0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σ' εμάς την 28η Οκτωβρίου ο διευθυντής μας ρώτησε αν θέλει κανείς ν' αναλάβει έναν τέτοιο λόγο στην εκκλησία, διευκρινίζοντάς μας παράλληλα πως αν δε θέλει κανείς πρέπει να τον εκφωνήσει ο ίδιος, πράγμα που δε θα το επιθυμούσε. Συγκινημένοι όλοι με την ειλικρίνειά του απαντήσαμε ότι δε θέλουμε κι έτσι τον εκφώνησε ο διευθυντής, χωρίς να μας κρατήσει κακία
Παράθεση από: Berlin στις Μαρτίου 16, 2011, 07:07:58 pmΣ' εμάς την 28η Οκτωβρίου ο διευθυντής μας ρώτησε αν θέλει κανείς ν' αναλάβει έναν τέτοιο λόγο στην εκκλησία, διευκρινίζοντάς μας παράλληλα πως αν δε θέλει κανείς πρέπει να τον εκφωνήσει ο ίδιος, πράγμα που δε θα το επιθυμούσε. Συγκινημένοι όλοι με την ειλικρίνειά του απαντήσαμε ότι δε θέλουμε κι έτσι τον εκφώνησε ο διευθυντής, χωρίς να μας κρατήσει κακία άχου, κρίμααααα!!! εγώ θα τον εκφωνούσα μόνο και μόνο για τη συμπάθεια στο πρόσωπο του εν λόγω διευθυντή! σόρρυ....αλλά είστε και σεις λίγο γαϊδούρια.... τέτοιους καλούς διευθυντές δεν τους βρίσκεις συχνά...άχου το μωρέ μωρέεεεεε
πραγματικά ντρέπομαι που υπάρχουν εκπαιδευτικοί σαν εσάς.
Επειδή είχα ανοίξει παρόμοιο θέμα πριν την 28η Οκτωβρίου, θα παραθέσω την εμπειρία μου.Δεν ήθελα να το αναλάβω, γιατί είχα στο μυαλό μου τι έχω ακούσει τόσα χρόνια σε αυτούς τους λόγους...Επειδή δεν έβγαλα άκρη με νόμους και διατάξεις και επειδή δεν ήθελα να χαλάσω τη σχέση μου με συναδέλφους και διευθυντή, συμφώνησα με την πρόταση του τελευταίου για κλήρωση στο Σύλλογο και... ήμουν ο τυχερός...Ακολούθησα αυτό που πρότεινε παραπάνω ο Landau.Το είδα σαν ευκαιρία να ακουστούν πράγματα που δεν ακούγονται συχνά...Και μη νομίζετε ότι δεν ακούει κανένας. Αν πεις κάτι διαφορετικό σε ακούνε και σε παρα-ακούνε...