0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Anyway, χαζό μου ακούγεται. Αν είναι να προστεθεί κάτι κάπου υπάρχουν τρόποι όπως πχ με ένα αστεράκι, ή παράθεση μιας ενδιάμεσης γραμμής κλπ. Και Χ να βάλεις πάντα υπάρχει χώρος ακάλυπτος. Και εξάλλου να προστεθεί κάτι από ποιον; τον διορθωτή; μα θα φανεί ο διαφορετικός χαρακτήρας. Μου φαίνεται πολύ χαζό. Καταρχήν δεν είναι δυνατό να κρύψεις το κάθε κενό που υπάρχει. Σε δουλειά να βρισκόμαστε μου φαίνεται ειναι αυτό
Οι εισηγητές πρέπει να είναι πάντα 2(, ακόμα και αν ένα μάθημα το διδασκε μόνο ένας καθηγητής; όμως τα θέματα θα τα βγάλει αυτός που το διδασκε; δηλαδή ο ρόλος του 2ου εισηγητή είναι καθαρά διακοσμητικός;
και κατι που το είχα ξαναρωτήσει παλιά αλλά δεν το βρίσκω, έχει δικαίωμα ο μαθητής να ζητήσει να δει το γραπτό του; έτσι απλά; ή πρέπει να πληρώσει παράβολο του δημοσίου? Μπορεί να το βγάλει φωτοτυπία αν θέλει για να το δείξει στον φροντιστή του; τι λέει η νομοθεσία επ' αυτού ΄του θέματος;
Απλά από τη στιγμή που μπαίνει το όνομά σου, όσο και αν δεν είχες καμία σχέση με το μάθημα, αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του, θα έχεις ευθυνη, ότι δεν έλεξες τα θέματα κλπαυτό που ρωτάω είναι αν θα πρέπει στο τέλος των θεμάτων να αναγράφονται τα ονόματα υποχρεωτικά 2 καθηγητών ανεξάρτητα από το αν το μάθημα το δίδασκε μόνο ο ένας, και ανεξάρτητα του ποιος θα βγάλει τα θέματα. Σωστά;
όχι, αν ένας έχει το μάθημα σε όλα τα τμήματα τότε αυτός ο ένας βάζει (εισηγείται) τα θέματα. Διάβασε το ΠΔ60.
Γιατί να μην τα ελέγξεις; Άμα είσαι 2ος εισηγητής έχεις υποχρέωση να διαβάσεις και να εγκρίνεις (εάν θέλεις) τα θέματα του διδάσκοντα. Τι πα να πει "αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του"; Εάν έχεις αντιρρήσεις , δεν τα υπογράφεις, και την διένεξη λύνει ο διευθυντής.
Παράθεσηόχι, αν ένας έχει το μάθημα σε όλα τα τμήματα τότε αυτός ο ένας βάζει (εισηγείται) τα θέματα. Διάβασε το ΠΔ60.Που το λέει αυτό rozy4; Δεν το βρίσκω.
όχι, αν ένας έχει το μάθημα σε όλα τα τμήματα τότε αυτός ο ένας βάζει (εισηγείται) τα θέματα. Διάβασε το ΠΔ60.http://www.pde.gr/index.php?action=tpmod;dl=item454
Παράθεση από: happiness στις Μαΐου 02, 2011, 08:20:08 pmΓιατί να μην τα ελέγξεις; Άμα είσαι 2ος εισηγητής έχεις υποχρέωση να διαβάσεις και να εγκρίνεις (εάν θέλεις) τα θέματα του διδάσκοντα. Τι πα να πει "αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του"; Εάν έχεις αντιρρήσεις , δεν τα υπογράφεις, και την διένεξη λύνει ο διευθυντής.Γιατί απλούστατα από τη στιγμή που δεν δίδαξα εγώ το μάθημα, δεν μπορώ να μπω στο πνεύμα του συναδέλφου και να κρίνω αντικειμενικά αν τα θέματα που έβαλε ανταποκρίνονται στις δυνατότητες των μαθητών.