0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
σωστα!επειδη οι πινακες ειναι κλειδωμενοι μεχρι να γινει ο επομενος ασεπ οι προυπηρεσιες δεν μετρανε πουθενα. οταν ομως γινει ο ασεπ θα υπαρξει ενας νεος πινακας που θα μπουν ολες οι προυπηρεσιες απλα δυστυχως με τον νεο νομο μοριοδοτουνται λιγοτερο απο οτι πριν οποτε κ οι αναπληρωτες δεν κυνηγανε πια να δουλεψουν οπουδητοτε απλα για να μαζεψουν μορια..
Παράθεση από: dessi στις Ιουλίου 05, 2011, 05:07:43 pmΚαλή η παρέα μεταξύ μας καθώς περιμένουμε αλλά ας ρίχνουμε και καμιά ματιά στο Υπουργείο Παιδείας μήπως βγει η εγκύκλιος των αναπληρωτών:http://www.minedu.gov.gr/(πατάτε συνέχεια F5 για ανανέωση της σελίδας) Δηλαδή αν το δεις απλά το βράδυ.. θα αλλάξει κάτι δραματικά; Πάω να φτιάξω κανά φραπέ (αφού δεν βλέπω καφέ... ) και μετά βραδυνό μπανάκι στη θάλασσα..Στοίχημα ότι θα βγει το νωρίτερο αύριο η εγκύκλιος.
Καλή η παρέα μεταξύ μας καθώς περιμένουμε αλλά ας ρίχνουμε και καμιά ματιά στο Υπουργείο Παιδείας μήπως βγει η εγκύκλιος των αναπληρωτών:http://www.minedu.gov.gr/(πατάτε συνέχεια F5 για ανανέωση της σελίδας)
Να σας ρωτήσω και κάτι,έτσι για καθαρά στατιστικούς λογούς!!!!!!Εχουν κληθεί ποτέ φιλόλογοι με μηδενική ως ωρομίσθιοι ή αναπλήρωτες???Μήπως και ζωντανέψει η ελπίδα μέσα μας.......γιατί τη βλέπω εγώ,αργοπεθαίνει!!
Παράθεση από: katy στις Ιουλίου 05, 2011, 05:37:57 pmΝα σας ρωτήσω και κάτι,έτσι για καθαρά στατιστικούς λογούς!!!!!!Εχουν κληθεί ποτέ φιλόλογοι με μηδενική ως ωρομίσθιοι ή αναπλήρωτες???Μήπως και ζωντανέψει η ελπίδα μέσα μας.......γιατί τη βλέπω εγώ,αργοπεθαίνει!!Το θεωρώ αδύνατο, ειδικά με τις υπάρχουσες συνθήκες. Μόνο, αν γίνει ένα θαύμα.
Παράθεση από: marion στις Ιουλίου 05, 2011, 05:41:00 pmΠαράθεση από: katy στις Ιουλίου 05, 2011, 05:37:57 pmΝα σας ρωτήσω και κάτι,έτσι για καθαρά στατιστικούς λογούς!!!!!!Εχουν κληθεί ποτέ φιλόλογοι με μηδενική ως ωρομίσθιοι ή αναπλήρωτες???Μήπως και ζωντανέψει η ελπίδα μέσα μας.......γιατί τη βλέπω εγώ,αργοπεθαίνει!!Το θεωρώ αδύνατο, ειδικά με τις υπάρχουσες συνθήκες. Μόνο, αν γίνει ένα θαύμα.Και που καιρός για θαύματα τωρα!!!!!
Κάθε χρονιά οι ΠΕ04 της ΚΑλλιθέας στέλνονται στην κόλαση του γραφείου Αλίμου..ενώ η εγκύκλιος επιτρέπει να πας οπουδήποτε, στο τηλ μας λένε άλλα και προσωπικά φοβούμενη ότι θα ταλαιπωρηθώ περισσότερο, στήνομαι για 5+ ώρες στην ουρά.