένας ένας!! Παράθεση από: sophia_d στις Σεπτεμβρίου 10, 2011, 12:07:16 pmΚαι μένα με έχουν τοποθετήσει εικονικά σε Γυμνάσιο με ολική διάθεση στην Α/βάθμια, χωρίς αίτησή μου φυσικά! Ενώ υπάρχουν ώρες και σε Γυμνάσια και στο Επαλ του νησιού. 2 ερωτήματα:1. για να συμπληρώσω ωράριο 21 ωρών θα πρέπει να πηγαίνω σε 5?! σχολεία; Γιατί ως ωρομίσθιος πληροφορικός, προτού διοριστώ έκανα 4ωρο σε κάθε δημοτικό.2. έχει τοποθετηθεί κανονικά άτομο στο Γυμνάσιο που με τοποθέτησαν εικονικά, το οποίο έχει 20 (!) λιγότερα μόρια από εμένα! Στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται η επιλογή ένστασης...είναι σαφές ότι έγινε παρασπονδία. Αν κάνω ένσταση στο υπό διάλυση γραφείο
Και μένα με έχουν τοποθετήσει εικονικά σε Γυμνάσιο με ολική διάθεση στην Α/βάθμια, χωρίς αίτησή μου φυσικά! Ενώ υπάρχουν ώρες και σε Γυμνάσια και στο Επαλ του νησιού. 2 ερωτήματα:1. για να συμπληρώσω ωράριο 21 ωρών θα πρέπει να πηγαίνω σε 5?! σχολεία; Γιατί ως ωρομίσθιος πληροφορικός, προτού διοριστώ έκανα 4ωρο σε κάθε δημοτικό.2. έχει τοποθετηθεί κανονικά άτομο στο Γυμνάσιο που με τοποθέτησαν εικονικά, το οποίο έχει 20 (!) λιγότερα μόρια από εμένα! Στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται η επιλογή ένστασης...είναι σαφές ότι έγινε παρασπονδία. Αν κάνω ένσταση στο υπό διάλυση γραφείο
Παράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 11, 2011, 11:10:56 amσίγουρα υπάρχουν και πράγματα που δεν ξέρω... και απο δω μέσα, σιγουρα βοηθιέμαι κι εγώ να τα μάθω.... Οποτε σας ευχαριστώ όλους για τη συμβολή σας!!
ώπα παιδιά ένας ένας!! Παράθεση από: help στις Σεπτεμβρίου 10, 2011, 11:41:45 amΆτομο με οργανική σε σχολείο Α πήρε απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ σε σχολική μονάδα όπου ήδη ήταν υπερκαλυμμένη από τοποθετημένους που ήταν στη διάθεση, με αποτέλεσμα να μπορούν να χαρακτηριστούν οι τοποθετημένοι πιο εύκολα πλεονάζοντες για τις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ της ιδίας (ή και άλλης) περιφέρειας αποσπάσεις. Εγώ εκεί που πλεόναζα στο Α σχολείο (έχω περισσότερες μονάδες μετάθεσης από τους άλλους στη διάθεση), βρέθηκα να έχω ώρες αν κ λίγες, ίσως συμπληρώνεται ωράριο όμως από δω και από κει και βλέπω πως ίσως τα πράγματα δρομολογούνται έτσι ώστε σε κάθε σχολείο να βγουν κάποιοι συγκεκριμένοι πλεονάζοντες. Το ποιος θα είναι πλεονάζων πάει ανά σχολική μονάδα? Οι τοποθετήσεις γίναν χοντρικά 2-3-4 σε κάθε σχολείο, ανεξαρτήτως λειτουργικών κενών, ωρών με κάποια αναλογικότητα δηλ. κυρίως στην 1η μας επιλογή. Κάτι δε μου πάει καλά. Με ενδιαφέρει γιατί και εγώ επιθυμώ να πλεονάζω, αλλά δεν ξέρω αν θα χαρακτηριστώ ως πλεόνασμα αν φύγουν οι άλλοι. πολύ μπέρδεμα αδελφάκι μου!! Γιατί τοποθέτησαν κάποιον που ζητούσε αποσπαση εντός πυσδε σε σχολείο με ήδη πλεονάζον προσωπικό; Κάτι δεν ακούγεται σωστό εδώ πέρα. Είσαι σίγουρος/η οτι έχεις όλα τα δεδομένα; Σίγουρα κάποιοι απο αυτούς δεν θα πάρουν ας πούμε άδεια ανατροφής ή δε θα βγουν σε σύνταξη με άπρακτο δίμηνο τον Οκτώβριο; Είναι πολύ κραυγαλέο αυτό που λες για να έγινε τόσο χύμα. Δηλ, μία απλή ένσταση κατά της διαδικασίας τινάζει την απόφαση στον αέρα. Μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει - για ψάξτο καλύτερα. Η υπεραριθμία "πάει" ανά σχολική μονάδα και χωρίζεται σε οργανική και λειτουργική. Οργανική όταν κάποιος που έχει οργανική θέση πλεονάζει - οπότε αυτός κρίθηκε ήδη απο τον Ιούνιο και μάλλον πήρε αλλού οργανική ή παρέμεινε ως οργανικά υπεράριθμος - ή λειτουργική - όταν κάποιος στη διάθεση αφού τοποθετηθεί σε σχολείο μετά πλεονάζει για κάποιες ώρες σε