0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: stave στις Ιουλίου 09, 2011, 09:43:44 amμακάρι!!!! η μία μέρα πόσα μόρια δίνει;Εξαρτάται από τη μέρα.........Για άκου:http://www.youtube.com/watch?v=LIZjtRi6TwEΥ.Γ. Sorry για το off-topic....(Ελπίζω να μη μας μαλώσουν)
μακάρι!!!! η μία μέρα πόσα μόρια δίνει;
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 09, 2011, 09:49:06 amΠαράθεση από: stave στις Ιουλίου 09, 2011, 09:43:44 amμακάρι!!!! η μία μέρα πόσα μόρια δίνει;Εξαρτάται από τη μέρα.........Για άκου:http://www.youtube.com/watch?v=LIZjtRi6TwEΥ.Γ. Sorry για το off-topic....(Ελπίζω να μη μας μαλώσουν) στο συγκεκριμένο pc δεν έχω ηχεία!!! μια καλή! μέρα πόσα μόρια δίνει;;;σύμφωνα με τον παλιό τρόπο υπολογισμού!
ξερει κανεις να μου πει πως βαζουμε τα μειονοτικα σχολεια στην δευτεροβαθμια?
Παράθεση από: s93060 στις Ιουλίου 09, 2011, 10:34:45 amξερει κανεις να μου πει πως βαζουμε τα μειονοτικα σχολεια στην δευτεροβαθμια?
Παράθεση από: tagiw634 στις Ιουλίου 09, 2011, 10:45:08 amΠαράθεση από: s93060 στις Ιουλίου 09, 2011, 10:34:45 amξερει κανεις να μου πει πως βαζουμε τα μειονοτικα σχολεια στην δευτεροβαθμια?
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 08, 2011, 08:54:23 pmΣυνάδελφοι,σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας στη προηγουμενη μου ερωτηση αλλα εχω και άλλη SOS Επειδη συνηθίζω την ημερομηνια να τη γραφω στα Λατινικα [τελειωσα περσι το μεταπτυχιακο μου στη Λατινική Φιλολογια στο Καποδιστριακό Πανεπιστημιο και μου εχει μείνει η συνήθεια]Αν λοιπόν αντι να γραψω 11/7/2011 γραψω XI / VII / ΜΜXI θα μου την δεχτουν?και μία ακομα, μηπως γνωρίζετε με πόσα μόρια διοριστηκε ο τελευταιος στη σειρα ωρομισθιος Φιλολογος στις Κυκλάδες ? [ με ενδιαφερει η Δ'Κυκλάδων] Ευχαριστω για το χρόνο σας! Καλη τύχη σε ολους! Συνάδελφοι έχω και εγώ μια απορία..... (νομίζω μάλιστα ότι είναι η πιο σημαντική από όσες έχουν διατυπωθεί εδώ μέσα.......... )***εγώ την αίτηση τη συμπληρώνω γράφοντας κάθε γράμμα με διαφορετικό χρώμα ........λέτε να έχω πρόβλημα;;;;;θα τη δεχτούν;;;;;;;;;;;; σας παρακαλώ απαντήστε άμεσα, γιατί θα με φάει η αγωνία....... και τώρα πάω να συνεχίσω.......πού είχα μείνει;;;;;; μπλέ, κόκκινο, πράσινο, μαύρο...... ***Μάρκο, η δικιά μου απορία είναι πολύ πιο σημαντική απ' τη δικιά σου.......έτσι, για να σκάσεις.......ζήλιαααα
Συνάδελφοι,σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας στη προηγουμενη μου ερωτηση αλλα εχω και άλλη SOS Επειδη συνηθίζω την ημερομηνια να τη γραφω στα Λατινικα [τελειωσα περσι το μεταπτυχιακο μου στη Λατινική Φιλολογια στο Καποδιστριακό Πανεπιστημιο και μου εχει μείνει η συνήθεια]Αν λοιπόν αντι να γραψω 11/7/2011 γραψω XI / VII / ΜΜXI θα μου την δεχτουν?και μία ακομα, μηπως γνωρίζετε με πόσα μόρια διοριστηκε ο τελευταιος στη σειρα ωρομισθιος Φιλολογος στις Κυκλάδες ? [ με ενδιαφερει η Δ'Κυκλάδων] Ευχαριστω για το χρόνο σας! Καλη τύχη σε ολους!
έχει τυχει να πάτε σε ένα γραφειο και να σας διώξουν λέγοντας ότι δεν είναι το γραφείο της περιοχής σας?