0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι: Αν κάποιος βάλει π.χ. α θεσσαλονίκης ακω, μετά α θεσσαλονίκης αμω και μετά π.χ. α χαλκιδικής ακω σημαίνει ότι αν καλέσουν α χαλκιδικής ακω δε θα τον πάρουν αφού το έχει ''αποκλείσει'' με το α θεσσαλον.αμω (που δεν έχουν καλέσει αμω) ή παρακάμπτεται το αμω και τον παίρνουν α χαλκιδικής;;;
Παράθεση από: Aritina στις Ιουλίου 06, 2011, 10:30:15 pmΝα ρωτήσω κι εγώ κάτι: Αν κάποιος βάλει π.χ. α θεσσαλονίκης ακω, μετά α θεσσαλονίκης αμω και μετά π.χ. α χαλκιδικής ακω σημαίνει ότι αν καλέσουν α χαλκιδικής ακω δε θα τον πάρουν αφού το έχει ''αποκλείσει'' με το α θεσσαλον.αμω (που δεν έχουν καλέσει αμω) ή παρακάμπτεται το αμω και τον παίρνουν α χαλκιδικής;;;Αν κατάλαβα καλά το μνμ σου (γιατί ήταν λίγο μπερδεμένο ) παρακάμπτεται το Α' Θεσσαλονίκης ΑΜΩ, εφόσον δεν κάλεσαν εκεί ΑΜΩ.. Αν έχω καταλάβει κτ λάθος, ας με διορθώσουν οι παλιότεροι...
Μπορεί να μου πει κάποιος αν στην ημερομηνία κτήσης πτυχίου θα βάλουμε την ημερομηνία ανακήρυξης πτυχιούχου ή την ημερομηνία ορκωμοσίας?
Παιδιά καλησπέρα και καλή τύχη!Μια που το κοιτάω και εγώ το θέμα (διαβάζω την εγκύκλιο) ήθελα να ρωτήσω κάτι πολύ γελοίο, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος μη κάνω καμιά μ@.. Τί σημαίνουν οι όροι: α) Αναπληρωτής - Ωρομίσθιοςβ)ΑΜΩ, ΑΚΩ (Μειωμένο, Κανονικό Ωράριο?)εν τέλει εγώ είχα την εντύπωση οτί ήταν Α] αναπληρωτής κανονικός και
ωρομισθιοι εως 4 ωρεςαμω 5-15ωρες ακω 16-25ωρες
Παράθεση από: julie_v στις Ιουλίου 06, 2011, 10:33:11 pmΠαράθεση από: Aritina στις Ιουλίου 06, 2011, 10:30:15 pmΝα ρωτήσω κι εγώ κάτι: Αν κάποιος βάλει π.χ. α θεσσαλονίκης ακω, μετά α θεσσαλονίκης αμω και μετά π.χ. α χαλκιδικής ακω σημαίνει ότι αν καλέσουν α χαλκιδικής ακω δε θα τον πάρουν αφού το έχει ''αποκλείσει'' με το α θεσσαλον.αμω (που δεν έχουν καλέσει αμω) ή παρακάμπτεται το αμω και τον παίρνουν α χαλκιδικής;;;Αν κατάλαβα καλά το μνμ σου (γιατί ήταν λίγο μπερδεμένο ) παρακάμπτεται το Α' Θεσσαλονίκης ΑΜΩ, εφόσον δεν κάλεσαν εκεί ΑΜΩ.. Αν έχω καταλάβει κτ λάθος, ας με διορθώσουν οι παλιότεροι...Ναι σωστά το κατάλαβες! Το ότι βάζω όμως πρώτα α θεσσαλ. αμω δε σημαίνει ότι προτιμώ εκεί όταν πάρουν αμω -έστω και στην τελευταία φάση - παρά α χαλκιδικής ακω (έστω και σε προηγούμενη φάση);;;
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΕΓΩ ΦΕΤΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΟΥ Κ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011- 2012 ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ. ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ Ή ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?