0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
stef, συγγνώμη για να καταλάβω κάτιδηλαδή οι 8000 λέξεις αφορούν μόνο τη μια ομάδα; Δηλαδή εγώ που σκέφτομαι να κάνω 4 ομάδες των τριών ατόμων θα γράψουν η κάθε ομάδα 8000 λέξεις, δηλαδή 8000 επί 4 =32000 λέξεις για όλη την εργασία. Πολλά δεν είναι; Συγγνώμη που επιμένω σε κάτι τόσο ίσως ανούσιο αλλά για μένα είναι σημαντικό να ξέρω σε τι έκταση θα κινηθούν οι μαθητές.
θα μπορούσε κανέις όμως να πει ότι αυτή η εγκύκλιος αφορά μόνο τα ΕΠΑΛ ενώ στην εγκύκλιο για τα γενικά λύκεια δεν προηγούνται όσοι έκαναν σεμινάρια ή άλλες δράσεις στο παρελθόν. ϊσως η εγκύκλιος να έπρεπε να το λέει ξεκάθαρα
φίλε χααν συμφωνώ μαζί σου, όμως ξέρω ότι σε λύκειο έγινε σφαγή για τις ώρες του project από ειδικότητες που δεν έχουν πιά ώρες, τέτοια σφαγή που παρά λίγο να μην αφήσουν συνάδελφο που επιμορφώθηκε να .... αναλάβει project. Η δικαιολογία ήταν ότι δεν το αναφέρει η εγκύκλιος ότι προηγείται. γι' αυτό λέω ότι πρέπει να βγει εγκύκλιος που να αναφέρει ξεκαθαρα ποιοί προηγούνται ή να το δώσει ως συγκεκριμένη ανάθεση σε κάποιους. Μπορεί αυτό που λες να έχει λογική αλλά εδώ που φτάσαμε (και ο καθένας "μάχεται" για δύο ή τρεις ώρες) όλοι "πατάνε" πάνω σε έγγραφα και διατάξεις ...