0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, δηλαδή την αίτηση την κάνουμε σε οποιοδήποτε μέρος βρεθούμε μετά τις 30, ε? π.χ εγώ είμαι Ρόδο τώρα. αλλά μετά την απόλυση θα πάω σπίτι μου, Θεσ/νικη....φανταζομαι πως εκει θα μπορω να κανω αίτηση ε??? Επίσης, χρειάζεται φεύγοντας από δω να έχω πάρει κάποιο χαρτί που να το χρειαστώ του χρόνου?
Παράθεση από: Μαύρη στις Ιουνίου 20, 2011, 03:58:11 pmΠαιδιά, δηλαδή την αίτηση την κάνουμε σε οποιοδήποτε μέρος βρεθούμε μετά τις 30, ε? π.χ εγώ είμαι Ρόδο τώρα. αλλά μετά την απόλυση θα πάω σπίτι μου, Θεσ/νικη....φανταζομαι πως εκει θα μπορω να κανω αίτηση ε??? Επίσης, χρειάζεται φεύγοντας από δω να έχω πάρει κάποιο χαρτί που να το χρειαστώ του χρόνου?και γω απο Θεσ/νικη ειμαι, περσι τα χαρτια μου τον Ιουνιο τα εκανα στην Κομοτηνη και τον Αυγουστο για διορισμο στη Χαλκιδικη...πριν καποια χρονια τα ειχα κανει στο Ναυπλιοεκτος απο την απολυση που θα την χρειαστεις για τον ΟΑΕΔ, θα παρεις και βεβαιωση προυπηρεσιας
Κορίτσια, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...Θα τους πω δηλ. να μου ετοιμάσουν και βεβαίωση προυπηρεσίας...Μάλιστα...ελπίζω να τα έχουν έτοιμα μέχρι 1 ιουλίου, για να μη χρεωθώ το σπίτι.... ......Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ φιλεναδίτσες διαδικτυακές....
Παράθεση από: Giannis1 στις Ιουνίου 20, 2011, 02:36:34 pmΤίποτα καινούργιο για το πότε θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις?τι βιαζεσαι καλο μου πτηνο? και να χασουμε ολο αυτο το σασπενς?
Τίποτα καινούργιο για το πότε θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις?
Καλησπέρα. Είμαι καινούριος στην παρέα σας. Μόλις ανακάλυψα το Site.Θέλω να κάνω μία ερώτηση. Το θέμα δεν το έχω ψάξει πολύ. Πέρσυ έκανα τα χαρτιά μου, αλλά δεν είδα φως εννοείται (1ο έτος που κάνω χαρτια. Δεν έχω δώσει ΑΣΕΠ). Έχω τελειώσει πανεπιστήμιο πληροφορικής και τελειώνω και το μεταπτυχιακό μου. Πιο συγκεκριμένα παρουσιάζω σε καμμια 10-14 περίπου μέρες.... Αν πχ ξεκινήσουν οι αιτήσεις αυριο, μπορώ να κάνω τα χαρτιά ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΟΜΩΣ και να το καταθέσω την βεβαίωση ολοκλήρωσης μεταπτυχιακού σε 15 μέρες. Το δέχονται με υπευθυνη δήλωση ?Δεν ξέρω κατα πόσο είναι σημαντικό το μεταπτυχιακό ή αν μπορεί να βοηθήσει , αλλά σκέφτομαι ότι για 5-6 μέρες γιατί να ΜΗΝ το καταθέσω? ότι και ναναι κάπου θα βοηθήσει σωστά ? Ευχαριστώ πολύ!!!Δεν μετραει το μεταπτυχιακό στις προσλήψεις ωρομισθίων και αναπληρωτών
Καλησπέρα. Είμαι καινούριος στην παρέα σας. Μόλις ανακάλυψα το Site.Θέλω να κάνω μία ερώτηση. Το θέμα δεν το έχω ψάξει πολύ. Πέρσυ έκανα τα χαρτιά μου, αλλά δεν είδα φως εννοείται (1ο έτος που κάνω χαρτια. Δεν έχω δώσει ΑΣΕΠ). Έχω τελειώσει πανεπιστήμιο πληροφορικής και τελειώνω και το μεταπτυχιακό μου. Πιο συγκεκριμένα παρουσιάζω σε καμμια 10-14 περίπου μέρες.... Αν πχ ξεκινήσουν οι αιτήσεις αυριο, μπορώ να κάνω τα χαρτιά ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΟΜΩΣ και να το καταθέσω την βεβαίωση ολοκλήρωσης μεταπτυχιακού σε 15 μέρες. Το δέχονται με υπευθυνη δήλωση ?Δεν ξέρω κατα πόσο είναι σημαντικό το μεταπτυχιακό ή αν μπορεί να βοηθήσει , αλλά σκέφτομαι ότι για 5-6 μέρες γιατί να ΜΗΝ το καταθέσω? ότι και ναναι κάπου θα βοηθήσει σωστά ? Ευχαριστώ πολύ!!!