0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ σουξέ ο κ. Κάτσικας. Το άρθρο του περί προσλήψεων μονίμων και αναπληρωτών πρέπει να έχει δημοσιευτεί σε χιλιάδες site....
Παρόλα αυτά άφαντη η εγκύκλιος μέχρι στιγμής...και έχω κλείσει και εισητήρια και αγχώνομαιιιιιιιιι...
Σε περίπτωση που έχουμε κάνει και άλλες φορές αίτηση, νομίζω δεν χρειάζονται δικαιολογητικά, μόνο το έντυπο της αίτησης με τις προτιμήσεις μας! Μήπως κάνω λάθος;Ευχαριστώ
πάρε μαζί σου στην παραλία και τα δικαιολογητικά. Θυμάμαι μια χρονιά πήγα με το μαγιώ στην Δευτεροβάθμια στα Χανιά και έκανα αίτηση.Μπορείςνα κάνεις αίτηση σε οποιαδήποτε διεύθυνση στην Ελλάδα
Παράθεση από: killbill στις Ιουνίου 23, 2011, 01:45:29 pmπάρε μαζί σου στην παραλία και τα δικαιολογητικά. Θυμάμαι μια χρονιά πήγα με το μαγιώ στην Δευτεροβάθμια στα Χανιά και έκανα αίτηση.Μπορείςνα κάνεις αίτηση σε οποιαδήποτε διεύθυνση στην ΕλλάδαΈλα που δεν θα είμαι Ελλάδα...πιο ακριβές είναι εδώ οι διακοπές από εξωτερικό.
Παράθεση από: Deyna στις Ιουνίου 23, 2011, 03:43:51 pmΠαράθεση από: killbill στις Ιουνίου 23, 2011, 01:45:29 pmπάρε μαζί σου στην παραλία και τα δικαιολογητικά. Θυμάμαι μια χρονιά πήγα με το μαγιώ στην Δευτεροβάθμια στα Χανιά και έκανα αίτηση.Μπορείςνα κάνεις αίτηση σε οποιαδήποτε διεύθυνση στην ΕλλάδαΈλα που δεν θα είμαι Ελλάδα...πιο ακριβές είναι εδώ οι διακοπές από εξωτερικό. Εξουδιοδότηση