*

Αποστολέας Θέμα: Ια φάση... και όσο ζω ελπίζω!  (Αναγνώστηκε 20947 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Ια φάση... και όσο ζω ελπίζω!
« Απάντηση #14 στις: Μαρτίου 26, 2011, 03:28:40 pm »
kdama πολύ φατσούλα χρησιμοποιείς, πολύ ζουζούνικα είναι τα μηνύματα σου!!!Ωραία ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:35:22 »

Αποσυνδεδεμένος georgia_georgia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μαρτίου 26, 2011, 04:58:17 pm »
γιατί βρε κορίτσια υπάρχει περίπτωση να έχουμε την ίδια θέση με φέτος στον ενίαιο?αν γίνει αυτό θα πρέπει να μην διορισει ούτε έναν μόνιμο!!πράγμα λίγο απήθανο.Η ταπεινή μου γνώμη λέει ότι όπως και κάθε χρόνο έτσι και το σχολικό έτος 2011-2012 κάποιοι  θα διοριστούν μόνιμοι και θα φύγουν από τον ενιαίο για να πάνε στον πίνακα των διοριστέων και εμείς θα αλλάξουμε σειρά .Ετσι δεν είναι ή είμαι πολύ αισιόδοξη?Κάνω λάθος?

κι εγώ αυτό πιστεύω. εκτιμώ ότι θα παρει τουλάχιστον 200 μονίμους.
the best teachers teach from the heart... not from the book...

Αποσυνδεδεμένος kdama

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μαρτίου 27, 2011, 12:08:22 am »
γιατί βρε κορίτσια υπάρχει περίπτωση να έχουμε την ίδια θέση με φέτος στον ενίαιο?αν γίνει αυτό θα πρέπει να μην διορισει ούτε έναν μόνιμο!!πράγμα λίγο απήθανο.Η ταπεινή μου γνώμη λέει ότι όπως και κάθε χρόνο έτσι και το σχολικό έτος 2011-2012 κάποιοι  θα διοριστούν μόνιμοι και θα φύγουν από τον ενιαίο για να πάνε στον πίνακα των διοριστέων και εμείς θα αλλάξουμε σειρά .Ετσι δεν είναι ή είμαι πολύ αισιόδοξη?Κάνω λάθος?

κι εγώ αυτό πιστεύω. εκτιμώ ότι θα παρει τουλάχιστον 200 μονίμους.

Αυτό που λέτε είναι το λογικό και το φυσιολογικό. Μακάρι να διορίσει κάποιους ως μόνιμους 200-300-400...όσους περισσσότερους μπορεί. :D Τα νηπιαγωγεία είναι πολλά και οι ελλείψεις πολύ περισσότερες!!! 8) Οπότε το καλύτερο που έχει να κάνει το Υπουργείο είναι να διορίσει κόσμοοοοοο... ;)

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μαρτίου 27, 2011, 02:23:48 am »
Εννοείται ότι άμα διορίσει λαμβάνουμε και καλύτερη θέση! That' s the point!
Το "πολύ αισιόδοξο" που μου είπε τελευταία μία φίλη -προσωπικά δεν το διάβασα κάπου- είναι ότι δήλωσαν από το Υπουργειο ότι του χρόνου δε θα γίνει κανένας διορισμός! Τώρα...κι αν ακούστηκε αυτό, ο καθένας το ερμηνεύει όπως θέλει...δλδ δε θα πάρει ούτε του ΑΣΕΠ;; Δε θα διορίσει 24μηνο (αυτό ούτως ή άλλως χλωμό!);; Κι εγώ δεν πιστεύω να μη γίνει κανένας διορισμός, δεν το χωράει το μυαλό μου και δε θέλω να το πιστέψω!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:35:22 »

