0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στις εξετάσεις δεν καλύπτουν τα ονόματα;
Καλησπέρα, επειδή τυχαίνει να έχω μπει στο Παιδαγωγικό δασκάλων στο ΑΠΘ πριν δύο χρόνια ξέρω ότι μπαίνεις με το βαθμό του πτυχίου. Δοκίμασε εκεί. Είναι δύσκολο βέβαια. Να φανταστείς ότι εγώ ήμουν σε δίλλημα: να κατέθετα το πτυχίο του Τει που είχα 9,6 ή του νηπιαγωγών που είχα 9,31. Δεν θα το πιστέψεις αλλά μετο 9,31 δεν περνούσα με τίποτα. υπηρχαν άτομα που είχαν 10 βαθμό πτυχίου. Καλά ποιές πανεπιστημιακές σχολές βάζουν 10; Ευτυχώς ταέκανα με του ΤΕΙ και μπήκα πρώτη. Να κάνεις πάντως την προσπάθειά σου αν ειναι με εξετάσεις. έτσι θυμάμαι είχα δώσει και εγώ κατατακτήριες εξετάσεις για τη νηπιαγωγών και ερδαζόμουν σε παιδικό τότε. Να δώσεις οπωσδήποτε γιατί αξίζει!!!!!!!!!!!ααααα εσυ εισαι πολυ. τι βαθμοι ειναι αυτοι? στο δικο μου τμημα τυχερος ειναι καποιος αν βγαλει 7 βαθμο πτυχιο. ειναι πολυ αυστηροι και απαιτητικοι οι καθηγητες. για αυτο αλλωστε στην αλεξανδρουπολη θεωρειται και το πιο δυσκολο τμημα και μετα των ιωαννινων. εχω απογοητευτει. μετα σου λενε νηπιαγωγων... πολυ ευκολη σχολη!
Πέστα βρε βασιλική γιατί δε με πιστεύουν..Κι η