0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ειναι τραγικο και το συνειδητοποιησα τωρα που το βρηκα μπροστα μου...!!δηλαδη προς το παρον ειναι κατοχυρωμενοι ολοι αυτοι με προυπηρεσια οαεδ?
Γνωριζει καποιος (bitch) τι συμβαινει με το θεμα αυτο..?βγηκαν στην περιοχη μου τα μορια βελτιωσεων και ειδα συναδελφο που διοριστηκε μετα απο μενα και ειχε λιγοτερα μορια συνολικης υπηρεσιας, ξαφνικα να εμφανιζεται με πολλα παραπανω χρονια υπηρεσιας και μορια..!!αυτη δηλωνει πως τα εχει απο προυπηρεσια στον ΟΑΕΔ..!!!ισχυει αυτο ή ειναι παρατυπο..?
παρδόν; μήπως έχει αει/τει;ή ιδιωτικό σχολείο; αν δεν έχει, όντως είναι πολύ ύποπτο!! Δεν αποκλείω να περάσανε τον οαεδ μέσα ενώ δεν θα έπρεπε...για ψάξτο αύριο πουρνό πουρνό....
Παράθεση από: bitch στις Απριλίου 07, 2011, 10:29:08 pmπαρδόν; μήπως έχει αει/τει;ή ιδιωτικό σχολείο; αν δεν έχει, όντως είναι πολύ ύποπτο!! Δεν αποκλείω να περάσανε τον οαεδ μέσα ενώ δεν θα έπρεπε...για ψάξτο αύριο πουρνό πουρνό....συγνώμη κιόλας, δεν ξέρω αν πρόκειται για το ίδιο αλλά έχω μια ερώτηση: συνάδελφος που διορίστηκε φέτος, με πολλά μορια απο οαεδ, μπήκε κατευθείαν σε ωράριο 19 ωρών και χαμηλότερο κλιμάκιο. Και σε αυτή λοιπόν την περίπτωση, δεν θα επρεπε να μετρήσει ο οαεδ ή είναι νόμιμο;;
Ρε μαύρε ακόμη το δικαστήριο περιμένεις, εμείς κερδίσαμε τρία μέχρι τώρα και σε μερικούς μήνες θα κερδίσουμε και το δικαστήριο για τα μόρια μεταθέσεων.Το πολύ μίσος σου για τους οαεδίτες σ έφαγε. Καλή υπομονή και περίμενε να κερδίσεις το δικαστήριο. Κούνια που σε κούναγε.