Αποσυνδεδεμένος istoriesgiaagrious

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μαρτίου 27, 2011, 10:47:31 am »
Καλά ως εδώ, θα ήθελα όμως να λύσω μία απορία που απέκτησα διαβάζοντας τα μηνύματά σας!!!Παιδαγωγικές σχολές θεωρούνται εκείνες των δασκάλων και νηπιαγωγών έτσι; Ευτυχώς που έχετε άποψη για το εκπαιδευτικό σύστημα και φυσικά την αξίωση να ενταχθείτε σε αυτό, όταν την ίδια στιγμή δεν είστε ικανές να διορθώσετε τα δικά σας ορθογραφικά λάθη στα μηνύματά σας...Και τέλος πάντων, παντού υπάρχει βοήθεια στον ορθογραφικό έλεγχο!!!Μην υποτιμάτε πια την νοημοσύνη όλων μας και κατεβάζετε τόσο και εσείς οι ίδιοι το επίπεδό σας...

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μαρτίου 27, 2011, 11:17:28 am »
Διάβασα και εγώ να δω τα ορθογραφικά λάθη.
Ομολογώ ότι δεν είμαι φιλόλογος αλλά λίγο από ορθογραφία κατέχω.
Εκτός από 1 λάθος που ήταν οφθαλμοφανές δεν μπόρεσα να βρω κάτι άλλο.
Μήπως μπορείς συνάδελφε να μας τα επισημάνεις;

Αποσυνδεδεμένος georgia_georgia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Μαρτίου 27, 2011, 12:36:54 pm »
Καλά ως εδώ, θα ήθελα όμως να λύσω μία απορία που απέκτησα διαβάζοντας τα μηνύματά σας!!!Παιδαγωγικές σχολές θεωρούνται εκείνες των δασκάλων και νηπιαγωγών έτσι; Ευτυχώς που έχετε άποψη για το εκπαιδευτικό σύστημα και φυσικά την αξίωση να ενταχθείτε σε αυτό, όταν την ίδια στιγμή δεν είστε ικανές να διορθώσετε τα δικά σας ορθογραφικά λάθη στα μηνύματά σας...Και τέλος πάντων, παντού υπάρχει βοήθεια στον ορθογραφικό έλεγχο!!!Μην υποτιμάτε πια την νοημοσύνη όλων μας και κατεβάζετε τόσο και εσείς οι ίδιοι το επίπεδό σας...

Έλεος φωτεινέ παντογνώστη! μην το πεις στη Διαμαντοπούλου και μας διαγράψει και από τους πίνακες! ένα λάθος υπάρχει ορθογραφικό και αυτό μπορεί να έγινε κατά λάθος. Ευτυχώς που είναι και κάτι έξυπνοι σαν κι εσένα και βάζουν τα πράγματα στη θέση τους!
the best teachers teach from the heart... not from the book...

Αποσυνδεδεμένος stefania29

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μαρτίου 27, 2011, 01:41:07 pm »
Συνάδελφε εσύ είσαι αυτός που υποτιμάς την νοημοσύνη μας,γιατί δεν γίνεται να μην έχεις παρατηρήσει ότι ορθογραφικά λάθη έχουν κάνει και φιλόλογοι και φυσικοί και γυμναστές και ηλεκτρολόγοι μηχανικοί και γενικά όλες οι ειδικότητες ,αλλά δεν είδα να δημοσιεύεις ποτέ παρόμοιο,αγενές και προσβλητικό μήνυμα απευθυνόμενο σε αυτούς... Να στηριχτείς σε πραγματικά επιχειρήματα και όχι σε ένα ορθογραφικό λάθος που έκανε μια νηπιαγωγός σε ένα ανεπίσημο κείμενο ενός forum,επειδή μπερδεύτηκε ή βιαζόταν,προκειμένου να δικαιολογήσεις την εμπάθεια που τρέφεις για τις νηπιαγωγούς...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 28, 2011, 04:19:44 pm από stefania29 »

Αποσυνδεδεμένος MAITS

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μαρτίου 27, 2011, 02:40:19 pm »
Μη ρίχνετε άλλη λάσπη στους εκπαιδευτικούς! Έτσι κι αλλιώς τους έχετε ήδη πνίξει...είναι ανώφελο!
Οι εκπαιδευτικοί τελείωσαν...τους πάτησαν τα τραίνα!

