0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γεια σας παιδια!τελειωσα προσφατα φιλολογος κ ψαχνομαι.για να γινει καποιος ωρομισθιος σε σχολειο πρεπει να εχει γραψει ασεπ??γιατι κατι τετοιο μ ειπαν. ισχύει??αν όχι, τι ισχύει τελικα??θα σας ήμουν ευγνώμων, αν με κατατοπίζατε λιγακι. ευχαριστώ πολύ!
για να γινεις ωρομισθιος πρεπει να κανεις τα χαρτια σου οταν θα γινουν οι αιτησεις αναπληρωτων.τωρα αν εχεις δωσει και ΑΣΕΠ θα εχεις καποια μορια που θα σε βοηθησουν να εισαι λιγο πανω στον πινακα.καλο ειναι να μπεις στους πινακες ωρομισθιων να δεις τις περιφερειες και ποσοι κανουν αιτηση για ωρομισθιοι.με αυτον τον τροπο θα επιλεξεις μια περιφερεια με λιγους υπψηφιους και θα εχεις καποιες λιγες πιθανοτητες.συμβουλη:οπου και να σε καλεσουν ακομη και μακρια απο το σπιτι σου να πας.ξερω οτι τα χρηματα δεν ειναι αρκετα,γιατι το εχω περασει αλλα εγω εχασα το διορισμο μου την προηγουμενη χρονια γιατι αρνηθηκα να παω στον Εβρο περιμενοντας να με καλεσουν κοντα στο σπιτι μου. αν τωρα εχεις κανεναν γνωστο και μπορει να σε βοηθησει να ξεκινησεις στην προσθετη θα εισαι σε καλυτερη μοιρα μεχρι να παρεις μερος σε διαγωνισμο.