0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρωτώ καθώς θα φύγω στο εξωτερικό το καλοκαίρι και θέλω να κλείσω εισητήρια...μην λείπω εκείνες τις ημερομηνίες..λέτε να πάει Ιούλιο μήνα όπως πέρυσι; Δεν ξέρω τι να κάνω..
Κλείσε τα εισιτήριά σου κανονικά και αν χρειαστεί κάνε εξουσιοδότηση. Από το εξωτερικό θα χρειαστεί να δεις τις περιοχές διορισμού και μπορείς να ειδοποιήσεις το άτομό σου με τι σειρά να τις δηλώσει.
Παράθεση από: sikat στις Μαΐου 18, 2011, 03:04:31 pmΚλείσε τα εισιτήριά σου κανονικά και αν χρειαστεί κάνε εξουσιοδότηση. Από το εξωτερικό θα χρειαστεί να δεις τις περιοχές διορισμού και μπορείς να ειδοποιήσεις το άτομό σου με τι σειρά να τις δηλώσει. Μάλλον αναφέρεσαι στην εγκύκλιο μόνιμων διορισμών και όχι αναπληρωτών.
μα ειναι δυνατον?!!! ! Να τρεχουμε ειτε οι ιδιοι ειτε αλλος με εξουσιοδοτηση στις επιθεωρησεις για μια αιτηση? που ζουμε? Αυτα ολα θα επρεπε να γινονται ηλεκτρονικα, τουλαχιστον για αυτους που δεν κανουν για 1η φορα. Αυτοι που εργαζονται στις επιθεωρησεις πως και δεν σκεφτηκαν μια τετοια λυση? Οι διαδραστικοι πινακες, το e-book και οι νεες τεχνολογιες μαραναν τους καραγκιοζηδες!
αυτα που λες bitch μπορουν να λυθουν με ενα password.Οπως καταχωρουμε τη φορολογικη δηλωση, ακριβως ετσι να γινεται. ο ελεγχος που λες μπορει να γινει την ωρα του καλεσματος προς προσληψη ή οποιος εχει νεα δικαιολογητικα που αλλαζουν τα προσωπικα στοιχεια και δεδομενα, αυτοι μονο να προσερχονται. Οχι να πλακωνουνμε ο ενας πνω στον αλλον Αλλα το να τρεχουν ατομα με μηδενικη ή με χωρις καποια αλλαγη στα στοιχεια τους, αυτο ειναι καραγκιοζηλικι.