0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά τα εκκλησιαστικά σχολεία είναι ίδια με τα κανονικά στα μαθήματα? Δηλαδή πανελλήνιες, ίδια ύλη κτλ φαντάζομαι στη Φυσικη-Μαθηματικά (..) ή διαφέρουν θεμελιοδώς?Θέλει λέει ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ σημείωμα μαζί!!! αλλιώς δε καταχωρείται καν!έχετε εμπειρία απο αυτό το θέμα?
Εκπαιδευτικοί οι οποίοι προσλαμβάνονται στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διαγράφονται από τους πίνακες αναπληρωτών για το σχολικό έτος που διανύεται κατά την ανακοίνωση της πρόσληψης και για το επόμενο σχολικό έτος, εφόσον δεν αναλαμβάνουν για οποιονδήποτε λόγο υπηρεσία εντός πέντε ημερών από την ανακοίνωση της πρόσληψής τους ή αναλαμβάνουν υπηρεσία και παραιτούνται κατά τη διάρκεια του διδακτικού έτους.
Υποβάλλω την παρούσα αίτηση αποκλειστικά για ένταξη στους πίνακες διορισμών σχολικού έτους 2011-2012 – Δεν επιθυμώ να δηλώσω περιοχές προτίμησης για πρόσληψη ως αναπληρωτής εκπ/κός. Επειδή έχει φοβηθεί το μάτι μου , με αυτό το υπουργείο.Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής ; Είναι κομμάτι απο την αίτηση.Μήπως είναι σχετικό με το νόμο να κάνουν όλοι υποχρεωτικά αίτηση ακόμη και οι ασεπίτες με φεκ , ειδάλλως δε διορίζονται.Εγω πχ ειμαι στο 24 μηνο και θελω να δηλώσω τις περιοχές αυτές για αναπλήρωση αλλά φοβάμια μην είναι καμία παγίδα και μας πουν μετα πως αποκλειόμαστε απο το διορισμό διότι δε τσεκάραμε αυτό το κουτάκι.Παρακαλώ όποιος ξέρει σίγουρα ας απαντήσει , για να μαστε σίγουροι.
Δώστε λίγο προσοχή στο παρακάτω...ΠαράθεσηΕκπαιδευτικοί οι οποίοι προσλαμβάνονται στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διαγράφονται από τους πίνακες αναπληρωτών για το σχολικό έτος που διανύεται κατά την ανακοίνωση της πρόσληψης και για το επόμενο σχολικό έτος, εφόσον δεν αναλαμβάνουν για οποιονδήποτε λόγο υπηρεσία εντός πέντε ημερών από την ανακοίνωση της πρόσληψής τους ή αναλαμβάνουν υπηρεσία και παραιτούνται κατά τη διάρκεια του διδακτικού έτους.Δεν διαγράφεσαι μόνο εάν δεν αποδεχθείς τη θέση, άλλα και εαν πας και στη συνέχεια παραιτηθείς. Οπότε αυτοί που σκέφτονται να δηλώσουν οπουδήποτε στην Ελλάδα για ΑΜΩ ας στο σκεφτούν καλύτερα και ας είναι βέβαιοι 100% πως αν τους καλέσουν θα πρέπει να πάνε και να παραμείνουν.
ημερομηνία πτυχίου:εμένα το πτυχίο μου γράφει επι λέξη τα εξής:1. Ημερομηνία ορκομωσίας 15/9/20002. Ο ανωτέρω έγινε πτυχιούχος την εξεταστική περίοδο Ιουνίου 20003. Τα αποτελέσματα του τελευταίου μαθήματος με τα οποία έγινε πτυχιούχος ανακοινώθηκαν στις 28/8/2000τελικά ποιά είναι η ημερομηνία κτήσης πτυχίου; όποιος μπορεί να βοηθήσει ή αν το πτυχίο του γράφει παρόμοια πράγματα και έχει ξανακάνει χαρτιά και ξέρει, ας πει
Γεία σας παιδιά, πολύ χρήσιμο το forum, και οι απορίες που εκφράζονται μέσα απο αυτό!Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι:Πέρισυ που είχα υποβάλλει τα χαρτιά μου για τους αναπληρωτές, με πήραν τηλ. να πάω στη Ζάκυνθο για να δουλέψω ως αναπληρωτής μειωμένου όμως ωραρίου. Επειδή όμως μένω Αθήνα, σκέφτηκα οτι δεν με συμφαίρει να μετακομίσω Ζάκυνθο, για δουλειά μειωμένου ωραρίου αναπληρωτή, και αρνήθηκα. Μπορώ όμως τώρα να κάνω αίτηση για αναπληρωτές τη νέα χρονιά, ή θα την κάνω τσάμπα, επειδή αρνήθηκα πέρυσι εννοώ, δικαιούμαι να κάνω χαρτιά φέτος, ή αποκλείομαι λόγω άρνησης;
Toυλάχιστον η Πανελλήνια Ένωση Αδιόριστων Εκπαιδυετικών έστειλε επιστολή στο Υπουργείο Παιδείας και ρωτάει προκειμένου να πάρει επίσημη απάντηση τι εννοεί το Υπουργείο: με τα6μηνα προγραμματα παιδαγωγικής κατάρτισης, που αναφέρονται στην εγκύκλιο αναπληρωτών 2011-2012. Σάπιο ψάρι μου βρωμάει από μακριά αυτή η διάταξη, πως την έβαλαν όταν ακόμα δεν έχουν βγει επίσημα προγράμματα παιδαγωγικής επάρκειας από τα πανεπιστήμια;Άν δεν απαντήσει άμεσα το Υπουργείο, έχουν χωμένη καλά τη ουρά τους και αυτοί στο κόλπο και καλό θα ήταν να διερευνηθεί τότε το θέμα ακόμα πιο βαθιά. Αναμένω να δω απάντηση, μιας και έτσι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, για το εαν αναγνωρίζονται τα σεμινάρια της ΕΕΦ και λοιπόν οργανώσεων. Θεωρώ ότι καλό θα ήταν να στείλει και μια επιστολή για αυτό το σοβαρό θέμα (μιας και ενδιαφέρει όλους τους εκπαιδευτικούς, αλλά και άμεσα τις τεχνικές ειδικότητες) η Πανελλήνια Ένωση Αναπληρωτών, η ΟΛΜΕ και άλλοι επίσημοι φορείς πριν λήξει η προκήρυξη αναπληρωτών
Καλά, υποβολή αιτήσεων για Θεσσαλονίκη απ' ότι είπαν το έβαλαν μόνο στη Δυτική Θεσσαλονίκη Σαπφούς και Μονή Λαζαριστών, από εκεί που γινόταν και στο ΕΚΦΕ Τούμπας (2 Λύκειο Τούμπας). Ε-Λ-Ε-Ο-C δηλαδή. Οσοι είναι από Ανατολική Θεσσαλονίκη να κάθονται να κάνουν ολόκληρο ταξίδι για να υποβάλλουν την αίτηση...