0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω βρε παιδιά, οι εναπομείναντες διοριστέοι ΑΣΕΠ υποχρεούνται να κάνουν και αυτοί τα χαρτιά τους, θέλω να πω αν δεν τα κάνουν έχουν κάποιες κυρώσεις;
Παράθεση από: mohitto στις Ιουλίου 07, 2011, 10:22:00 amΠαράθεση από: viKtoria στις Ιουλίου 07, 2011, 10:19:57 amΕρώτηση...: τι προσόνταχρειάζονται για να βάλω το κουτάκι Νο 6 και 7; Έχει να κάνει με την ειδική αγωγή;Έχει να κάνει με την ειδική αγωγή και αντίστοιχα δικαιολογητικά.Σε ποια δικαιολογητικά αναφέρεσαι ακριβώς? Δεν έχω δει κάπου δικαιολογητικά γι' αυτό...
Παράθεση από: viKtoria στις Ιουλίου 07, 2011, 10:19:57 amΕρώτηση...: τι προσόνταχρειάζονται για να βάλω το κουτάκι Νο 6 και 7; Έχει να κάνει με την ειδική αγωγή;Έχει να κάνει με την ειδική αγωγή και αντίστοιχα δικαιολογητικά.
Ερώτηση...: τι προσόνταχρειάζονται για να βάλω το κουτάκι Νο 6 και 7; Έχει να κάνει με την ειδική αγωγή;
Για την ειδική αγωγή δε μπορεί να κάνει ο καθένας αίτηση.Απαιτούνται ειδικά προσόντα,όπως παρακολούθηση σεμινάρίων κ.α.Δεν έχω ασχοληθεί λεπτομερώς με το θέμα.
Παράθεση από: nirvo στις Ιουλίου 07, 2011, 11:07:48 amΝα ρωτήσω βρε παιδιά, οι εναπομείναντες διοριστέοι ΑΣΕΠ υποχρεούνται να κάνουν και αυτοί τα χαρτιά τους, θέλω να πω αν δεν τα κάνουν έχουν κάποιες κυρώσεις;Έχεις να χάσεις τίποτα όμως εάν κάνεις τα χαρτιά σου;
Υποβάλλω την παρούσα αίτηση αποκλειστικά για ένταξη στους πίνακες διορισμών σχολικού έτους 2011-2012 – Δεν επιθυμώ να δηλώσω περιοχές προτίμησης για πρόσληψη ως αναπληρωτής εκπ/κός. Επειδή έχει φοβηθεί το μάτι μου , με αυτό το υπουργείο.Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής ; Είναι κομμάτι απο την αίτηση.Μήπως είναι σχετικό με το νόμο να κάνουν όλοι υποχρεωτικά αίτηση ακόμη και οι ασεπίτες με φεκ , ειδάλλως δε διορίζονται.Εγω πχ ειμαι στο 24 μηνο και θελω να δηλώσω τις περιοχές αυτές για αναπλήρωση αλλά φοβάμια μην είναι καμία παγίδα και μας πουν μετα πως αποκλειόμαστε απο το διορισμό διότι δε τσεκάραμε αυτό το κουτάκι.Παρακαλώ όποιος ξέρει σίγουρα ας απαντήσει , για να μαστε σίγουροι.
30 ήταν ανέκαθεν (15 & 15)
Κάποιος που υπέβαλλε αίτηση για αναπληρωτής-ωρομίσθιος για το έτος 2009-2010 (δηλαδή δεν έκανε αίτηση για το σχολικό έτος που μας πέρασε ήτοι 2010-2011), πρέπει να καταθέσει πάλι τα δικαιολογητικά;Μόνο όσοι είναι στους τελευταίους πίνακες γραμμένοι (δηλαδή υπέβαλαν χαρτιά για το 2010-2011) δεν υποβάλουν δικαιολογητικά;Τα ΑΜΩ, ΑΚΩ τα αναφέρουμε δίπλα από τις περιοχές ή δεν χρειάζεται;Την ονομασία της Περιφεριακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης για ωρομίσθιους που την βρίσκουμε;
Παράθεση από: billimember στις Ιουλίου 07, 2011, 11:27:21 amΥποβάλλω την παρούσα αίτηση αποκλειστικά για ένταξη στους πίνακες διορισμών σχολικού έτους 2011-2012 – Δεν επιθυμώ να δηλώσω περιοχές προτίμησης για πρόσληψη ως αναπληρωτής εκπ/κός. Επειδή έχει φοβηθεί το μάτι μου , με αυτό το υπουργείο.Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής ; Είναι κομμάτι απο την αίτηση.Μήπως είναι σχετικό με το νόμο να κάνουν όλοι υποχρεωτικά αίτηση ακόμη και οι ασεπίτες με φεκ , ειδάλλως δε διορίζονται.Εγω πχ ειμαι στο 24 μηνο και θελω να δηλώσω τις περιοχές αυτές για αναπλήρωση αλλά φοβάμια μην είναι καμία παγίδα και μας πουν μετα πως αποκλειόμαστε απο το διορισμό διότι δε τσεκάραμε αυτό το κουτάκι.Παρακαλώ όποιος ξέρει σίγουρα ας απαντήσει , για να μαστε σίγουροι.Κάποιοι ίσως δε θέλουν να προσληφθούν ως αναπληρωτές.Άρα αυτοί θέλουν αποκλειστικά και μόνο την ύπαρξη του ονόματός τους στον πίνακα του 24μηνου για πιθανό διορισμό. Όσοι όμως επιθυμούν να δουλέψουν και αναπληρωτές και, αν προκύψει από το 24μηνο, να διοριστούν κιόλας, δεν τσεκάρουν το συγκεκριμένο κουτάκι.Μόνο τσεκάρουν την ένταξη στον πίνακα.Ελπίζω να έγινα κατανοητή.Έτσι τουλάχιστον το αντιλαμβάνομαι εγώ.
Δεν μπορούμε ας πούμε να δηλώσουμε 20 και 10 αντίστοιχα;