0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γιατί βρε κορίτσια υπάρχει περίπτωση να έχουμε την ίδια θέση με φέτος στον ενίαιο?αν γίνει αυτό θα πρέπει να μην διορισει ούτε έναν μόνιμο!!πράγμα λίγο απήθανο.Η ταπεινή μου γνώμη λέει ότι όπως και κάθε χρόνο έτσι και το σχολικό έτος 2011-2012 κάποιοι θα διοριστούν μόνιμοι και θα φύγουν από τον ενιαίο για να πάνε στον πίνακα των διοριστέων και εμείς θα αλλάξουμε σειρά .Ετσι δεν είναι ή είμαι πολύ αισιόδοξη?Κάνω λάθος?
Παράθεση από: ELEN LIA στις Μαρτίου 26, 2011, 03:24:22 pmγιατί βρε κορίτσια υπάρχει περίπτωση να έχουμε την ίδια θέση με φέτος στον ενίαιο?αν γίνει αυτό θα πρέπει να μην διορισει ούτε έναν μόνιμο!!πράγμα λίγο απήθανο.Η ταπεινή μου γνώμη λέει ότι όπως και κάθε χρόνο έτσι και το σχολικό έτος 2011-2012 κάποιοι θα διοριστούν μόνιμοι και θα φύγουν από τον ενιαίο για να πάνε στον πίνακα των διοριστέων και εμείς θα αλλάξουμε σειρά .Ετσι δεν είναι ή είμαι πολύ αισιόδοξη?Κάνω λάθος?κι εγώ αυτό πιστεύω. εκτιμώ ότι θα παρει τουλάχιστον 200 μονίμους.
Καλά ως εδώ, θα ήθελα όμως να λύσω μία απορία που απέκτησα διαβάζοντας τα μηνύματά σας!!!Παιδαγωγικές σχολές θεωρούνται εκείνες των δασκάλων και νηπιαγωγών έτσι; Ευτυχώς που έχετε άποψη για το εκπαιδευτικό σύστημα και φυσικά την αξίωση να ενταχθείτε σε αυτό, όταν την ίδια στιγμή δεν είστε ικανές να διορθώσετε τα δικά σας ορθογραφικά λάθη στα μηνύματά σας...Και τέλος πάντων, παντού υπάρχει βοήθεια στον ορθογραφικό έλεγχο!!!Μην υποτιμάτε πια την νοημοσύνη όλων μας και κατεβάζετε τόσο και εσείς οι ίδιοι το επίπεδό σας...
και όσο ελπίζω... απελπίζομαι!
Παράθεση από: irini123 στις Μαρτίου 24, 2011, 04:42:38 pmκαι όσο ελπίζω... απελπίζομαι! να σαι καλά! είχα καιρό να ακούσω (διαβάσω) τόσο έξυπνο αστείο