αυτό. εσύ απο τη στιγμή που έχεις περισσότερα μόρια πάντως, τοποθετείσαι πρώτος σε σχέση με τους άλλους επομένως ειναι πιο απίθανο να πλεονάζεις εσύ. αν ήθελες να πλεονάζεις θα έπρεπε να δηλώσεις σχολεία που εις γνώση σου δεν συμπλήρωναν ωράριο. Πάντως ένσταση δεν μπορείς να κάνεις γιατί δεν θίγεσαι σε κάτι ώστε να έχεις έννομο συμφέρον - δηλ εσύ συμπληρώνεις ωράριο και τοποθετήθηκες πρώτος βάσει μορίων. άρα δεν μπορείς να στηριχθείς κάπου για ένσταση. Παράθεση από: sophia_d στις Σεπτεμβρίου 10, 2011, 12:07:16 pmΠαράθεση από: WHITE στις Σεπτεμβρίου 10, 2011, 10:11:36 amΔείτε κι αυτόhttp://www.alfavita.gr/artrog.php?id=44662Και μένα με έχουν τοποθετήσει εικονικά σε Γυμνάσιο με ολική διάθεση στην Α/βάθμια, χωρίς αίτησή μου φυσικά! Ενώ υπάρχουν ώρες και σε Γυμνάσια και στο Επαλ του νησιού. 2 ερωτήματα:1. για να συμπληρώσω ωράριο 21 ωρών θα πρέπει να πηγαίνω σε 5?! σχολεία; Γιατί ως ωρομίσθιος πληροφορικός, προτού διοριστώ έκανα 4ωρο σε κάθε δημοτικό.2. έχει τοποθετηθεί κανονικά άτομο στο Γυμνάσιο που με τοποθέτησαν εικονικά, το οποίο έχει 20 (!) λιγότερα μόρια από εμένα! Στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται η επιλογή ένστασης...είναι σαφές ότι έγινε παρασπονδία. Αν κάνω ένσταση στο υπό διάλυση γραφείο
Άτομο με οργανική σε σχολείο Α πήρε απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ σε σχολική μονάδα όπου ήδη ήταν υπερκαλυμμένη από τοποθετημένους που ήταν στη διάθεση, με αποτέλεσμα να μπορούν να χαρακτηριστούν οι τοποθετημένοι πιο εύκολα πλεονάζοντες για τις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ της ιδίας (ή και άλλης) περιφέρειας αποσπάσεις. Εγώ εκεί που πλεόναζα στο Α σχολείο (έχω περισσότερες μονάδες μετάθεσης από τους άλλους στη διάθεση), βρέθηκα να έχω ώρες αν κ λίγες, ίσως συμπληρώνεται ωράριο όμως από δω και από κει και βλέπω πως ίσως τα πράγματα δρομολογούνται έτσι ώστε σε κάθε σχολείο να βγουν κάποιοι συγκεκριμένοι πλεονάζοντες. Το ποιος θα είναι πλεονάζων πάει ανά σχολική μονάδα? Οι τοποθετήσεις γίναν χοντρικά 2-3-4 σε κάθε σχολείο, ανεξαρτήτως λειτουργικών κενών, ωρών με κάποια αναλογικότητα δηλ. κυρίως στην 1η μας επιλογή. Κάτι δε μου πάει καλά. Με ενδιαφέρει γιατί και εγώ επιθυμώ να πλεονάζω, αλλά δεν ξέρω αν θα χαρακτηριστώ ως πλεόνασμα αν φύγουν οι άλλοι.
Παράθεση από: WHITE στις Σεπτεμβρίου 10, 2011, 10:11:36 amΔείτε κι αυτόhttp://www.alfavita.gr/artrog.php?id=44662Και μένα με έχουν τοποθετήσει εικονικά σε Γυμνάσιο με ολική διάθεση στην Α/βάθμια, χωρίς αίτησή μου φυσικά! Ενώ υπάρχουν ώρες και σε Γυμνάσια και στο Επαλ του νησιού. 2 ερωτήματα:1. για να συμπληρώσω ωράριο 21 ωρών θα πρέπει να πηγαίνω σε 5?! σχολεία; Γιατί ως ωρομίσθιος πληροφορικός, προτού διοριστώ έκανα 4ωρο σε κάθε δημοτικό.2. έχει τοποθετηθεί κανονικά άτομο στο Γυμνάσιο που με τοποθέτησαν εικονικά, το οποίο έχει 20 (!) λιγότερα μόρια από εμένα! Στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται η επιλογή ένστασης...είναι σαφές ότι έγινε παρασπονδία. Αν κάνω ένσταση στο υπό διάλυση γραφείο
Δείτε κι αυτόhttp://www.alfavita.gr/artrog.php?id=44662
σαφώς - η σωστή νομικά ορολογία είναι αυτή που λες εσύ.... απλά στην παρούσα φάση που έχουν κριθεί απο τον ιούνιο οι οργανικά υπεράριθμοι χρησιμοποιούμε ευρέως τον όρο για αυτους που περιέγραψα πριν...και βέβαια μην ξεχνάμε πως προέκυψαν και άλλοι οργανικά υπεράριθμοι απο τις σχολικές μονάδες που ήταν να καταργηθούν και τελικά η απόφαση αυτή ανακλήθηκε.... πάντως ναι, ως ορολογία οπωσδήποτε έχεις ΄δικιο.
η προτεραιότητα ισχύει και στις τοποθετήσεις - με εξαίρεση τους πολύτεκνους.