0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έφη, τι εννοείς; Περάστηκαν τα μόριά σου; Κανονικά δε θα έπρεπε. Εγώ φέτος δε δούλεψα αλλά άλλοι γνωστοί μου δεν είδαν τα μόριά τους περασμένα, γιατί δεν περνιούνται τα φετινά.
Παράθεση από: LEONTITO στις Ιουλίου 07, 2011, 08:50:39 pmΈφη, τι εννοείς; Περάστηκαν τα μόριά σου; Κανονικά δε θα έπρεπε. Εγώ φέτος δε δούλεψα αλλά άλλοι γνωστοί μου δεν είδαν τα μόριά τους περασμένα, γιατί δεν περνιούνται τα φετινά.Κι εμένα μου φάνηκε πολύ περίεργο και στο γραφείο δεν ήξεραν να μου πουν. Είναι όμως η περσινή συν 0,85 που υπολόγιζα από φέτος.
Παράθεση από: LEONTITO στις Ιουλίου 07, 2011, 08:53:53 pmΠαράθεση από: Fiodora στις Ιουλίου 07, 2011, 08:48:13 pmεγω ρώτησα για την προϋπηρεσια σήμερα και μου είπαν να έχω το νου μου στο site του υπουργείου! τώρα αρχίζω να ανησυχώ! έχω μόνο 9 μήνες προϋπηρεσία, ωστόσο, περίμενα να εμφανιστούν στο σύστημα. ξέρει κανείς κάτι σχετικά με αυτό;Fiodora, αν τα μόριά σου είναι φετινά, καλώς δεν τα είδες. Δε θα περαστούν ούτε στον ενιαίο ούτε στον πίνακα αναπληρωτών. Ενδεχομένως σου μίλησαν για το site του υπουργείου γιατί μπορεί να τα περάσουν σε άλλο πίνακα.να τα περάσουν που;σε ποιον πίνακα;
Παράθεση από: Fiodora στις Ιουλίου 07, 2011, 08:48:13 pmεγω ρώτησα για την προϋπηρεσια σήμερα και μου είπαν να έχω το νου μου στο site του υπουργείου! τώρα αρχίζω να ανησυχώ! έχω μόνο 9 μήνες προϋπηρεσία, ωστόσο, περίμενα να εμφανιστούν στο σύστημα. ξέρει κανείς κάτι σχετικά με αυτό;Fiodora, αν τα μόριά σου είναι φετινά, καλώς δεν τα είδες. Δε θα περαστούν ούτε στον ενιαίο ούτε στον πίνακα αναπληρωτών. Ενδεχομένως σου μίλησαν για το site του υπουργείου γιατί μπορεί να τα περάσουν σε άλλο πίνακα.
εγω ρώτησα για την προϋπηρεσια σήμερα και μου είπαν να έχω το νου μου στο site του υπουργείου! τώρα αρχίζω να ανησυχώ! έχω μόνο 9 μήνες προϋπηρεσία, ωστόσο, περίμενα να εμφανιστούν στο σύστημα. ξέρει κανείς κάτι σχετικά με αυτό;
Παράθεση από: effie3s στις Ιουλίου 07, 2011, 08:55:21 pmΠαράθεση από: LEONTITO στις Ιουλίου 07, 2011, 08:50:39 pmΈφη, τι εννοείς; Περάστηκαν τα μόριά σου; Κανονικά δε θα έπρεπε. Εγώ φέτος δε δούλεψα αλλά άλλοι γνωστοί μου δεν είδαν τα μόριά τους περασμένα, γιατί δεν περνιούνται τα φετινά.Κι εμένα μου φάνηκε πολύ περίεργο και στο γραφείο δεν ήξεραν να μου πουν. Είναι όμως η περσινή συν 0,85 που υπολόγιζα από φέτος.0,85 πόσες μέρες είναι;;καλά σοβαρά τώρα;;;πέρασαν τη φετινη προυπηρεσία;;πώς γίνεται αυτό;;;αφού η εγκύκλιος λέει μέχρι ιούνιο τουν '10!
