0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φίλη έλα στο mssociety.gr , θα τα συζητήσουμε εκεί , απλά γράφεσαι , συστήνεσαι και ρωτάς .
Είναι πολύ απλό! Εφόσον πάσχεις από την ασθένεια, πάιρνεις μια βεβαίωση από το γιατρό σου και απευθύνεσαι στη
Ρε sec κι αν έχει όντως, μετά τι θα λες; Ντροπή! Αντί να κάνεις μόκο και να μην το συνεχίζεις, 2 φορές ειρωνεύτηκες. Την 3η φορά καίγεσαι...
sec επειδη εγω εχω σκληρυνση κ ειμαι αναπληρωτης οπως κ πολλα ατομα δεν ειναι καλο να ειρωνευεσαι.λαμογια ειναι που πολλοι υγιεις θελουν τη μονιμοτητα του δημοσιου για να τα ξυνουν η τα ευκολα λεφτα των ιδιαιτερων.κ μαλλον εισαι αμορφωτος κ δεν ξερεις καν τι ειναι κ τι προκαλει η σκληρυνση.κ ενα πανεπιστημιο που πιθανον..εχεις βγαλει δεν λεει τιποτα...εγω εχω master κ κανω κ διδακτορικο στο εμπ κ σπουδαζω κ για τη ληψη κ δευτεερου πτυχιου (πολιτικος μηχανικος).αν κ...αρρωστος....κ σαν λαμογιο που ειμαι...αλλα εκτος αυτου δεν ειναι μεμπτο να <<εκμεταλλευεσαι>> κατι που θα το εχεις σε ολη σου τη ζωη κ μπορει να σε καθηλωσει σε αναπ.καροτσι. εξαλλου ειναι ελαχιστες οι παροχες στην ελλαδα σε ατομα με αναπηρια.ξερεις τι ειναι να κανεις εφορου ζωης ενεσεις??παντως η σωματικη υγεια δεν ειναι τιποτα μπροστα στην πνευματικη ανοησια που εχουν πολλοι υγιεις.!!!κ τι παρενεργειες εχει?_______________________________συμφωνώ μαζί σου.....όποιος ειναι έξω απο το χορό..........!!!!!!!!!!!!!!!! Σου εύχομαι νασαι πάντα καλά, κουράγιο και δύναμη ναχεις, φίλε............ο Θεός μαζί σου..........παντως για να απαντησω στην κοπελα θελει χαρτι απο α βαθμια επιτροπη ικα ή νομαρχιας με ποσοστο αναπηριας > απο 67%.βεβαια στην επιτροπη θελει εξετασεις,γνωματευσεις, νοσηλειες κ.α.
sec επειδη εγω εχω σκληρυνση κ ειμαι αναπληρωτης οπως κ πολλα ατομα δεν ειναι καλο να ειρωνευεσαι.λαμογια ειναι που πολλοι υγιεις θελουν τη μονιμοτητα του δημοσιου για να τα ξυνουν η τα ευκολα λεφτα των ιδιαιτερων.κ μαλλον εισαι αμορφωτος κ δεν ξερεις καν τι ειναι κ τι προκαλει η σκληρυνση.κ ενα πανεπιστημιο που πιθανον..εχεις βγαλει δεν λεει τιποτα...εγω εχω master κ κανω κ διδακτορικο στο εμπ κ σπουδαζω κ για τη ληψη κ δευτεερου πτυχιου (πολιτικος μηχανικος).αν κ...αρρωστος....κ σαν λαμογιο που ειμαι...αλλα εκτος αυτου δεν ειναι μεμπτο να <<εκμεταλλευεσαι>> κατι που θα το εχεις σε ολη σου τη ζωη κ μπορει να σε καθηλωσει σε αναπ.καροτσι. εξαλλου ειναι ελαχιστες οι παροχες στην ελλαδα σε ατομα με αναπηρια.ξερεις τι ειναι να κανεις εφορου ζωης ενεσεις??παντως η σωματικη υγεια δεν ειναι τιποτα μπροστα στην πνευματικη ανοησια που εχουν πολλοι υγιεις.!!!κ τι παρενεργειες εχει?