0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 08, 2011, 05:17:53 pmπωωωωωωωωπωωωωωωωωω...εκπαιδευτικοι σου λεει μετα μια απορια ειχες ο δολιος και πεσαν να σε φανε εγω εχω μια αλλη απορια παλι...εκει που λεει ονοματεπωνυμο τι συμπληρωνουμε και πως? Γράψε "Άννα Διαμαντοπούλου" και έχεις τον διορισμό στο τσεπάκι σου
πωωωωωωωωπωωωωωωωωω...εκπαιδευτικοι σου λεει μετα μια απορια ειχες ο δολιος και πεσαν να σε φανε εγω εχω μια αλλη απορια παλι...εκει που λεει ονοματεπωνυμο τι συμπληρωνουμε και πως?
πού μπορώ να βρω την περσινή β' φάση αναπληρωτών φιλολόγων;
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 08, 2011, 05:11:21 pmπού μπορώ να βρω την περσινή β' φάση αναπληρωτών φιλολόγων;Από την αρχική σέλιδα του site πήγαινε Αναπληρωτές-->Προσλήψεις-->σελίδα 7, αν δε κάνω λάθος. Κάθώς θα προχωράς προς τις σελίδες 6 έως 1 θα βρεις και όλες τις υπόλοιπες.
Συνάδελφοι καλησπέρα....εδώ και καιρό αμφιταλαντεύομαι για το αν πρέπει να βάλω χ σε αυτο το καταραμένο κουτάκι ή όχι....εχει κανείς καμια ιδέα.....ειμαι ψηλά στον πίνακα γυρω στο 250. Είναι πολύ ρίσκο;ΠE20 είμαι...
Παράθεση από: maths13 στις Ιουλίου 08, 2011, 05:28:21 pmΠαράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 08, 2011, 05:11:21 pmπού μπορώ να βρω την περσινή β' φάση αναπληρωτών φιλολόγων;Από την αρχική σέλιδα του site πήγαινε Αναπληρωτές-->Προσλήψεις-->σελίδα 7, αν δε κάνω λάθος. Κάθώς θα προχωράς προς τις σελίδες 6 έως 1 θα βρεις και όλες τις υπόλοιπες.στη νέα σελίδα;
Παράθεση από: andreas1987 στις Ιουλίου 08, 2011, 04:43:48 pmΣυνάδελφοι καλησπέρα....εδώ και καιρό αμφιταλαντεύομαι για το αν πρέπει να βάλω χ σε αυτο το καταραμένο κουτάκι ή όχι....εχει κανείς καμια ιδέα.....ειμαι ψηλά στον πίνακα γυρω στο 250. Είναι πολύ ρίσκο;ΠE20 είμαι...ολοι ασχολουνται με τα ευκολα και δεν βλεπουν οτι φετος η παγιδα στην αιτηση ειναι αυτο το κουτακι.καποιος απο β/θμια μου ειπε ή το τσεκαρεις και μπαινεις στον πινακα διορισμων και δεν δουλευεις σαν αναπληρωτης ή δεν το τσεκαρεις και δουλευεις μονο σαν αναπληρωτης και δεν υπαρχεις στον διορισμων..........................τελειος κουλο....................τι κανουμε τωρα....???εδω σε θελω.και εγω ειμαι ψηλα στον πινακα μου.....επρεπε να διοριστω απο περσι.και που να ξερουμε αν θα μας διορισει και φετος.οποτε τι κανουμε?βοηθεια
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 08, 2011, 05:29:35 pmΠαράθεση από: maths13 στις Ιουλίου 08, 2011, 05:28:21 pmΠαράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 08, 2011, 05:11:21 pmπού μπορώ να βρω την περσινή β' φάση αναπληρωτών φιλολόγων;Από την αρχική σέλιδα του site πήγαινε Αναπληρωτές-->Προσλήψεις-->σελίδα 7, αν δε κάνω λάθος. Κάθώς θα προχωράς προς τις σελίδες 6 έως 1 θα βρεις και όλες τις υπόλοιπες.στη νέα σελίδα;Δεν καταλαβαίνω τι με ρωτάς. Ζήτα τη σελίδα 7 και δες κάτω - κάτω , λίγο πριν το τέλος της (ημερομηνία 15/10/2010)
www.pde.gr/index.php?cat=195;p=72
Leontito έχεις δίκιο...σε αυτό αναφέρομαι...έχεις άποψη σε αυτό που αναφέρομαι;