0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια ερώτηση...εγώ που είμαι με μηδενικά μόρια και άρα στους πίνακες χωρίς προϋπηρεσία, αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και με επιλέξουν (και συγκεντρώσω κάποια μόρια), του χρόνου εάν κάνω τα χαρτιά μου όπως τώρα, θα είμαι πάλι στους πίνακες με μηδενικά μόρια ή όχι; Πραγματικά δεν έχω καταλάβει που μετράνε αυτά τα μόρια!
Παράθεση από: sakis79 στις Ιουλίου 07, 2011, 08:11:13 pmΜια ερώτηση...εγώ που είμαι με μηδενικά μόρια και άρα στους πίνακες χωρίς προϋπηρεσία, αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και με επιλέξουν (και συγκεντρώσω κάποια μόρια), του χρόνου εάν κάνω τα χαρτιά μου όπως τώρα, θα είμαι πάλι στους πίνακες με μηδενικά μόρια ή όχι; Πραγματικά δεν έχω καταλάβει που μετράνε αυτά τα μόρια!Επειδή από πέρυσι κλείδωσαν οι πίνακες και δεν προστίθεται πια προϋπηρεσία (ούτε η φετινή προστέθηκε), ναι θα είσαι στους πίνακες μηδενικής. Όμως οι μήνες που θα δουλέψεις (κι αν είσαι ωρομίσθιος θα γίνει αναγωγή των ωρών σε μήνες) θα προστεθούν στο βαθμό σου του επόμενου ασεπ (αν βέβαια γράψεις πάνω από τη βάση), πολλαπλασιαζόμενοι επί 0,1 για τους πρώτους 8 μήνες, επί 0,15 για τους επόμενους 8 κ.ο.κ.
Παράθεση από: LEONTITO στις Ιουλίου 07, 2011, 08:36:51 pmΠαράθεση από: sakis79 στις Ιουλίου 07, 2011, 08:11:13 pmΜια ερώτηση...εγώ που είμαι με μηδενικά μόρια και άρα στους πίνακες χωρίς προϋπηρεσία, αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και με επιλέξουν (και συγκεντρώσω κάποια μόρια), του χρόνου εάν κάνω τα χαρτιά μου όπως τώρα, θα είμαι πάλι στους πίνακες με μηδενικά μόρια ή όχι; Πραγματικά δεν έχω καταλάβει που μετράνε αυτά τα μόρια!Επειδή από πέρυσι κλείδωσαν οι πίνακες και δεν προστίθεται πια προϋπηρεσία (ούτε η φετινή προστέθηκε), ναι θα είσαι στους πίνακες μηδενικής. Όμως οι μήνες που θα δουλέψεις (κι αν είσαι ωρομίσθιος θα γίνει αναγωγή των ωρών σε μήνες) θα προστεθούν στο βαθμό σου του επόμενου ασεπ (αν βέβαια γράψεις πάνω από τη βάση), πολλαπλασιαζόμενοι επί 0,1 για τους πρώτους 8 μήνες, επί 0,15 για τους επόμενους 8 κ.ο.κ.Good wines δηλαδή Α ρε Διαμάντω με τα "ωραία" σου!!!
Παράθεση από: sakis79 στις Ιουλίου 07, 2011, 08:11:13 pmΜια ερώτηση...εγώ που είμαι με μηδενικά μόρια και άρα στους πίνακες χωρίς προϋπηρεσία, αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και με επιλέξουν (και συγκεντρώσω κάποια μόρια), του χρόνου εάν κάνω τα χαρτιά μου όπως τώρα, θα είμαι πάλι στους πίνακες με μηδενικά μόρια ή όχι; Πραγματικά δεν έχω καταλάβει που μετράνε αυτά τα μόρια!Επειδή από πέρυσι κλείδωσαν οι πίνακες και δεν προστίθεται πια προϋπηρεσία (ούτε η φετινή προστέθηκε), ναι θα είσαι στους πίνακες μηδενικής. Όμως οι μήνες που θα δουλέψεις (κι αν είσαι ωρομίσθιος θα γίνει αναγωγή των ωρών σε μήνες) θα προστεθούν στο βαθμό σου του επόμενου ασεπ (αν βέβαια γράψεις πάνω από τη βάση), πολλαπλασιαζόμενοι επί 0,1 για τους πρώτους 8 μήνες, επί 0,15 για τους επόμενους 8 κ.