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μαρτίου 27, 2011, 05:16:33 pm »

Αποσυνδεδεμένος fragy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μαρτίου 27, 2011, 08:14:33 pm »
και όσο ελπίζω... απελπίζομαι!  :P :P :P :P

να σαι καλά! είχα καιρό να ακούσω (διαβάσω) τόσο έξυπνο αστείο ;D

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Μαρτίου 27, 2011, 09:13:01 pm »
istoriesgiaagrious, από πού πηγάζει αυτή η διάθεση να σχολιάζεις μόνο τα κακώς κείμενα συναδέλφων σου εκπαιδευτικών;; Όλοι βρισκόμαστε σε όρια απελπισίας και εκνευρισμού, αλλά αν δεν υπάρχει -τουλάχιστον μεταξύ μας- ενότητα και ενθάρρυνση, τότε δε θα τραβήξουμε την ανηφόρα...Αν απέδιδα με σκίτσο το σχόλιό σου, θα ήταν ένα γιγάντιο κόκκινο στυλό που καραδοκεί για το νέο ορθογραφικό λάθος συναδέλφου μέσα στο pde, ανεξαρτήτου κλάδου...
Και επειδή το σχόλιό σου πέρασε και δε με άγγιξε (πέρα από την έμνευση για καρικατούρα!), μιας κι έχω ψόρα με την ορθογραφία και τυγχάνει να μου αρέσει να διαβάζω ορθογραφημένα κείμενα, θα σου παραθέσω εμπειρία μου: στη δουλειά μου με ενήλικες, μελλοντικές βοηθούς βρεφονηπιοκόμους, αντιμετωπίζω καθημερινά το ζήτημα ανορθόγραφων γραπτών και μιλάμε για λάθη που βγάζουν μάτι! Με νύχια και με δόντια κρατιέμαι για να μη χρησιμοποιώ σε κάθε, μα κάθε λέξη το δικό μου πράσινο στυλό για να τα διορθώνω, αλλά να μένω σε αυτά που θέλουν να μου μεταφέρουν μέσα από τα γραπτά τους. Όσο μπορώ βοηθάω και με μερικούς κανόνες ορθογραφίας που σημειώνω σε μορφή φιλικού σχολίου! Στις πρώτες γραπτές εξετάσεις τους ήρθαν με αγωνία, όσες δεν ήταν δυνατές στην ορθογραφία, για να μου ζητήσουν συγγνώμη για τα λάθη που θα διάβαζα και επιείκια για να μην κατεβάσω βαθμούς γι' αυτόν το λόγο! Είχε επικρατήσει αυτή η τρομακρατία, από καθηγητές/τριες που τις έκοβαν αποκλειστικά για την ανορθογραφία τους και ανεξάρτητα από το περιεχόμενο του γραπτού τους!
Θέλω να πω με όλα αυτά, ότι σε μία εποχή που η ορθογραφία έχει αυτοματοποιηθεί τόσο πολύ (Η/Υ-αυτόματος ορθογραφικός έλεγχος, εσύ θα ξέρεις καλύτερα...) και δίνεται περισσότερο βάση στο νόημα του γραπτού μηνύματος, ας δείξουμε επιείκια και ας εκφράζουμε αυτό που θέλουμε να πούμε, μιας που είμαστε και λάτρεις της ελευθερίας του λόγου, με περισσότερο καλοπροαίρετο τρόπο...
Υ.Γ. Συγχωρέστε με για τυχόν ορθογραφικά λάθη, υπάρχει και η περίπτωση της απροσεξίας ξέρετε, που δεν αναφέρθηκα παραπάνω...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 27, 2011, 09:40:40 pm από jioannio »

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μαρτίου 28, 2011, 11:47:11 am »
και όσο ελπίζω... απελπίζομαι!  :P :P :P :P
να σαι καλά! είχα καιρό να ακούσω (διαβάσω) τόσο έξυπνο αστείο ;D

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος