0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πού μπορώ να βρω την περσινή α' φάση αναπληρωτών φιλολόγων;;;
Παράθεση από: SMARTYN89 στις Ιουλίου 08, 2011, 12:16:16 pmΝα σας πω κάτι να γελάσετε..!Πόσες πιθανότητες έχω να με καλέσουν για αναπληρωτή αμα δηλώσω?Στοιχεία:α) ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ = 0β) ειδικές κατηγορίες οποιασδήποτε μορφής = οχι (false, 0, άτοπο, πώς το λένε)γ) ΣΤΡΑΤΟΣ =.. ΟΧΙ!! (χαχα τέλος της λίστα ήδη!!)έχει κιάλλο!:δ) ημερομηνία απόκτησης πτυχίου?= -5 μέρες, δηλαδή ορκίζομαι μέσα Ιούλη τώρα.Λολ, αμα δεν είμαι εγώ τελευταίος τελευταίος, ποιος θα'ναι?? (μόνο κανείς ολόιδιος με χαμηλότερο βαθμό αφού έχω 7)Είμαι λοιπόν ένας χαρούμενος Φυσικός ! (μικρός βέβαια, 22+κάτι αλλά η δουλειά είναι δουλειά)μμμ.. μάλλον είναι κάτι παραπάνω απο αδύνατο να με πάρουν παρα μόνο άμα υπήρχε κουτάκι "ωρομίσθιος σε όλη την Ελλάδα" χαχαχα ---Να δω πως θα μαζέψω προϋπηρεσία για τον ΑΣΕΠ..Ποιο πολλές πιθανότητες έχεις να σε πάρουν στο CERN. Eγώ προσωπικά θα έκανα τα χαρτιά μου για εκεί
Να σας πω κάτι να γελάσετε..!Πόσες πιθανότητες έχω να με καλέσουν για αναπληρωτή αμα δηλώσω?Στοιχεία:α) ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ = 0β) ειδικές κατηγορίες οποιασδήποτε μορφής = οχι (false, 0, άτοπο, πώς το λένε)γ) ΣΤΡΑΤΟΣ =.. ΟΧΙ!! (χαχα τέλος της λίστα ήδη!!)έχει κιάλλο!:δ) ημερομηνία απόκτησης πτυχίου?= -5 μέρες, δηλαδή ορκίζομαι μέσα Ιούλη τώρα.Λολ, αμα δεν είμαι εγώ τελευταίος τελευταίος, ποιος θα'ναι?? (μόνο κανείς ολόιδιος με χαμηλότερο βαθμό αφού έχω 7)Είμαι λοιπόν ένας χαρούμενος Φυσικός ! (μικρός βέβαια, 22+κάτι αλλά η δουλειά είναι δουλειά)μμμ.. μάλλον είναι κάτι παραπάνω απο αδύνατο να με πάρουν παρα μόνο άμα υπήρχε κουτάκι "ωρομίσθιος σε όλη την Ελλάδα" χαχαχα ---Να δω πως θα μαζέψω προϋπηρεσία για τον ΑΣΕΠ..
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 08, 2011, 02:19:09 pmπού μπορώ να βρω την περσινή α' φάση αναπληρωτών φιλολόγων;;;Σου την παραθέτω: http://www.minedu.gov.gr/publications/docs/proslhpseis_bthmias_100908.xls
Παράθεση από: stave στις Ιουλίου 08, 2011, 02:32:51 pmΠαράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 08, 2011, 02:19:09 pmπού μπορώ να βρω την περσινή α' φάση αναπληρωτών φιλολόγων;;;Σου την παραθέτω: http://www.minedu.gov.gr/publications/docs/proslhpseis_bthmias_100908.xlsευχαριστώ πολύ!!!!
α.ρωτησα κ χθες αλλα απάντηση δεν πήρα .....οι κυρωσεις των 2 χρόνων ΄παύουν να ισχυουν αν σε πάρουν από το Μάρτιο και μετα?