0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
διορθώνεις με κόκκινο στυλό αλλά η διόρθωση είναι με σύμβολα (υπογραμμίσεις, ερωτηματικά, σταυρούς κλπ).Δεν γράφεις τις μονάδες κάθε θέματος επάνω στο γραπτό, αλλά σε ξεχωριστό χαρτί (ή και στο γραπτό αλλά με μολύβι ώστε να μπορούν να σβηστούν ΚΑΛΑ εάν χρειαστεί).Στο γραπτό να φάινονται δηλ. με κόκκινο μόνο τα σύμβολα της διόρθωσης και ο τελικός βαθμός.
Έχω την εξής απορία: σύμφωνα με τον νόμο η εξεταστέα ύλη πρέπει να είναι τα 2/3 της διδαχθείσας. Αυτό όμως δεν είναι σχετικό; αν εγώ δηλαδή δίδαξα πολύ λίγη ύλη για κάποιο λόγο (κατάληψη, χάσιμο ωρών, ασθένεια κλπ), πρέπει να ορίσω ως ύλη τα 2/3. Σε ένα μάθημα πρόλαβα να κάνω ελάχιστα. όλο χανόταν οι ώρες. Δεν έχω το δικαίωμα να μην αφαιρέσω τίποτα;Θα έπρεπε η νομοθεσία να λέει: τα 2/3 της προβλεπόμενης από το ΠΙ διδαχθείσα!!όταν πρόλαβες και έκανες μόνο 1-2 κεφάλαια ποια 2/3 να αφήσεις?
στα προτεινόμενα μαθήματα επιλογής της Γ τάξης, υπάρχει και το Σχέδιο.Αυτό λες δεν έχει καμία σχέση με το πανελλαδικώς εξεταζόμενο;Δηλαδή το πανελλαδικώς εξεταζόμενο ποιό είναι;
εμάς κάποια παιδιά της Γ, πήραν σαν μάθημα επιλογής το σχέδιο και το έδωσαν ενδοσχολικά και θα μετρήσει στο απολυτήριο.
Από αυτά τα παιδιά κάποια δεν εμφανίστηκαν στις ενδοσχολικές εξετάσεις γιατί θα το δώσουν πανελλαδικά. Είναι λάθος;
Και κάποια από αυτά που δεν εμφανίστηκαν στις ενδοσχολικές και θα το δώσουν πανελλαδικά, το μετάνοιωσαν την τελευταία στιγμή..Μήπως το πανελλαδικώς εξεταζόμενο σχέδιο δεν διδάσκεται καν στο σχολείο;
Όταν τα παιδιά επιλέξουν ένα από τα δύο σχέδια σαν μάθημα επιλογής στη Γ, συνήθως ο καθηγητής τα προετοιμάζει (όσα θα το δώσουν) για το αντίστοιχο ειδικό μάθημα των πανελλαδικών, αλλά ούτε είναι προαπαιτούμενο, ούτε ο βαθμός είναι αυτός των πανελλαδικών.
Παράθεση από: gf στις Ιουνίου 09, 2011, 11:35:44 pmΌταν τα παιδιά επιλέξουν ένα από τα δύο σχέδια σαν μάθημα επιλογής στη Γ, συνήθως ο καθηγητής τα προετοιμάζει (όσα θα το δώσουν) για το αντίστοιχο ειδικό μάθημα των πανελλαδικών, αλλά ούτε είναι προαπαιτούμενο, ούτε ο βαθμός είναι αυτός των πανελλαδικών.όμως αφού το επέλεξαν είναι υποχρεωμένα να το δώσουν ενδοσχολικά αλλιώς μηδενίζονται. Σωστά;