0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξέρω πόσοι από σας κάνατε απεργία σήμερα.Δεν ξέρω πόση ήταν η συμμετοχή, πάντως είδα φωτογραφίες από μεγάλες διαδηλώσεις. Και επίσης είδα φωτογραφίες από αστυνομική βία (για ακόμα μία φορά) και διάβασα ότι υπάρχει και ένας 30χρονος σε προθανάτια κατάσταση από χτύπημα στο κεφάλι...http://www.alfavita.gr/artro.php?id=32247
Μου φταίει η θάλασσα και πετροβολάω το κύμα, που λέει και η παροιμία. Αντί, δηλαδή να χτυπάμε αυτόν που, πραγματικά μας φταίει, τον ψηφίζουμε, τον θωπεύουμε, τον παρακαλάμε και σκοτωνόμαστε εντέλει μεταξύ μας.
Παράθεση από: LK στις Μαΐου 11, 2011, 09:44:23 pmΜου φταίει η θάλασσα και πετροβολάω το κύμα, που λέει και η παροιμία. Αντί, δηλαδή να χτυπάμε αυτόν που, πραγματικά μας φταίει, τον ψηφίζουμε, τον θωπεύουμε, τον παρακαλάμε και σκοτωνόμαστε εντέλει μεταξύ μας. μια από τις πιο σωστές τοποθετήσεις που έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια.
Οι μπάτσοι έκαναν για μια ακόμα φορά το έργο (που τους ανέθεσε το υπουργείο και η κυβέρνηση κατ' επέκταση). Στην εντατική με αιματώματα στο κεφάλι ο 31χρονος, όπως γράφουν.
Αναρωτιέμαι, πότε ήταν ο τελευταίος νεκρός σε διαδήλωση στην Ελλάδα; (Μακάρι ο συγκεκριμένος να μην μπει σε αυτή τη λίστα)
Παράθεση από: greeker στις Μαΐου 11, 2011, 09:47:17 pmΠαράθεση από: LK στις Μαΐου 11, 2011, 09:44:23 pmΜου φταίει η θάλασσα και πετροβολάω το κύμα, που λέει και η παροιμία. Αντί, δηλαδή να χτυπάμε αυτόν που, πραγματικά μας φταίει, τον ψηφίζουμε, τον θωπεύουμε, τον παρακαλάμε και σκοτωνόμαστε εντέλει μεταξύ μας. μια από τις πιο σωστές τοποθετήσεις που έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια.Ευχαριστώ, συνάδελφε! Αν δεν το καταλάβουμε αυτό, δεν έχουμε ελπίδα. Δυστυχώς, όμως, νομίζω ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να το καταλάβουμε. Το λέω αυτό, γιατί παρότι βγαίνουμε στους δρόμους δεν είμαι σίγουρη ότι ξέρουμε ακριβώς τι θέλουμε να ανατρέψουμε, πώς και τι επιθυμούμε να έρθει αργότερα. Το αποδεικνύει ο τρόπος που υποκύψαμε στον πρόσφατο εκβιασμό για εκλογές. Τελοσπάντων, η ουσία είναι ότι άνθρωποι που έχουν τα ίδια συμφέροντα, τις ίδιες ανάγκες και τις ίδιες αγωνίες, δολοφόνησαν ο ένας τον άλλο. Όσο τα πυρά τα στρέφουμε προς τον εαυτό μας, δε βλέπω να γίνεται τίποτα.