0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vaso1987 στις Δεκεμβρίου 04, 2012, 08:10:31 pmΚαλησπερα και καλως σας βρηκα..Εργαζομαι 3 χρονια τωρα σε φροντιστηριο Αγγλικων.Την περσινη χρονια εργαζομουν 2 ωρες την εβδομαδα ως καθηγητρια και 2 ωρες ως υπαλληλος γραφειου.Φετος εργαζομαι 4,5 ωρες την εβδομαδα(4 ημερες) ως καθηγητρια και μονον.Δεν εχω παρει ποτε ταμειο ανεργιας και αναρωτιεμαι αν υπαρχει φετος το καλοκαιρι,μετα την απολυση μου,να παρω..Ευχαριστω πολυ!Καλημέρα και καλωσήρθες.Αν (όπως φαίνεται) είχες 2 ένσημα την ημέρα την περσινή χρονιά, θα πρέπει να έχεις 10 μήνες εργασίας περίπου και πάνω, για να πάρεις επίδομα.
Καλησπερα και καλως σας βρηκα..Εργαζομαι 3 χρονια τωρα σε φροντιστηριο Αγγλικων.Την περσινη χρονια εργαζομουν 2 ωρες την εβδομαδα ως καθηγητρια και 2 ωρες ως υπαλληλος γραφειου.Φετος εργαζομαι 4,5 ωρες την εβδομαδα(4 ημερες) ως καθηγητρια και μονον.Δεν εχω παρει ποτε ταμειο ανεργιας και αναρωτιεμαι αν υπαρχει φετος το καλοκαιρι,μετα την απολυση μου,να παρω..Ευχαριστω πολυ!
Oι περσινοι μηνες εργασιας ειναι 9...Θα παω και να ρωτησω στον ΟΑΕΔ ωστε να ξερω τι να κανω...και παλι ευχαριστω..
Με 230 ενσημα (150 το 2012 και 80 το 2013) δικαιουμαι επιδομα ανεργιας για πρωτη φορα?Το 2011 δεν ειχα κανενα ενσημο. Ευχαριστω πολυ.