0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με βαση οσα μου ειπαν στον ΟΑΕΔ:Αναπληρωτες που ειχαν 125 ενσημα απο την περιοδο 30 Απριλιου 2015 εως 30 Απριλιου 2016 παιρνουν επιδομα 4 μηνων (το 4μηνο με επιφυλαξη).Το 30/4/2016 το βαζω με δεδομενο οτι ολοι οι συναδελφοι εχουν απολυθει την ιδια ημερα, δηλαδη 30 Ιουνιου 2016, οποτε αφαιρουμε τους 2 τελευταιους μηνες και βγαινει η παραπανω χρονολογια ετους.Επισης κατι αλλο για οσους τους αφορα:Οσοι εχουν 4050 ενσημα απο ολο τον εργασιακο τους βιο, να παρουν βεβαιωση απο το ΙΚΑ και να ρωτησουν τι παιζει με το επιδομα τους (ποσους μηνες και με ποσα ενσημα) γιατι εμπιμπτουν σε αλλη διαδικασια.
Επειδή ο τίτλος του θέματος αφορά το επίδομα ανεργίας για πρώτη φορά, θα πρέπει να τονίσουμε ότι τα 125 ένσημα δεν είναι αρκετά για κάποιον που επιδοτείται για πρώτη φορά.
Αν κάποιος πήρε επίδομα ανεργίας το καλοκαίρι του 2015, τα ένσημα Μαϊου και Ιουνίου 2015 μετράνε για να συμπληρώσει τα 125 και πάρει επιδότηση το καλοκαίρι 2016;
νομιζω οτι αυτο παει σε αλλη κατηγορια,πρεπει να εχεις 80 ενσημα το 2015 και αλλα 80 το 2016 - αυτα σαν μινιμουμ.
Όχι.
Συνάδελφε jak 13, θα ήθελα τη βοηθειά σου. Είμαι εκπαιδευτικός φιλόλογος αλλά έχω εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα από 3-8-2015 έως 30-6-2016. Έχω συνολικά 256 ένσημα, όμως με απόλυση τέλη Ιουνίου 2016 δεν μπόρεσα να συμπληρώσω 14 μήνες εργασίας και δε βγήκα σε ταμείο ανεργίας (για πρώτη φορά ). Ρωτώντας γνωστό στον ΟΑΕΔ μου είπε να κολλήσω κάποια ένσημα το Σεπτέμβριο και μετά να κάνω αίτηση για το επίδομα.Δεν μου είπε όμως πόσα ένσημα πρέπει να κολλήσω και ποιο χρονικό διάστημα του Σεπτεμβρίου. Θα σε παρακαλούσα , λοιπόν , για τη γνώμη σου και τα "φώτα σου'' . Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
2η περίπτωση (για δικαιούχους που δεν καλύπτουν την προϋπόθεση της 1ης περίπτωσης): πραγματοποίηση 200 ημερών εργασίας κατά τα δύο προηγούμενα πριν από τη λύση ή τη λήξη της εργασιακής σχέσης, χωρίς να υπολογίζονται σε αυτές οι τελευταίοι δύο μήνες πριν από τη λήξη ή τη λύση αυτής, και πραγματοποίηση 80 ημερών εργασίας σε κάθε έτος κατά τα δύο προηγούμενα έτη, πριν από τη λήξη ή τη λύση της εργασιακής σχέσης.