ο.κ.[/qΠαράθεση από: LEONTITO στις Ιουλίου 07, 2011, 08:36:51 pmΠαράθεση από: sakis79 στις Ιουλίου 07, 2011, 08:11:13 pmΜια ερώτηση...εγώ που είμαι με μηδενικά μόρια και άρα στους πίνακες χωρίς προϋπηρεσία, αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και με επιλέξουν (και συγκεντρώσω κάποια μόρια), του χρόνου εάν κάνω τα χαρτιά μου όπως τώρα, θα είμαι πάλι στους πίνακες με μηδενικά μόρια ή όχι; Πραγματικά δεν έχω καταλάβει που μετράνε αυτά τα μόρια!Επειδή από πέρυσι κλείδωσαν οι πίνακες και δεν προστίθεται πια προϋπηρεσία (ούτε η φετινή προστέθηκε), ναι θα είσαι στους πίνακες μηδενικής. Όμως οι μήνες που θα δουλέψεις (κι αν είσαι ωρομίσθιος θα γίνει αναγωγή των ωρών σε μήνες) θα προστεθούν στο βαθμό σου του επόμενου ασεπ (αν βέβαια γράψεις πάνω από τη βάση), πολλαπλασιαζόμενοι επί 0,1 για τους πρώτους 8 μήνες, επί 0,15 για τους επόμενους 8 κ.ο.κ.Αυτό ήξερα κι εγώ όλους αυτούς τους μήνες. Σήμερα όμως που έκανα την αίτηση είδα ότι προστέθηκε και η φετινή προυπηρεσία υπολογιζόμενη όπως λέει ο leontito. Τί γίνεται τελικά? Λέτε να φανεί και στους νέους πίνακες? Δεν έχω κάνει λάθος.
καλησπέρα κ από εμένα.είμαι καινούρια στην παρέα σας κ η αλήθεια είναι ότι έχω κάποιες ερωτησούλες, και θα το εκτιμούσα πολύ εάν με βοηθούσατε.είμαι επιτυχούσα του προηγούμενου ΑΣΕΠ,επομένως δεν χρειάζεται για να κάνω αίτηση να πάω όλα τα χαρτιά από την αρχή,έτσι δεν είναι?κ επίσης,τι ώρα το πρωι με συμβουλεύετε να πάω στα γραφεία την Α Αθηνών για να κάνω αίτηση?θεωρώ ότι γύρω στις 9 δεν θα έχει ακόμα κόσμο,ή πιο νωρίς?ευχαριστώ πολύ
Αυτό ήξερα κι εγώ όλους αυτούς τους μήνες. Σήμερα όμως που έκανα την αίτηση είδα ότι προστέθηκε και η φετινή προυπηρεσία υπολογιζόμενη όπως λέει ο leontito. Τί γίνεται τελικά? Λέτε να φανεί και στους νέους πίνακες? Δεν έχω κάνει λάθος.
εγω ρώτησα για την προϋπηρεσια σήμερα και μου είπαν να έχω το νου μου στο site του υπουργείου! τώρα αρχίζω να ανησυχώ! έχω μόνο 9 μήνες προϋπηρεσία, ωστόσο, περίμενα να εμφανιστούν στο σύστημα. ξέρει κανείς κάτι σχετικά με αυτό;
Παράθεση από: effie3s στις Ιουλίου 07, 2011, 08:44:04 pmΑυτό ήξερα κι εγώ όλους αυτούς τους μήνες. Σήμερα όμως που έκανα την αίτηση είδα ότι προστέθηκε και η φετινή προυπηρεσία υπολογιζόμενη όπως λέει ο leontito. Τί γίνεται τελικά? Λέτε να φανεί και στους νέους πίνακες? Δεν έχω κάνει λάθος. Δεν προστέθηκε η φετινή προϋπηρεσία. Αυτό που έγραφε στην αίτηση είναι τα μόρια μέχρι τις 30-6-2010
Παράθεση από: Fiodora στις Ιουλίου 07, 2011, 08:48:13 pmεγω ρώτησα για την προϋπηρεσια σήμερα και μου είπαν να έχω το νου μου στο site του υπουργείου! τώρα αρχίζω να ανησυχώ! έχω μόνο 9 μήνες προϋπηρεσία, ωστόσο, περίμενα να εμφανιστούν στο σύστημα. ξέρει κανείς κάτι σχετικά με αυτό;Fiodora, αν τα μόριά σου είναι φετινά, καλώς δεν τα είδες. Δε θα περαστούν ούτε στον ενιαίο ούτε στον πίνακα αναπληρωτών. Ενδεχομένως σου μίλησαν για το site του υπουργείου γιατί μπορεί να τα περάσουν σε άλλο πίνακα.