*

Αποστολέας Θέμα: πως γινεται καποιος ωρομίσθιος??  (Αναγνώστηκε 3287 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nasosX

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
πως γινεται καποιος ωρομίσθιος??
« στις: Μαΐου 03, 2011, 08:43:24 pm »
γεια σας παιδια!
τελειωσα προσφατα φιλολογος κ ψαχνομαι.
για να γινει καποιος ωρομισθιος σε σχολειο πρεπει να εχει γραψει ασεπ??γιατι κατι τετοιο μ ειπαν. ισχύει??
αν όχι, τι ισχύει τελικα??
θα σας ήμουν ευγνώμων, αν με κατατοπίζατε λιγακι.
ευχαριστώ πολύ!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: πως γινεται καποιος ωρομίσθιος??
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:42:06 »

Αποσυνδεδεμένος dessi

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 03, 2011, 08:47:41 pm »
Συγκεντρώνεις μόρια από το διαγωνισμό ΑΣΕΠ. Η βάση είναι το 55. Περίμενε να γινει ο διαγωνισμός. Πρέπει να εχεις βαθμολογία πανω από 55 για να πάρεις μόρια.

Αποσυνδεδεμένος LEONTITO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 03, 2011, 08:52:20 pm »
γεια σας παιδια!
τελειωσα προσφατα φιλολογος κ ψαχνομαι.
για να γινει καποιος ωρομισθιος σε σχολειο πρεπει να εχει γραψει ασεπ??γιατι κατι τετοιο μ ειπαν. ισχύει??
αν όχι, τι ισχύει τελικα??
θα σας ήμουν ευγνώμων, αν με κατατοπίζατε λιγακι.
ευχαριστώ πολύ!
Naso, μέχρι τώρα καλούσαν ωρομίσθιους από τους πίνακες προυπηρεσίας (εκτός κι αν είχε μπάρμπα στην Κορώνη και είχες ώρες στην πρόσθετη όπου καλούσαν όποιον ήθελαν-πλέον δε θα ισχύει). Στους πίνακες αυτούς έμπαιναν όσοι είχαν προυπηρεσία κι όσοι έγραφαν στον ασεπ πάνω από τη βάση (όσα μόρια πάνω από τη βάση τόσους πλασματικούς μήνες προυπηρεσίας). Πλέον, οι πίνακες αυτοί έχουν κλειδώσει, δεν προστίθεται η φετινή προυπηρεσία και θα πάψουν να ισχύουν . Θα πρέπει να περιμένεις τον καινούριο διαγωνισμό του ασεπ, είναι ο μόνος δρόμος για να δουλέψεις πλέον στο σχολείο είτε σα μόνιμος είτε σαν αναπληρωτής-ωρομίσθιος. Ξεκίνα διάβασμα, ο διαγωνισμός γαρ εγγύς.

Αποσυνδεδεμένος alexis2

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 03, 2011, 08:56:08 pm »
για να γινεις ωρομισθιος πρεπει να κανεις τα χαρτια σου οταν θα γινουν οι αιτησεις αναπληρωτων.τωρα αν εχεις δωσει και ΑΣΕΠ θα εχεις καποια μορια που θα σε βοηθησουν να εισαι λιγο πανω στον πινακα.καλο ειναι να μπεις στους πινακες ωρομισθιων να δεις τις περιφερειες και ποσοι κανουν αιτηση για ωρομισθιοι.με αυτον τον τροπο θα επιλεξεις μια περιφερεια με λιγους υπψηφιους και θα εχεις καποιες λιγες πιθανοτητες.συμβουλη:οπου και να σε καλεσουν ακομη και μακρια απο το σπιτι σου να πας.ξερω οτι τα χρηματα δεν ειναι αρκετα,γιατι το εχω περασει αλλα εγω εχασα το διορισμο μου την προηγουμενη χρονια γιατι αρνηθηκα να παω στον Εβρο περιμενοντας να με καλεσουν κοντα στο σπιτι μου. αν τωρα εχεις κανεναν γνωστο και μπορει να σε βοηθησει να ξεκινησεις στην προσθετη θα εισαι σε καλυτερη μοιρα μεχρι να παρεις μερος σε διαγωνισμο. 

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:42:06 »

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 03, 2011, 09:23:44 pm »
ναιιι, μονο που στην προσθετη παιρνουν πλεον απο τους πινακες...αρα....μοναχα σε σωζει ο ασεπ.Τα αλλα περι περιφερειας μη τα ψαχνεις...απο μηδενικο δεν θα παρουν κανεναν,ουτε τωρα , ουτε ποτε...καλη αρχη!

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 03, 2011, 09:28:13 pm »
για να γινεις ωρομισθιος πρεπει να κανεις τα χαρτια σου οταν θα γινουν οι αιτησεις αναπληρωτων.τωρα αν εχεις δωσει και ΑΣΕΠ θα εχεις καποια μορια που θα σε βοηθησουν να εισαι λιγο πανω στον πινακα.καλο ειναι να μπεις στους πινακες ωρομισθιων να δεις τις περιφερειες και ποσοι κανουν αιτηση για ωρομισθιοι.με αυτον τον τροπο θα επιλεξεις μια περιφερεια με λιγους υπψηφιους και θα εχεις καποιες λιγες πιθανοτητες.συμβουλη:οπου και να σε καλεσουν ακομη και μακρια απο το σπιτι σου να πας.ξερω οτι τα χρηματα δεν ειναι αρκετα,γιατι το εχω περασει αλλα εγω εχασα το διορισμο μου την προηγουμενη χρονια γιατι αρνηθηκα να παω στον Εβρο περιμενοντας να με καλεσουν κοντα στο σπιτι μου. αν τωρα εχεις κανεναν γνωστο και μπορει να σε βοηθησει να ξεκινησεις στην προσθετη θα εισαι σε καλυτερη μοιρα μεχρι να παρεις μερος σε διαγωνισμο.

Με τα νέα δεδομένα του ν.3848, το κλείδωμα των πινάκων και ωρομίσθιος=4ώρες ... Δεν Νομίζω Τάκη!!!  :D
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473