0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πανεμορφα...οσοι δεν εχουν τιποτα απο ολα αυτα, μονο ενα ψωροπτυχιο??? εχουμε ελπιδες να δουεψουμε ποτε???
Μπορεί να μ στείλει η αναστασία 76,αυτό που της εστειλα ο Landau to excel?με τις περιοχες και τα σχολεια σας παρακαλω?
καταλαβα... εν πασει περιπτωση τα χαρτια μου θα τα καταθεσω, δεν εχω και τιποτα να χασω...καλη επιτυχια στους υπολοιπους ευχομαι
Παράθεση από: gk5066 στις Ιουλίου 06, 2011, 06:33:26 pmΚαλησπέρα. Μήπως ξέρεις κανείς πότε βγαίνει η εγκύκλιος αναπληρωτών ΠΕ16 για τα Μουσικά σχολεία;Δώσε μου 3 λεπτά ακριβώς να τηλεφωνήσω την Υπουργό..Μείνε εκεί, μην φύγεις... χαχχαχα
Καλησπέρα. Μήπως ξέρεις κανείς πότε βγαίνει η εγκύκλιος αναπληρωτών ΠΕ16 για τα Μουσικά σχολεία;
Καλησπέρα συνάδελφοι! Μήπως μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί βγήκε πρώτα η εγκύκλιος για τους αναπληρωτές? Λογικά πρώτα δε θα έπρεπε να γίνουν οι διορισμοί? Θέλω να κάνω τα χαρτιά μου για διορισμό, δε θα έπρεπε να ξέρω πρώτα αν διορίζομαι ή όχι για να κάνω τότε τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια? Αν κάνω αίτηση για αναπληρώτρια και με πάρουν πώς θα μπορέσω να διοριστώ μετά???
Παράθεση από: killbill στις Ιουλίου 06, 2011, 07:24:53 pmΠαράθεση από: LEONTITO στις Ιουλίου 06, 2011, 07:22:44 pmΠαράθεση από: killbill στις Ιουλίου 06, 2011, 07:22:19 pmοι μεταπτυχιακοί τιτλοι μοριοδοτούντε για αναπληρωτής;Όχι δυστυχώς δε μετράνε, sorry αν απάντησα απότομα. Προϋπηρεσία (όχι η φετινή) 1 μήνας- 1 μόριο Μόρια από ασεπ (1 μονάδα πάνω από τη βάση -1 μόριο για ασεπ 2008) (1 μονάδα πάνω από τη βάση-0,5 μόριο για ασεπ 2006) Τριτεκνία(αποτελούν το 20% του αριθμού των αναπλ. σε κάθε φάση) Αναπηρία 67% (πρόταξη σε πίνακες)Τίποτε άλλο δε μετρά
Παράθεση από: LEONTITO στις Ιουλίου 06, 2011, 07:22:44 pmΠαράθεση από: killbill στις Ιουλίου 06, 2011, 07:22:19 pmοι μεταπτυχιακοί τιτλοι μοριοδοτούντε για αναπληρωτής;Όχι
Παράθεση από: killbill στις Ιουλίου 06, 2011, 07:22:19 pmοι μεταπτυχιακοί τιτλοι μοριοδοτούντε για αναπληρωτής;Όχι
οι μεταπτυχιακοί τιτλοι μοριοδοτούντε για αναπληρωτής;