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 07, 2011, 08:57:10 pmΠαράθεση από: effie3s στις Ιουλίου 07, 2011, 08:55:21 pmΠαράθεση από: LEONTITO στις Ιουλίου 07, 2011, 08:50:39 pmΈφη, τι εννοείς; Περάστηκαν τα μόριά σου; Κανονικά δε θα έπρεπε. Εγώ φέτος δε δούλεψα αλλά άλλοι γνωστοί μου δεν είδαν τα μόριά τους περασμένα, γιατί δεν περνιούνται τα φετινά.Κι εμένα μου φάνηκε πολύ περίεργο και στο γραφείο δεν ήξεραν να μου πουν. Είναι όμως η περσινή συν 0,85 που υπολόγιζα από φέτος.0,85 πόσες μέρες είναι;;καλά σοβαρά τώρα;;;πέρασαν τη φετινη προυπηρεσία;;πώς γίνεται αυτό;;;αφού η εγκύκλιος λέει μέχρι ιούνιο τουν '10! Φέτος είχα 8 μήνες δηλαδή 0,8 μόρια. 'Ομως ταυτόχρονα έφτασα στο σύνολο τους 9.5 μήνες και εφόσον από τους 8 μ΄νες η προυπηρεσία μετρέι 0,15 ανά μήνα έτσι βγαίνει το 0,85
Γιατί συζητάτε για αλλαγή θέσης με βάση την προϋπηρεσία;Σε κανέναν πίνακα δεν θα προστεθεί η προϋπηρεσία.Το γράφει και στην εγκύκλιο.
Παράθεση από: effie3s στις Ιουλίου 07, 2011, 09:00:50 pmΠαράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 07, 2011, 08:57:10 pmΠαράθεση από: effie3s στις Ιουλίου 07, 2011, 08:55:21 pmΠαράθεση από: LEONTITO στις Ιουλίου 07, 2011, 08:50:39 pmΈφη, τι εννοείς; Περάστηκαν τα μόριά σου; Κανονικά δε θα έπρεπε. Εγώ φέτος δε δούλεψα αλλά άλλοι γνωστοί μου δεν είδαν τα μόριά τους περασμένα, γιατί δεν περνιούνται τα φετινά.Κι εμένα μου φάνηκε πολύ περίεργο και στο γραφείο δεν ήξεραν να μου πουν. Είναι όμως η περσινή συν 0,85 που υπολόγιζα από φέτος.0,85 πόσες μέρες είναι;;καλά σοβαρά τώρα;;;πέρασαν τη φετινη προυπηρεσία;;πώς γίνεται αυτό;;;αφού η εγκύκλιος λέει μέχρι ιούνιο τουν '10! Φέτος είχα 8 μήνες δηλαδή 0,8 μόρια. 'Ομως ταυτόχρονα έφτασα στο σύνολο τους 9.5 μήνες και εφόσον από τους 8 μ΄νες η προυπηρεσία μετρέι 0,15 ανά μήνα έτσι βγαίνει το 0,85 δλδ και να περαστεί θα περαστεί με το νέο σύστημα!δεν έχει και τεράστια διαφορά!εσύ δεν τους ρώτησες πώς γίνεται αυτό;
Παράθεση από: effie3s στις Ιουλίου 07, 2011, 09:00:50 pmΠαράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 07, 2011, 08:57:10 pmΠαράθεση από: effie3s στις Ιουλίου 07, 2011, 08:55:21 pmΠαράθεση από: LEONTITO στις Ιουλίου 07, 2011, 08:50:39 pmΈφη, τι εννοείς; Περάστηκαν τα μόριά σου; Κανονικά δε θα έπρεπε. Εγώ φέτος δε δούλεψα αλλά άλλοι γνωστοί μου δεν είδαν τα μόριά τους περασμένα, γιατί δεν περνιούνται τα φετινά.Κι εμένα μου φάνηκε πολύ περίεργο και στο γραφείο δεν ήξεραν να μου πουν. Είναι όμως η περσινή συν 0,85 που υπολόγιζα από φέτος.0,85 πόσες μέρες είναι;;καλά σοβαρά τώρα;;;πέρασαν τη φετινη προυπηρεσία;;πώς γίνεται αυτό;;;αφού η εγκύκλιος λέει μέχρι ιούνιο τουν '10! Φέτος είχα 8 μήνες δηλαδή 0,8 μόρια. 'Ομως ταυτόχρονα έφτασα στο σύνολο τους 9.5 μήνες και εφόσον από τους 8 μ΄νες η προυπηρεσία μετρέι 0,15 ανά μήνα έτσι βγαίνει το 0,85 Έφη ψάξτο, γιατί από όλη την ιστορία μπορεί να βγεις χαμένη. Σκέψου αν έγινε μόνο σε εσένα ή σε κάποιους υπολογισμός με το νέο τρόπο εσύ με 9,5 μήνες στον ενιαίο θα είσαι στον πάτο με 0,85 μόρια, ενώ κάποιοι άλλοι με 9,5 μήνες θα έχουν 9,5 μόρια(παλιός τρόπος μοριοδότησης) Και η δική μου προϋπηρεσία με τον παλιό τρόπο είναι περασμένη 22 μήνες 22 μόρια