0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
paidia kalispera!! An dilwseis wromisthios se orismenes perioxes mias sugekrimenis perifereias (afou mia mono dilwnoume outws i allws) iparxei pi8anotita na se kalesoun kai apo tis upoloipes i kaleisai apokleistika kai mono apo aftes tis perioxes pou theleis? efxaristw!
Παράθεση από: JOY_PE06 στις Ιουλίου 07, 2011, 12:16:06 ampaidia kalispera!! An dilwseis wromisthios se orismenes perioxes mias sugekrimenis perifereias (afou mia mono dilwnoume outws i allws) iparxei pi8anotita na se kalesoun kai apo tis upoloipes i kaleisai apokleistika kai mono apo aftes tis perioxes pou theleis? efxaristw!Παλαιοτερα, τις καλες εποχες, πριν τις συγχωνευσεις , οταν καποιες περιφερειες εξαντλουσαν τους δικους τους πινακες ωρομισθιων, τηλεφωνουσαν και σε ατομα απο αλλες περιφερειες. χωρις να τις εχουν δηλωσει στις προτιμησεις τους. βεβαια κ να αρνιοντουσαν την θεση δεν ειχαν καποια επιπτωση.
5. Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. Α/θμιας Εκπ/σης σε περίπτωση εξάντλησης των πινάκων Σ.Μ.Ε.Α.Ε6. Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε.
Παράθεση από: MortalMan στις Ιουλίου 07, 2011, 12:09:02 am5. Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. Α/θμιας Εκπ/σης σε περίπτωση εξάντλησης των πινάκων Σ.Μ.Ε.Α.Ε6. Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε.
Παράθεση από: Recoba στις Ιουλίου 07, 2011, 12:31:10 amΠαράθεση από: MortalMan στις Ιουλίου 07, 2011, 12:09:02 am5. Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. Α/θμιας Εκπ/σης σε περίπτωση εξάντλησης των πινάκων Σ.Μ.Ε.Α.Ε6. Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε.
εχω δυό ερωτήσεις, αν μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος............1. Στις περιοχές Δευτεροβάθμιας ανγράφονται περιοχές οι οποίες δεν υφίστανται, όπως π.χ. Α ΠΕΙΡΑΙΑ,
Εχω ακόμα μία ερώτηση για όποιον ξέρει να μου πει.Αν δηλώσεις και σε πάρουν Ωρομήσθιο, πχ 4 ώρίτσες, μπορείς μετά να κάνεις οποιαδήποτε δουλειά την υπόλοιπη μέρα σου νομίμως? Ακόμα και φροντηστήριο? Γιατί κάτι μου λένε για "ασυμβίβαστο" στα φροντηστήρια κάτι τέτοιο.-δεν είναι λογικό να μην σ'αφήνουν να ζήσεις αν παίρνεις πολύ λίγα-Μετά για ΑΜΩ ισχύουν τα ίδια, ή πλέον είναι αυστηρά τα πράματα?Ευχαριστώ! (διάβασα την εγκύκλιο αλλά δε το ξεκαθάρησα.)
Ερώτηση... ακαδημαϊκή (γιατί εγώ έχω ήδη αποφασίσει και τη συμπλήρωσα την αίτηση). Θα ρισκάρετε το κουτάκι φέτος;
Παράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 07, 2011, 01:58:23 amΕρώτηση... ακαδημαϊκή (γιατί εγώ έχω ήδη αποφασίσει και τη συμπλήρωσα την αίτηση). Θα ρισκάρετε το κουτάκι φέτος;α, δε σου λεμε!
εγω σου λεω...μ'αρεσουν τα γκαλοπ ναι, αλλα μαλλον θα πιασω καποια απο τις επιλογες μου.δε νομιζω να βρεθω στο κουτακι!